|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה יוצא ככה: Day 1 Squat or box squat 2-3 x 5 Glute/Ham Raises or pullthroughs 3 x 10 Bent Row or Chest Supported row 4 x 6 Barbell or Dumbbell Curl 3 x 8 Calf Raises 3 x 15 Day 2 Bench Press or low board press 3 x 5, or 3 x 3 Incline Dumbbell Bench Press 4 x 8 Military or Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 Skull Crushers 3 x 10 Ab work 3 x 10 Day 3 Deadlift or rack deadlift 2-3 x 5 Leg press 2 x 10 Chin or lat pull-down 4 x 6 Barbell or Dumbbell Curl 3 x 8 Calf Raises 3 x 15 Day 4 Incline bench press or Incline Dumbbell Press 3 x 5, or 3 x 3 Dumbbell Bench Press 4 x 8 Military or Dumbbell Shoulder Press 3 x 8 Tricep pushdowns 3 x 10 Ab work 3 x 10 Monday זה בעצם רוטציה של 4 שבועות שבוע 1: x1x2x3xx שבוע2: x4x1x2xx וכן הלאה זה יוצא סקוואט 2 מתוך 3 שבועות וכנ"ל לדדליפט הגדולה בתכנית הזאת זה שהיא מתאימה ליכולת ההתאוששות של רוב המתאמנים גם מה שאתה עושה עכשיו תכנית טובה, נראה שזה לקוח מהspbr
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() נראה לי שאני אתן לתוכנית שלך צ'אנס, במילא אני מחפש אחרי תוכנית כבר הרבה זמן ולא מצאתי משהו טוב יותר שמתאים לי (רק במקום דדליפט מהריצפה אני אעשה עוד סקאווט ובעבודה להאמס אני אעשה rdl).
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() בעבודה להמסטרינג זה מה שאני עושה, ולמה לא לעשות דדליפט ? נראה כאילו אתה דואג מההתקדמות של הסקוואט יותר מדי..אל תדאג אתה תתקדם. ואם כבר תעשה רוטציה בין כל אימון שני של דדליפט וסקוואט..יותר הגיוני מלוותר עליו בכלל (אם הבנתי אותך נכון)
נערך לאחרונה על ידי Eyeseen, 08-08-09 בשעה 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() יום שני:
סקאווט/בוקס סקאווט 2x5 עבודה כלשהי להאמסטרינג (משהו שהוא לא דדליפט והוא לא מכונה) 3x10 חתירה כלשהי (מסור, חתירה כנגד מוט) 4x6 כפיפות מרפקים 3x8 תאומים 3x15 יום רביעי: בנצ' פרס או לחיצה לקרשים (כנראה שלא תצטרך את זה) 3x5 או 3x3 לחיצה חיובית 4x8 לחיצת כתפיים (מילטרי או דאמבלים) 3x8 לחיצה צרפתית 3x10 בטן 3x10 יום שיש: דדליפט/משיכות מהראק 2x5 לג פרס 2x10 מתח/פולי עליון 4x6 כפיפות מרפקים 3x8 תאומים 3x15 יום שני: לחיצה חיובית 3x5 או 3x3 לחיצה עם דאמבלים 4x8 לחיצת כתפיים כלשהי 3x8 פשיטת מרפקים בפולי עליון 3x10 בטן 3x10 יום רביעי: סקאווט/בוקס סקאווט 2x5 עבודה להאמסטרינג (אותו הדבר כמו ביום שני הקודם) 3x10 חתירה 3x8 כפיפות מרפקים 3x8 תאומים 3x15 יום שישי: בנצ' פרס או לחיצה לקרשים 3x5 או 3x3 לחיצה חיובית עם דאמבלים 4x8 לחיצת כתפיים 3x8 לחיצה צרפתית 3x10 בטן 3x10
![]() |
#46 |
|
![]() במילא יש לי בעיות עם הסקאווט, אז ככה שאני צריך אותו בתדירות גבוהה יותר מפעם בשבוע.
![]() |
#47 |
|
![]() אתה מוריד בהרבה מהאפקטיביות של התכנית אם אתה עושה סקוואט במקום דדליפט
הייתי צריך לדעת שאם מישהו כבר מסכים לעשות פה משהו, הוא יעשה מזה בסוף משהו דפוק עם כל מיני שינויים שהורסים את התכנית יש לך בפוסט הראשי של התכנית את כל אפשרויות התחלופה לתרגילים http://www.ironaddicts.com/forums/showthread.php?t=8050 DO THE FUCKING PROGRAM HOW ITS WRITTEN!!!!!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#49 |
|
![]() ![]() תעשה מה שבא לך i give up
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כאילו 4 אימונים שחוזרים על עצמם שכל שבוע 3 אימונים ? נערך לאחרונה על ידי R&R, 08-08-09 בשעה 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
![]() ציטוט:
ההיגיון שהיא בניגוד לss מתאימה ליכולת התאוששות של המתאמן הממוצע, זה פשוט שילוב טוב של נפח/תדירות ואין את הכאב ראש של ויסות אינטנסיביות כל השבוע אני הייתי על כמה תכניות מסוגים שונים, ואני גם עד שמהתכנית הזאת קיבלתי את השיפור הכי טוב שראיתי מכל תכנית אחרת. זה פשוט וזה עובד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך הולך כל העניין של העלייה במשקלים בסטים? יש איזושהי סדר מסויים? פרמידה? העדפה אישית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מעלה משקל בסט אחד כל שבוע, מתחילים בדרך כלל יכולים לעלות יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם המשקל זהה בכל הסטים והצלחתי בכל הסטים לעשות את אותו מספר חזרות,משמע: שלא עבדתי מספיק חזק בסטים הראשונים. כמה זמני מנוחה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
![]() מעלה בכמה שאתה יכול
מנוחות: 2 דקות לתרגילים מבודדים 3-5 לכבדים
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() זה לא כל כך אפשרי לנוח בדדליפט ובסקאווט רק 5 דקות כשמדובר בחמישיות כבדות...
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
אתה הארדקור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
![]() מה הקשר הארדקור? אני באמת לא מבין איך אתה יכול להשלים דדליפט מריצפה ל5 חזרות עם מנוחה של פחות מ5 דקות...