|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#221 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אז תפסיק כבר להשמיץ את התוכנית. |
|
![]() |
![]() |
#222 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אולי כי זה לא עובד . וירדתי לטווח חזרות של 6 לא 8 ועבדתי עם תרגילים מורכבים המון זמן , ללא בידוד של שרירים ומעבר להתקדמות לינארית מוצלחת במשקלי עבודה לא קרה כלום עליתי קילו מסכן .. ב-4 חודשים , בושה.
![]() |
#223 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#224 |
מנהל הפורום
|
![]() אכלתי 4900 קלוריות ביום 160 גרם חלבון וישנתי 6-8 שעות כל לילה ..
הדבר היחיד שהשתנה מאז להיום זה התוכנית , עבודה בנפח גבוה או בנפח נמוך המממ בנפח גבוה עליתי 20 קילו ב - 8 חודשים בנפח נמוך עליתי קילו ב 4 חודשים . וואוו איזה מוזר זה אה ?
#225 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי עבדת בנפח נמוך אבל לא בעצימות גבוהה לא עשית סקווט ודדליפט אז איך אתה רוצה להתקדם לא הוספת משקלים מאימון לאימון אתה מתאמן פצוע אז אולי זה לא מתאים לך מתאמן בריא אין שום סיבה שבעולם שלא יתאמן ss ועוד פעם אני ארשום חבל שאתה מטעה |
|
![]() |
![]() |
#226 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי אמר שהתחזקת ? כמה הוספת למוט ? אה וזה מראה שאולי לא חישבת נכון את כמות הקלוריות (קשה לי להאמין שאכלת 4900 קלוריות) |
|
![]() |
![]() |
#227 | ||
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני אומר לך שעליתי משקלי עבודה מאימון לאימון בצורהמ וצלחת מאד אפילו . לגדול ? לא , גדלתי קילו מסכן ב 4 חודשים. ודדליפט אינו מדד להתקדמות איזה אטום אתה אלוהים ... אתה כזה ילד . כן אם מישהו לא עושה דדליפט הוא לעולם לא יגדל ולעולם לא יתקדם , לעולם... אתה צודק איך לא ראיתי את זה קודם . ציטוט:
אני יודע איך לחשב קלוריות. אני עדיין אוכל 4,900 קלוריות בכל יום העלתי כל אימון שני 2.5 קילו למוט , 1.25 בכל צד כל אימון שני. תפסיק לחשוב שאתה יודע מה עשיתי ומה לא ... ההנחות יסוד שלך מצחיקות עד זילזול
![]() |
#228 |
Banned
|
![]() templer,אם אני לא טועה בזמו עשית FBW בעצימות נמוכה,ומכיוון(שבאופן "מפתיע") לא גדלת ממנו אתה משליך את חוסר היעלות שלו לגדילה על ss,כאשר המכנה המשותף לשניהם הוא התדירות הגבוהה בלבד.אתה מתעלם לחלוטין מפקטור העצימות.
|
![]() |
![]() |
#229 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
העלייה במשקל הגוף היא כתוצאה ממאזן קלוריות חיובי. כנראה הייתה לך טעות בחישוב. |
|
![]() |
![]() |
#230 |
חבר פעיל
|
![]() מה הזמן המומלץ לשינה כדי לגדול?
|
![]() |
![]() |
#231 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
? הרשה לי לצחוק עלייך כן ..
![]() |
#232 |
Banned
|
![]() תצחק כמה שאתה רוצה, אתה הליצן פה.
כי אין קשר בין תוכנית אימונים לעלייה במשקל. תאכל מספיק - תעלה במשקל. כן, זה כזה פשוט. מהו מאזן קלוריות, וכיצד הוא משפיע על משקל הגוף? מאזן קלוריות מתאר את היחס בין סך כל הקלוריות הנצרכות במזון לבין סך כל הקלוריות המוצאות לצורך ביצוע פעילות גופנית וקיום הגוף. כאשר סך כל הקלוריות הנקלטות במזון שווה לסך כל הקלוריות המוצאות, אנו מצויים במאזן קלורי, ומשקל הגוף נשמר ללא שינוי. כאשר מספר הקלוריות הנקלטות במזון גדול ממספר הקלוריות המוצאות, מתקיים מאזן קלורי חיובי ואנו עולים במשקל, וכך גם ההיפך. כדי לרדת במשקל ולהפחית את אחוז השומן בגוף חייבים להיות במאזן קלוריות שלילי, וההיפך. אין כל דרך לעקוף עיקרון זה. נערך לאחרונה על ידי obzion, 31-07-09 בשעה 13:16. |
![]() |
![]() |
#233 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אני יודע מה אכלתי , אני יודע כמה ישנתי ... הדבר היחיד שהשתנה זה התוכנית אימונים ... אין על זה וויכוח בכלל . זה מה שקורה בפועל , אתה שואל אותי למה ? אין לי מושג.
![]() |
#234 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
מנהל הפורום
|
![]()
#237 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
123 |
![]() |
![]() |
#238 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אפשר לסגור את הסיפור הזה במשפט של ריפטו:
"לעולם לא ראיתי מישהו קטן (!!) שמרים 500 פאונד דדליפט" טמפלר,במידה ואכלת 4900 קלוירות לתקופםה של 8 חודשים,ועלית במשקל 20 קילו שזה משקל מכובד,ואז ראית שעלית רק קילו,אולי זה הזמן להעלות קלוריות? הגוף שלך התרגל ל4900 הוא גדל ממנו קילו!,קשה לי מאוד להאמין שגדלת רק קילו בתכנית ss. |
![]() |
![]() |
#239 |
Gay lord
|
![]() מלמד כתבת ביום אחד איזה 100+ הודעות,
בלי להגזים, אתה לא חושב שאתה צריך להפסיק לשאול שאלות סתמיות? |
![]() |
![]() |
#240 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|