ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-07-09, 01:19   #10
tal_s
חבר פעיל

הסמל האישי שלtal_s

חדר כושר: גו-אקטיב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
טמפלר, אל תהיה ליצן, לא עשית ss, ולא עשית שום דבר שקרוב לזה, אתה לא עשית לא סקוואט ולא דדליפט, ואם אתה לא מבין למה זה לא ss זה אומר שא. לא קראת את הספר וב. כיוצא מכך אתה לא גם מבין את התכנית ואת העקרונות שלה. אז כמו שאני לא מתווכח על ניתוחי מוח כי אני לא מבין בזה, אתה אל תתווכח על מה שאתה לא מבין.

אגב, אני לא מבין למה הבאת את הדיון שלי ושל ארבל כדוגמא לתמיכה בטיעון שלך, כי לא הועלה שם שום טיעון נגדי מבוסס אלא הדיבורים הרגילים על אינדיבידואליות, גנטיקה, כמה שכולם שונים ועוד כמה דברים שאנשים זורקים כשאין להם יותר מדי מה לומר.

האנאלוגיה שלכם בין פאוארליפטינג לבאדיבילדינג כושלת לוגית, רצף של הרבה מאוד טיעוני קש שטחיים שהקשר ביניהם לבין עובדות וידע הם מקריים בהחלט. המטרה של פאוארליפיטר היא לא להיות כמה שיותר גדול ושרירי, אלא להרים כמה שיותר בקטגוריה שלו. לכן אם נקח בנאדם שמוגבל לשקול 105 קילו, לעומת מפתח גוף שעקרונית לא מוגבל ושואף להיות כמה שיותר גדול ושוקל למשל 130 קילו, מעניין מי יהיה יותר גדול. מדהים, הא.
מאוד חכם לומר שפאוארליפטר שירצה להיות באדיבילדר יהיה הרבה יותר גדול, מן הסתם, כי המטרות שלו ישתנו והוא כבר לא יהיה מוגבל למשקל וגודל מסויימים.

עוד השוואה עם הגיון גרוע זה להשוות פאוארליפטר באוף סיזן לבאדיבילדר בתחרות ולשפוט את המראה שלהם אחד לשני. קחו באדיבילדר שמגיע לאותם אחוזי שומן (לי פריסט..?) או פאוארליפטר שמגיע לאחוזים נמוכים (קרוק...?) על אותו משקל וגובה כללי ואז תשוו.
לא יכלתי לנסח את זה יותר טוב ובו לא נשכח את ההבדלים בסייקלים בין bb לpw שפשוט מיועדים יותר להיפ ופחות לכוח ואני לא ירחיב יותר.. נוסיף לזה שpw בעיקר עובדים עם חליפות שיותר מתמקדות על המומנט והטכניקה ולא על כוח נטו... בקיצור הbb הגדול מכולם הגיע מתחום הפווארליפטינג ושילב אלמנטים ניכרים מכך בתכנית אימונים שלו
וטמפלר.. אומנם השינוי שעשית הוא עצום אבל לזלזל במישהו שהעלה פחות ממך ועוד לקרוא לו בחורה זה באמת מוריד מהרמה שלך ולא לעניין אני גם יכול לזלזל בך כיוון שהעלתי 33 קילו בשנה וחצי ולא התחלתי בתת משקל אז באמת, זה פשוט לא לעיניין.. ובקשר לוויכוח פשוט תפסיק את זה כי הטיעונים שלך מגוחכים וגובלים ובטיפשות וחוסר ידע מוחלט..
בקשר לתכניות בעלות נפח גבוהה, אף אחד לא שלל את זה ואמר שאין לזה מקום בשלב מסויים הבעיה היא שזה פשוט לא מתאים ל99 מהמתאמנים בפורום פה והיחידים שיכולים לשכול את זה זה בעליי הוותק הגבוה שנימצאים על הסף הגנטי שלהם וכמובן אלה שמשתמשים באנבוליזם כיוון שהם יכולים להתאושש מזה ולהתקדם בכל זאת במשקלי עבודה

נערך לאחרונה על ידי tal_s, 31-07-09 בשעה 01:24.
tal_s מנותק