|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי אחד במכון שמתאמן רק לכוח והוא גדל יפה דווקא אבל גם הוא אומר שלמטרות מאסה זה לא מספיק, ו וואלה אם הוא היה אומר שזה מספיק הייתי מאמין לו כי היד שלו ענקית למישהו שלא מתאמן על ידיים. אבל בשביל להגיע לרמות כאלה צריך לעבוד מאוד כבד וזה לא מתאים למתאמן נורמלי, מה גם שהמראה של ליפטר הוא שונה בד"כ. מקס יכול להמשיך לחיות בסרט שלו, וגם לחשוב כמה שהגנטיקה שלו גרועה, וואלה לא מכיר הרבה בגיל שלך שיכלו להרים תמשקל שאתה מרים בבנצ' אז די לבכות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא בוכה ובוכה אבל תאכלס, המשקלים שהוא מרים טובים יחסית לגיל שלו!
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אומר שזה תלוי בטוסטסטרון אז בעצם גם כל הבאדיבילדריות ברמה הגבוהה גם צריכות להתגלח....?
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אתה לא משווה רמות טסט' של בן אדם אחד עם בן אדם אחר ע"י שיער שיש לו על הפנים, אתה משווה את זה ביחס לעצמך. אני השוותי את עצמי לעצמי, לא את עצמי למר אולימפיה בפורום או לג'אי קטלר. סביר להניח שאם הוא מתגלח פעם בשבועיים הוא היה מתגלח פעם ביותר זמן בלי להתאמן. וזה שמקס הגיע למשקלים גבוהים זה בגלל שהוא עבד בשביל להגיע לזה, לא בגלל שהוא נולד עם דאמבל בין השיניים. אה וכן אני מניח שבאדיבילדריות ברמות הגבוהות עם החומרים צריכות להתגלח, בגלל שהן מכניסות טסטוסטרון לגופן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
אני הגעתי למסקנה שאני צריך לקזז בסטים לא רק ממה שמקס אומר אלה מעצם העובדה שראיתי שזה לא עובד עלי. אבל לא נפתח פה דיון על זה..פשוט רק רציתי להסביר שהוא לא אינדיוידואל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה מודה שיש לך התאוששות גרועה ונםח נמוך עובד עלייך טוב יותר......וזה בדיוק מה שאני אומר אחחחח אם עיליי היה מסכים להעלות תמונות הייתם מבינים על מה אני מדבר [עילי מהפורום שאימנתי מרגע היותו שחיף עד לעכשיו שזה חצי שנה] ואז הייתם מבינים שנפח ממוצע עובד טוב מקס-באמת באמת אל תשווה את עצמך לבנאדם עם התאוששות רגילה זה שיש לך התאוששות נמוכה לא אומר שככה זה אצל רוב המתאמנים ואני אומר לך את זה מניסיון אפילו ריפטו מסכים עם זה!!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וד"א אני רוצה לציין שעם אני יעשה 6 לקטן אני לא יתקדם בתרגילים המורכבים,ואני חותם על כך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
|
![]() ציטוט:
ואפילו ab נפח האימון בfbw יכול לנוע בין 3-6 לגדול 1-3 לקטן [בהתאמה] תראה אם ניסית נפח רגיל ובאמת אכלת ישנת והכל עשית כמו שצריך ולא גדלת אז כניראה נפח נמוך עובד עלייך טוב יותר תמצא את מה שמתאים לך בדיוק אישית אני עושה למתאמנים עם התאוששות גרועה תכנית של 4-5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן והיא עובדת מצוין
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושאמרת 4-5 לגדול ו2לקטן התכוונת בfbw כן? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
|
![]() ציטוט:
ועל השניה-גם כן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל ביני לבין החברה שתומכים בתוכניות בנפח גבוה.
אני אומר שגם תוכניות בנפח נמוך וגם תוכניות בנפח גבוה יכולות לעבוד בזמן שאני ממליץ על נפח נמוך. חברה כמו האנה ויאיר אומרים שתוכניות בנפח נמוך תמיד יעבדו יותר גרוע מנפח גבוה אלה אם מי שמשתמש בהן הוא אינדיוידואל כמוני בעל התאוששות ששואפת ל-0. ויש את המפגרים כמו the rock שחושבים שהם יותר חכמים מריפטו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשים לב שיאיר בזמן האחרון דווקא כן ממליץ למתאמנים חדשים להתחיל עם ss כדי לשפר טכניקה וכוח וhanna פשוט אומר לפי הניסיון שלו (ותראה איזה תוצאות!...)
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |