|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, אני משתמש בתוכנית AB מפוצלת A- גוף תחתון+בטן, B- גוף עליון
יש לי בעיה עם אימון גוף תחתון בגלל שהתרגיל הראשון הוא squat ויש לי בעיות בברכיים וכאבים כשאני מבצע את התרגיל (ביצוע נכון) התוכנית נראית כך: סקוואט: 3 או 4 סטים של 6 או 8 חזרות כפיפת ברכיים: כנ"ל לחיצת רגליים:2-3 סטים, 10-12 חזרות שוב כפיפת ברכיים: 2-3 סטים, 10-12 חזרות הרמה של השוק: 3-4 של 6-8 (calf raise) התרגיל האחרון אמור להיות הרמה של השוק בישיבה אבל אני עושה פשיטת ברכיים במקום. בנוסף אני עושה תרגילי בטן, הרמת רגליים בשיפוע חיובי, 3 של 15. מה אני יכול לעשות במקום הסקוואט? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית אחי תחליף את כל התוכניתתתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הגיוני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא טוב בכלל
ואני בטוח שאתה לא מבצע סקוואט טוב גם בלי לראות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו, איך יכול להיות שהתוכנית לא טובה? היא של לייל מקדונלד.
והמדריך הראה והסתכל אליך אני עושה, אמרתי לו שזה כואב לי בברכיים כי יש לי בעיות איתן גם ככה, אז אמר לי לעשות את הסקוואט בסמית, אבל עדיין זה כואב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני מאוד בספק שזאת תכנית של לייל מאיפה הבאת אותה? לינק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() http://forums.lylemcdonald.com/showthread.php?t=1696
בנוגע למה שהדרגת, מה הוא היה אמור להגיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
נ.ב. מה הטעם בלעשות את אותו תרגיל פעמיים- בתוכנית המקורית הוא התכוון לתרגיל אחר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() תוכנית מעפנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היית קורא מה רשום היית מבין שהוא רושם שהתוכנית היא לאנשים שמתאמנים בין 6 חודשים ל-3 שנים בצורה עקבית.אני עונה לדרישה הזאת. למה שהתוכנית לא תתאים לי? בגלל שיש לי בעיה רק עם הסקוואט? אני עושה את התוכנית כבר חודשיים ואני מרוצה ממנה, רק שאלתי על הסקוואט משהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב לייל מקדונאלד/מארק ריפטו/ביל סטאר - כל אלה מטומטמים שלא דרכו בחדר כושר, ולא עברו את ההכשרה המהוללת של וינגייט מתי תבינו שלא צריך להמציא את הגלגל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אז למה מדריכים בישראל אוהבים לתת סקאווט בסמית'?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו פה יודע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
כנראה הם כאלה מטומטמים שאין להם אפילו תיאום בין עצמם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קיצררר
תחליף ת'תכנית....תמצא תכנית שאתה יודע לפרש אותה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא פירשתי פה טוב?
לא ברורות לי התשובות שלכם כאן אני רואה שיפור, מעלה משקלים, רק הסקוואט אני לא יכול לעשות. מה קשור עכשיו להחליף תוכנית??? |
![]() |
![]() |