![]() |
אימון רגליים
היי, אני משתמש בתוכנית AB מפוצלת A- גוף תחתון+בטן, B- גוף עליון
יש לי בעיה עם אימון גוף תחתון בגלל שהתרגיל הראשון הוא squat ויש לי בעיות בברכיים וכאבים כשאני מבצע את התרגיל (ביצוע נכון) התוכנית נראית כך: סקוואט: 3 או 4 סטים של 6 או 8 חזרות כפיפת ברכיים: כנ"ל לחיצת רגליים:2-3 סטים, 10-12 חזרות שוב כפיפת ברכיים: 2-3 סטים, 10-12 חזרות הרמה של השוק: 3-4 של 6-8 (calf raise) התרגיל האחרון אמור להיות הרמה של השוק בישיבה אבל אני עושה פשיטת ברכיים במקום. בנוסף אני עושה תרגילי בטן, הרמת רגליים בשיפוע חיובי, 3 של 15. מה אני יכול לעשות במקום הסקוואט? תודה |
חרא תוכנית אחי תחליף את כל התוכניתתתתתת
|
לא הגיוני
|
עוד מישהו?
|
לא טוב בכלל
ואני בטוח שאתה לא מבצע סקוואט טוב גם בלי לראות |
שמעו, איך יכול להיות שהתוכנית לא טובה? היא של לייל מקדונלד.
והמדריך הראה והסתכל אליך אני עושה, אמרתי לו שזה כואב לי בברכיים כי יש לי בעיות איתן גם ככה, אז אמר לי לעשות את הסקוואט בסמית, אבל עדיין זה כואב. |
ציטוט:
אני מאוד בספק שזאת תכנית של לייל מאיפה הבאת אותה? לינק |
http://forums.lylemcdonald.com/showthread.php?t=1696
בנוגע למה שהדרגת, מה הוא היה אמור להגיד? |
ציטוט:
נ.ב. מה הטעם בלעשות את אותו תרגיל פעמיים- בתוכנית המקורית הוא התכוון לתרגיל אחר... |
תוכנית מעפנה
|
ציטוט:
אם היית קורא מה רשום היית מבין שהוא רושם שהתוכנית היא לאנשים שמתאמנים בין 6 חודשים ל-3 שנים בצורה עקבית.אני עונה לדרישה הזאת. למה שהתוכנית לא תתאים לי? בגלל שיש לי בעיה רק עם הסקוואט? אני עושה את התוכנית כבר חודשיים ואני מרוצה ממנה, רק שאלתי על הסקוואט משהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב לייל מקדונאלד/מארק ריפטו/ביל סטאר - כל אלה מטומטמים שלא דרכו בחדר כושר, ולא עברו את ההכשרה המהוללת של וינגייט מתי תבינו שלא צריך להמציא את הגלגל... |
ציטוט:
מכרעיים אמנם יותר טוב אבל בכל זאת לא סקוואט. |
ציטוט:
|
מישהו פה יודע?
|
ציטוט:
כנראה הם כאלה מטומטמים שאין להם אפילו תיאום בין עצמם |
קיצררר
תחליף ת'תכנית....תמצא תכנית שאתה יודע לפרש אותה |
מה לא פירשתי פה טוב?
לא ברורות לי התשובות שלכם כאן אני רואה שיפור, מעלה משקלים, רק הסקוואט אני לא יכול לעשות. מה קשור עכשיו להחליף תוכנית??? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ