|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא שאני מנסה לעליב אבל קשה לי לראות מאסת שריר על התמונות של אחרי זה נראה כאילו סתם לא יודע עלית במשקל סתם נכון השתנת היית שחיף אבל עדיין איפה המאסה?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
נשבע לך שגרמת לי לצחוק בקול רם אחי נכנס לחדר ולא הבין על מה אני נשפך פה. זה ממש משעשע לנסות לקבל מליצן כמוך ביקורת .. (בהתחשב בעובדה שאתה נראה כמו חרא, לידי אתה פאקינג מקל בית שימוש על מה אתה מדבר?) נראה לי שנאמר פה , תנסה ללכת לשיחות אולי זה יעשה לך טוב
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() "פאקינג מקל בית שימוש" חחחחחחחחחח גדול אתה! יש עליך אחלה מסה, לא יודע למה הוא אמר את זה..אתה נראה אחלה אחי, שינוי יפה ממש! כל הכבוד, המשך כך :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
יש לך מוסג מה זה מסה בכלל קיצר אני יגיד לך דבר כזה אין לך זכות לדבר עלך מישהוא אם אתה בעצמך יותר קטן מימנו סבבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() עזוב אותך ליצנים ...