|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הדאבל -
גם לך הייתה הרגשה כאילו זה לא יעבור לעולם וסיימתה להתאמן בחיים שלך? ![]() בא לי להתאבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ידעתי שאחזור , תחשוב פשוט , שכרגע זה הכל זמני... לא משנה כמה מאסה תאבד אתה תחזיר אותה אני העלתי יותר מהמשקל שהייתי בו בחודש וקצת שחזרתי ![]() הגוף יש לו זיכרון טוב ... שלוש שבועות אתה חוזר לעצמך . תתעודד יהיה טוב אחי
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים? long way to go...
למרות שאצלי הכאב הוא יותר נקודתי, אני מרגיש אותו בעיקר בניסוי אימונים שאני מנסה לעשות (לקחתי מנוחה מוחלטת עד שזה יעבור לגמרי)... ברור שאני אחזיר הכל (האמת שהתחלתי להתאמן על משקל 65 וכעת אני 73 אז מי אני שאתלונן?), אבל אני רוצה ברזלים!!! נ.ב אחי אתה דומה לשחקן הראשי מאמריקן X בצורה מפחידה. לא בתווי פנים, אלא במה שמסביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בכל המסביב?בטח בגישה הניאו-נאצית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
|
![]() תקשיב יא גזע נחות של תירוץ עלוב לסוג טיפש של כושי ...
אתה לא תקרא לי נאצי http://www.youtube.com/watch?v=LZxE0ttCLnM
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 14-06-09 בשעה 04:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |