|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ייאלה איזה חירטוטי שכל תתחיל להבין שריבועים טיפה יותר בולטים לא יעשו שינוי כזה רציני בחיים שלך ואם מישהי או מישהו ישים לב אלייך בגלל זה אז הם שווים לתחת שיהיה ברור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
שונא את החפרנים האלה אם היציאות המפגרות האלה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה שתצום שבוע להבליט אותם בכל מקרה, אולי תתייבש ותמות לא תחסר לעולם הזה, אידיוט. איך אני שונא אנשים שחושבים שבשבוע הם יהפכו להיות שוורצנגר קטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
בונא יקוקסינל אני שם מליון דולר שיש לי גוף פי 10 טוב משלח ... אני מתאמן כבר 4 חודשים ומתאמן איגרוף תאילנדי שנה וחצי... ותאמין לי אני לא בא להרים תאף רוב הפורום פה הרבה יותר חזקים ממני בגלל זה אני שואל פה שאלה... אבל אני בטח לא מצפה לקבל תשובה נורמלית מאיזה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני בטוח שאתה איזה שמן מנייק שכואב לו שאחרים יש גוף יפה ורזה ומזיין תמוח שכל אחד שהוא חטוב הוא איזה אנורקס או מישהו שרק החיצוניות משנה לו... דיי נמאס ממסכנים כמוכה לך לאיזה שווארמה ותזיין מהפורום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל להבליט את הריבועים... אמממ אולי יעזור לך לעשות אירובי לפני בשביל להוריד נוזלים מיותרים, ולשתות קצת פחות, לא יודע עד כמה זה יעזור לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |