![]() |
עזרה מאנשים חטובים שיש פה :):):):)
היי תודה שנכנסתם...
בעוד שובע יש אירוע ממש חשוב של כל השיכבה כזה בים ואני רוצה להראות טוב שמה, אני בין 10 ל-11 אחוז שומן והריבועים בבטן שלי הם דיי מתושתשים אבל רואים אותם קצת, רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בכדי להראות הכי טוב לפני האירוע הזה... ברור שחיטוב או משו כזה לא בא בחשבון כי זה תקופה קצרה אבל בכל זאת מה אתם ממליצים לעשות, נגיד כמה זמן לא לשתות ולאכול לפני זה או דרך להוריד נוזלים ולהראות חטוב יותר או כל מיני דברים כאלה שיכולים לגרום לי להראות אפילו קצת יותר טוב שאני יאגיש טוב יותר אם עצמי חחחחח תודה רבה לכל העונים:) |
בשבוע אתה לא תראה תוצאות קודם כל.
לנושא אני לא חושב שכדאי לך להוריד באחוזי שתיה שלך,חכה לעוד תגובות. |
ציטוט:
גיל גרנות אמר לי שאם אני ישתה שתיי ליטר ביומיים אני יראה שינוי גדול... אבל זה דיי קשה לשתות ליטר ביום אז רציתי לדעם אם יש עוד המלצות.. בקיצור בבקשה רק אנשים שכן יודעים מה אפשר לעשות ולא אנשים שאוהבים כל הזמן להגיד שאין תוצאות לשום תהליך קצר טווח (ולא חסרים כאלה בפורום) |
Psmf יכול להראות תוצאות גם בתקופה כזאת, וכבר עדיף לך להמשיך את הסייקל אחרי האירוע.
אל תצפה ליותר מדי, למרות שאם אתה כרגע במאסה יכולה להיות ירידה נחמדה בנוזלים. |
ציטוט:
|
תעשה העמסת פחמימות ביום שלפני זה נותן פאמפ רציני לשרירים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ייאלה איזה חירטוטי שכל תתחיל להבין שריבועים טיפה יותר בולטים לא יעשו שינוי כזה רציני בחיים שלך ואם מישהי או מישהו ישים לב אלייך בגלל זה אז הם שווים לתחת שיהיה ברור.
|
ציטוט:
שונא את החפרנים האלה אם היציאות המפגרות האלה... |
בטח אתה שחיף עם ריבועים שלא מתאמן תבין זה שיש לך ריבועים לא עוזר הרבה כל עוד אתה שחיף זה לא שווה כלום.
ולנושא תתחיל לאכול יפאג הכל אתה עושה בישביל הפוזה ושיגידו וואי איזה ריבועים איזה סוס .. |
ציטוט:
מקווה שתצום שבוע להבליט אותם בכל מקרה, אולי תתייבש ותמות לא תחסר לעולם הזה, אידיוט. איך אני שונא אנשים שחושבים שבשבוע הם יהפכו להיות שוורצנגר קטן. |
ציטוט:
|
נעל יצאת נעל...ודה ואן, יצאת נעל שמעודד נעל...
ולנושא, אני מסכים שהעמסת פחמימות כמו שהציאו פה היא הכי יעילה לעכשיו :) תהנה באירוע. |
ציטוט:
אתה יכול גם לעשות איזה fbw יום לפני בשביל עוד קצת פאמפ אבל בחיים לא הייתי משבש את התכנית אימון שלי בשביל עוד סנטימטר בהיקף יד :] ולכל האלה שנפלו עליו מה איכפת לכם ריבועים או לא תנו לבן אדם להרגיש טוב עם עצמו :\ |
ציטוט:
שנזכיר לך איזה פוסטים היית פותח? |
שמע תמשיך את השבוע עם תפריט דל אבל דל בפחמימות ונתרן ויום לפני האירוע תעשה העמסה
|
הרבה חלבונים, בלי פחמימות (50-60 גרם), קצת נתרן, אימוני דילול..
|
ציטוט:
בונא יקוקסינל אני שם מליון דולר שיש לי גוף פי 10 טוב משלח ... אני מתאמן כבר 4 חודשים ומתאמן איגרוף תאילנדי שנה וחצי... ותאמין לי אני לא בא להרים תאף רוב הפורום פה הרבה יותר חזקים ממני בגלל זה אני שואל פה שאלה... אבל אני בטח לא מצפה לקבל תשובה נורמלית מאיזה :):):):):):) קטן שקורא לעצמו נעל וסתם מגיב הערות מעצבנות בשביל לבאס... אני בטוח שאתה איזה שמן מנייק שכואב לו שאחרים יש גוף יפה ורזה ומזיין תמוח שכל אחד שהוא חטוב הוא איזה אנורקס או מישהו שרק החיצוניות משנה לו... דיי נמאס ממסכנים כמוכה לך לאיזה שווארמה ותזיין מהפורום... |
בשביל להבליט את הריבועים... אמממ אולי יעזור לך לעשות אירובי לפני בשביל להוריד נוזלים מיותרים, ולשתות קצת פחות, לא יודע עד כמה זה יעזור לך...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ