|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים ab
abxabxx a חזה כתפיים אחורית בטן חזה: בנץ'-4x6 לחיצת חזה בשיפוע- 2x8 (שוקל לעשות רוטציה עם פרפר חופשי מה דעתכם?) כתפיים: מיליטרי 3x8-6 הנפות לצדדים: 1x8 יד אחורית: לחיצת צרפתית 2x10 b רגליים גב קדמית רגליים: סקוואט/דדליפט 6x6 רוטציה אימון אחד סקוואט אחד דדליפט פשיטת ברכיים 3x8 תאומים בסמית' 2x8-10 גב: בנט אובר 3x6 עוד תרגיל?? יד קדמית: כפיפת מרפקים במוט 2x10 צריך עזרה בבחירת תרגיל נוסף לגב. מה דעתכם על התוכנית? ועל השאלה בנוגע לרוטציה בחזה? תוכנית למסה למרות שלא כזה עקרוני |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אם כבר , הייתי עושה רוטציה עם מקבילים.
תרגיל נוסף לגב - מתח רחב - 10 חזרות, ותעשה רוטציה בינו לבין הבנט אובר מבחינת עבודה כבדה (b1 - בנט אובר 6, מתח 10. b2 - מתח 6, בנט אובר 10) הנפות לצדדים קצת מיותר. אם אתה מתעקש להוסיף תעלה טווח חזרות למשהו בין 10 ל12 אבל בסך הכל נראת תוכנית טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הגב הפנמתי אני יעבוד ככה תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עוד משהו- האימון רגליים נראה בסדר? וזה משנה במה אני מתחיל-גב או רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהתכוונתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נראה טוב -תוריד 2-3 סטים מהסקוואט/דד -אפשר להוסיף עוד סט בחזה אני מציע לחיצה עליון/אחיזה צמודה -תוריד את הפשיטת רגליים זה רק יעכב לך את ההתאוששות -לא צריך עוד תרגיל לגב, אתה יכול להוסיף סט ולעשות רוטציה בין חתירה/פולי -אני הייתי מוסיף עוד תרגיל מורכב להאמסטרינג באימון B: pullthrough/ghr/submax sldl/submax gm סה"כ אחלה תכנית
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אני חושב שאפשר ורצוי לעבוד עם 2 תרגילים על הגב. 3 סטים בנט ו2 מתח בb1 והפוך בb2 יהיה סבבה לגמרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הורדתי ברגליים ל4x6 בדדליפט\סקוואט והוספתי סט ללחיצה חזה עליון.
בגב אני יעשה רוטציה כאילו 3x6 בנט+ 2x10 מתח ואימון הבא הפוך. עכשיו בתרגיל נוסף לרגליים-רשמת תרגיל מורכב להאמס אבל באימון דדליפט ההאמס יעבדו כמו מטורפים ולא יהיה גירוי לארבע ראשי.. אז כדאי לעשות כאילו סקוואט+תרגיל להאמס/דדליפט+תרגיל לארבע ראשי? ועוד שאלה: מה ההבדל בין submax sldl לדדליפט? שניהם נראים לי בדיוק אותו דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
SL הרגליים הרבה יותר ישרות אבל עדיין כפופות = יותר עבודה על posterior chain אל תדאג יותר מדי למה עובד איפה, סקוואט אמיתי זה הרבה יותר תרגיל של הPC מ4 ראשי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() יש לך תוכנית דומה לשלי חברה יש לי שאלה עם כבר אימו ןרגלים שלי ב ab הוא:
סקוואט 4x8 דדליפט 3x8 האם האימו ןבסדר? אני מתכוון שסקוואט ודדליפט ביחד באותו אימון?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אמורים על האימון רגליים עכשיו:
סקוואט/דדליפט 4x6 כפיפת ברכיים 3x10 תאומים בסמית' 2x10. הייתי עושה ghr במקום הכפיפה אבל לא חושב שיש אצלי מקום במכון לעשות את זה.. אני יבדוק מחר באימון אם כן אני יעשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() לדעתי תעשה סקוואט ודדליפט באותו אימון וזה יפתור לך תבעיות על תפחד מזה תאמין לי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לעשות pullthrough בכבל אני למשל עושה ghr באחד הספסלים החופשיים, פשוט שמים את הרגליים מתחת לפדים של הרגליים וקצת משקל על הספסל כדי שהוא לא יזוז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי סבבה תודה רבה
|
![]() |
![]() |