|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, יש לי קצת בעיה עם הפרפר חופשי.
התחילו לי פעם כאבים בכתף הקידמית, ועכשיו הבנתי שזה התחיל בגלל הפרפר החופשי. שאני מרים 10 קילו ל 12 חזרות ב 3 סטים אז אני מרגיש שהחזה לא עובד בכלל כמעט ולא מתאמץ. אם אני מעלה את המשקלים ל 12.5 או 15 אז אני לא מצליח לעשות את התנועה המלאה והכתף קידמית שלי הורגת אותי מכאבים(יתכן דלקת או התחלה שלה). אז כרגע הפרפר החופשי שלי לא ממש עוזר לי. אתמול עשיתי 4 סטים של שכיבות שמיכה(20-25x4) והרגשתי הרבה יותר מאמץ מאשר הפרפר. אפשר לעשות 3-4 סטים של בנץ', 3 דחיקה בשיפוע חיובי ו 2 סטים חימום של שכיבות שמיכה לפני החזה ועוד 2 בסוף כדי לסחוט את השריר עד הסוף(אימון ab)? מה אתם אומרים? אני לא יודע אם אני רוצה לעשות פרפר במכונה כי גם הוא כאב לי פעם(בתוכנית מתחילים)
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הקטע הזה של לסחוט את השריר עד הסוף בכל לא נשמע לי הגיוני... איך תתאושש?
לדעתי פשוט תעשה לחיצה ולחיצה בשיפוע
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מרגיש את החזה אחרי פרפר כמעט, אחרי שכיבות שמיכה אני מרגיש שנתתי הרבה מאוד. אני גם צריך להתכונן לצבא, אני רוצה להגיע ל 70-80 שכיבות שמיכה(ואני כבד :\) אז אני אעשה 2 סטים שכיבות שמיכה חימום, 4 בנץ' רגיל, 4 בשיפוע חיובי ואז עוד 2 שכיבות שמיכה.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה יוצא באותה דעה כמו שנכנסת למרות שהתייעצת ונתנו לך דעה אחרת, אני לא מבין למה התייעצת מלכתחילה...
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם ככה אני בחיטוב אז אין לי בעיה לעשות 20 חזרות כי אני לא אגדל בשריר. יודע מה נתחיל מחדש. איך אני מכניס שכיבות שמיכה לאימון חזה באימון ab?
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() במקום הלחיצה בשיפוע עליון
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעשות מקבילים רחב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה אחי
יש עוד הצעות חוץ מזה? אמממ אין לנו בחדר כושר העלוב הזה (עוד חודש אני עף משם לצבא חחח ואחרי 3 שנים בחיים לא חוזר לשם)
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מכיוון שההשכיבות שמיכה זה לסיפוק העצמי שלך ולא לניפוח החזה , הייתי מתחיל בבאנץ על ספה ישרה ואז עובר לבאנץ בשיפוע חיובי .
אחריזה תעשה שכיבות שמיכה , דרך אגב אחי אם אתה מעוניין להגיע ל70 - 80 שכיבות שמיכה , שים עלייך משקולת (צלחת) תשתדל שהיא לא תיפול ותעשה 10 .. כל פעם תעלה את המשקל של המשקולות , אני לא יודע איך זה יעבוד אני יודע שלגבי מתח זה מצויין ואז בלי המשקולות אפשר להרביץ מתח הרבה יותר ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה בטוח שאם אני אעשה 10 חזרות זה ישפר לי את הסיבולת? כי בתאכלס זה יותר גדילה מאשר סיבולת ואני צריך סיבולת(אני גם מתנשף אחרי 40-50 וזה מה שמקשה עליי להמשיך בין השאר).
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אם אתה רוצה לעבוד על המקסימום, אז תעבוד למקסימום חזרות (בלי הגעה לכשל, ככה שזה לא ממש מקסימום...)