|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי, תודה רבה רבה לך!! עשית לי קצת סדר בבלגן ואני לא התכוונתי שאני שורף 2000 קלוריות ביום, התכוונתי שזה ה bmr שלי... חחח אני לא יכול לחשב כמה קלוריות אני שורף במהלך היום... אבל זה הרבה מאוד!! בעיה שיש לי היא שאני גם לא מוצא זמן לישון מספיק(5 שעות ![]() בכל מקרה תודה רבה! שכל התגובות בפורום יהיו כאלה! חחח אם לעוד מישהו יש עצה, אשמח לשמוע! לילה טוב ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() בואו ניקח את הריזיקה שהבחור כאן אוכל 3 ארוחות ביום שהן לא מספקות את כמות הקלוריות היומיות שלו + חלבון ...
לכן אמרתי wtf 3 ארוחות ביום ? אם הוא היה אוכל בכל ארוחה 1800 קלוריות ... אז כן אני מסכים שאולי בתחילת דרכו 3 ארוחות ביום היו מספיקות .. אבל המצב לא ככה אני יודע שזה הסך הקלורי הכולל שנחשב.. אך עלינו לזכור ללמד אנשים שמתחילים את הדרך הקלה והנוחה לאכול , מחולק ל 5-6 ארוחות ביום... בשביל להקל על מערכת העיכול ושיהיה נוח יותר ומסודר יותר ![]() אישית אני אוכל בסביבות 4000-3000 קלוריות דחוסות ל 4-5 ארוחות .. (לפעמים לא אוכל לפני השינה) . אם מישהו מתאמן 4 שנים ומחליט להכניס את כל הסך הקלורי שלו ב 3 ארוחות זה מקובל כי יש לו ניסיון והוא מודע לכמויות שהוא אוכל וכמה צריך . אך מישהו מתחיל שאוכל 3 ארוחות ביום וללא כל תוספים ... Wtf איך אתה גדל ? ![]() קפיש!?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אחי, הבנתי אותך
תודה רבה על העזרה של כולכם! אני אנסה לאלתר משהו... אולי בין שיעור לשיעור אני יוכל לאכול איזה חטיף, נירא לי שעדיף את זה מאשר כלום.. לא? ![]()