|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
Strength is both general and specific: general in that it is alwayes good to be stronger, specific in that the strength needs to be acuired in a way that allows it to be applied to movement patters used in the sport for which we are conditioning. ציטוט:
ב low bar הזרוע מתקצרת כאשר המוט יורד את ה-2 ס"מ למטה, אבל היא מתארכת שוב כאשר הגו מקטין את הזוית שלו עם הרצפה. את האמת כשאני חושב על זה עכשיו קשה להגיד איפה יש יותר מומנט בלי מדידה מדויקת. בעקבות זה אני גם לא בטוח בכלל שאני אוכל לעבוד עם יותר משקל ב Low bar. אם אני אוכל לעבוד עם יותר משקל זה אולי רק בגלל שטווח התנועה בברך יהיה קטן יותר. פאוורליפטרים הם סיפור אחר לגמרי. הם שמים את המוט אפילו יותר נמוך מהטכניקה של ריפטו, העמידה שלהם רחבה מאוד מה שמקצר משמעותית את טווח התנועה והכי חשוב, הם משתמשים בחליפות לחיצה מה שמשנה לגמרי את חוקי המשחק.
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני חושב ששנינו מבינים את המשפט שציטטת בצורה שונה, ולא נצא מהוויכוח הזה. ואם שריר מפתח יותר כוח בזמן התרגיל, זה לא אומר שהוא עובד יותר חזק? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רק אם אתה מעלה את העומס הוא עובד יותר חזק, נראה לי שזה מה שהוא התכוון
![]() |
#4 |
Banned
|