|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יד אחורית עוד מילא בגלל הלחיצות, אבל באימון גב אני בקושי מרגיש את הבייספס אם לא הייתי מאמן את היד ובמיוחד הקדמית אני לא יודע איך היא הייתה נראית עכשיו אם כבר בלי ידיים אז מה לגבי fbw עם תרגילים מורכבים כמו ה-5x5 הזה רק עם משחק בחזרות או משהו כזה? גירוי של 3 פעמים בשבוע על כל הגוף נשמע ממש אינטנסיבי וגם נשמע קצר להתאמן ככה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא ביקשתי מאף אחד שיגיד לי אם זה מספיק גירוי...
או מספיק פעמים בשבוע או אם זה טוב או רע... זה לוג התקדמות שלי... אני יודע מה אני עושה ואם אני טועה אז אני אטעה לבד ואז אני אתקן את זה בעצמי לדעתי אין יותר טוב מלהקשיב לעצמך... יבואו אנשים כמו דימה ויגידו 'אז אתה מטומטם' ... סבבה מה זה מעניין אתכם ? דרך אגב deux אפשר בבקשה לקבל הסבר למה האימון רגליים וחזה שלי על הפנים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
אין מה לעבוד סקוואט ודדליפט קלאסי אחד אחרי השני השרירים בשניהם מאוד דומים , דבר שני דדליפט קלאסי אינו תרגיל שצריך לעבוד הרבה חזרות. פשיטת רגליים תרגיל מיותר לחלוטין , כפיפות רגליים הייתי מחליף לתרגיל אחר ( דדליפט רומני גוד מורניג וכו.. ) לחיצת רגליים גם מיותר עם אתה רוצה עוד עבודה על הקאוודס תעשה פרונט סקוואט עם משקל נמוך טווח תנועה מלא עם הרבה חזרות . ובכל מקרה אני לא חושב שצריך לעשות כל כך הרבה סוגי תרגילים , אלא תבחר 3 -4 סוגים ותעבוד עלייהם חזק . בקשר לתאומים , אני לא עובד עליהם אז אין לי כל כך ידע בנושא . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אוקיי... לא חושב ככה בכלל זה לא סיבה ששני השרירים מאוד דומים אחי יש עוד אלף דוגמאות כאלו ואני לא חושב שצריך לפסול את זה אם כבר חשוב מאוד לשים את שניהם אולי לא חובה באותו המון אבל חשוב לדעתי דבר שני 6-8 נחשב אצלך הרבה חזרות ? :] 6-12 זה הטווח שאני מנסה לעבוד אין לי שום סיבה לעבוד על כוח ולרדת מתחת ל-6 חזרות אחי ובוא נגיד שיש 4 סטים כאשר הראשון הוא חימום ככה שזה משאיר אותי עם 8-6-6 אז זה קצת חזרות... שוב חולק עליך אחי תרגיל מעולה וחשוב לרגליים אחרי הכל חייב לגוון ושוב לתת לרגליים הרבה סטים אחרי אנשים שוכחים שזה השריר הכי גדול והוא לא יגדל סתם משום מקום מ-4 סטים של סקוואט.... ומה שאתה בעצם אומר פה עם כל ההחלפות לפי דעתך זה לעשות אימון של סקוואט רגיל פרונט סקוואט ודדליפט רומני... שלא נדבר על זה שזה כבר סיכון אדיר לפציעה בלי קשר זה פשוט חסר היגיון לעשות אימון כזה... ושוב אחי אני לא יודע איך זה הולך בכוח אבל כדי שהרגליים שלי יגדלו אני צריך לתת להם כמה סוגים של תרגילים ולא רק הכבדים ולעבוד כמו מניאק טווח חזרות לפעמים נמוך לפעמים גבוה. נ.ב מה לגבי חזה אמרת שהוא גם על הפנים אחי... נערך לאחרונה על ידי denous, 26-08-08 בשעה 11:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אבל מן הסתם ישבתי על התכנית הרבה זמן והתייחסתי לקשיים אצלי ויתרונות שלי אז אני מאמין שילך לי טוב אבל אם אתה חושב שיש מקוםש אתה יכול לעזור ולתקן זה סבבה ובסדר גמור בכל מקרה תודה.... Akuna 'אנשים' מה חשבתי לעצמי שאמרתי שהם אנשים הם חייזרים. תפסיק להיות טמבל ולחפש בקטנות במקום להתעסק בתוכנית ולתת ביקורת וזה לא דיון ראשון שאתה עושה את זה גם בלוג שעבר אני זוכר משהו ממך... ואם כל כך חשוב לך להיות ילד קטן ולבקש שמות אז המאמן שלי במכון עושה 30 סטים אם לא יותר לרגליים ובעזרת השם הלוואי שכולנו נגיע לגודל שלו. לגבי התאומים הם לא מקבלים אצלי מספיק עבודה מהרגליים לעומת היידים שכן מקבלים מעבודה על השרירים האחרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט נראה לי שלעשות 30 סטים לרגליים זה הגזמה מטורפת אני לא מכיר באנדם אחד רציני שעושה את זה ולפי דעתי זה גם טמטום גם אני פעם הייתי דופק מיליון סטים לכל שריר אבל זאת הייתה טעות והפסקתי איתה היום אחרי 14 סטים לרגליים אני נמחק ובקושי יכול לעלות הבייתה במדרגות 30 סטים גם אם הייתי רוצה לעשות פשוט לא הייתי יכול זה מוגזם בטירוף לפי דעתי אני כל סט נותן את המקסימום ואחרי 4 סטים סקוואטים אני חייב איזה 10 דקות מנוחה לפני שאני ממשיך לתרגיל הבא מעניין אותי לראות באנדם טבעי שנותן 30 סטים שבהם הוא נותן את המקסימום שלו אה וזה פעם אחרונה שאתה קורא לי "ילד קטן" כן? כי אני לא חבר שלך |
|
![]() |
![]() |