|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בנוגע למה שכתבת על בוקס סקוואט אין לך ממש מושג על מה אתה מדבר. ההבדל הוא בניצול של ה stretch shortening cycle בשני התרגילים.
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט רגיל = סקוואט אינץ' מתחת ל- 90 מעלות. Atg = האמסטרינג מנשק את התאומים. בדר"כ כשאומרים דיפ, אומרים את זה למתחילים שמחשיבים סקוואט ל- 90 מעלות. אין כזה דבר דיפ סקוואט בגלל שאין כזה דבר סקוואט שהוא לא דיפ. כל סקוואט הוא דיפ במידה מסויימת, לפחות סקוואט נכון. תעשה קודם סקוואט רגיל, אחר-כך תעשה בוקס סקוואט, אתה בעצמך תראה שזה הרבה יותר קשה. תקרא את התכנית מה אני צריך להסביר לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מה לך לפוטבול? אין לך גנטיקה לזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() בסדר גם כולם יכולים לשחק כדורסל, אבל תסכים איתי שבנאדם 1.70 לא כ"כ ימצא את מקומו שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מגוון התפקידים הוא עצום , בלי להעליב אותך, אתה או כמעט כל הישראלים פשוט לא מכירים את המשחק מספיק כדי לדעת מי מתאים ומי לא . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() אני פותח את השנה בבית ספר בקנדה, בכל בית ספר בויניפג יש קבוצת פוטבול.
פאניק סתם שאלה, ע"פ מה אתה קובע גנטיקה? ועליי, אחד בן 15 שיש לו 7 שנים לגדילה. גודל ומאסיביות יכולים לבוא גם מאימונים, וזה מה שאני עושה, התכנית היא בדיוק לפוטבול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
מה שהיה לי יותר קשה יותר התיש אותי פחות משקל היה הדיפ. Joker שאני אומר דיפ אני מתכוון לא טיפונת אחרי 90 מעלות אלא עד למטה כמו שצריך אתה יודע למה אני מתכוון... בכל מקרה אם עובד עליך טוב ואתה משיג את המטרה שלך עם התכנית הזאת מי אני שאני אגיד שהיא תכנית דפוקה... בהצלחה.
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() 08/17/08
ME Upper Body A. Barbell bench press. 65KG, 3rd rep FAILED. 62.5KG, 3rd FAILED. Failed probably deu to a too large volume. B. Flat DB bench press. 17.5KG each. First set 13 reps second 12. C. DB rows/rear delt flyes. 24KG dumbell for DB rows. 4KG each dumbell for rear delt flyes. 4 supersets of 12 reps for the two exercises for all the sets. D. Dumbell shrugs. 20KG dumbells. 4 sets of 15 reps. E. Standing DB curls. 4 sets of 10. 12.5KG dumbells. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Banned
|
![]() למה אתה כותב את הלוג באנגלית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה עושה כבר שראגס? מאז התחלת התוכנית?
אני התחלתי עם דאמבלים 20 ואחרי אימון אחד עברתי כבר ל25, אחד התרגילים האהובים עליי.. לפעמים אני עושה אותו עם המוט.. (אני כבר מת להתחיל מסה ואז אני מפגיז עם המשקלים....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
חבר פעיל
|
![]() כי אני כותב גם לוג במחשב עצמו, והרבה הרבה יתר נח באנגלית.
ציטוט:
כמה השראגז שלך כבר עם דאמבלים/מוט? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() 08/18/08
DE Lower Body A. Stair jump. 8 sets of 3s. Jumped to the 4th stair, but touching with the toes the fifth, on some of the reps half-jumped on the 5th. B. Barbell reverse lunge, front foot elevated. With 35KG bar. 3 sets of 12's. C. 45 degree hyperextensions. No additional weight. 4 sets of 12's. D. Spread-eagle sit-ups. With 15KG dumbell. 4 sets of 15's. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() 08/20/08
Repetition Upper Body A. Flat DB bench press. 3 sets of max. 11-8-8. 44 dumbells. B. 4 supers of lat "J" pulldowns/scarecrows. 12 reps each. C. 4 sets of 12 reps of DB lateral raises. 12-12-12-12. 17.6 dumbells. D. 4 supersets of barbell shrug/tricep pushdowns. First superset was 154 barbell, the rest with 176. 15-10-10-10(while doing the first set I thought I needed to do 15 reps, then realized that I need to do 10s)/ 15-15-15-15. 08/21/08 ME Lower Body. A. Box squat, 210lbs RM5. 4th rep was accidently a regular squat. B. Bulgarian split squat, 3 sets. 10,10-10,10-10,10. 22lbs dumbells. C. Romanian deadlift. 3 sets of 12s. 143lbs barbells. D. abdominal circut of: sprinter situps>V ups> toe touchs>hip thrust, 3 circuts, 20 rep each exercise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל המעגלים אני לוקח הפסקות קטנות(בערך 5 שניות) בין חלק מהחזרות כי אני כבר לא יכול. תגיד, בדדליפט הרומני אני בסט האחרון עשיתי 6 חזרות, נחתי 10 שניות בערך והמשכתי ל- 12, זה עדיין נחשב? ובבוקס סקוואט, החזרה הלפני האחרונה בטעות עשיתי בה סקוואט רגיל, ובחזרה האחרונה נתתי נגיעה ועליה. בכל שאר החזרות אני ירדתי על הקופסא לחצי שנייה ועליתי. עדיין נחשב? |
|
![]() |
![]() |