|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז הקשבתי לעצותש לכם והנה התפריט, אשמח לתגובה כמה שיותר מהירה לדעת אם התפריט בסדר עכשיו או שעדיין צריך לשנות משהו.
ארוחת בוקר: גביע יוגורט 3% פיתה מקמח מלא 100 גרם קוטג' 3% תפוח עץ בינוני עם קליפה כף שמן זית ארוחת עשר: 2 פיתות מקמח מלא 30 גרם פסטרמה דלת שומן מלפפון עם קליפה ארוחת צהריים: 200 גרם פסטה כף שמן זית ארוחה לפני אימון: תפוח עץ בינוני עם קליפה ארוחה אחרי אימון: 5 כפות סוכר ענבים קופסאת טונה משומרת במים ארוחת ערב: 2 חלבוני ביצים גביע קוטג' 3% 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה כף שמן זית ארוחה לפני שינה: סלט ירקות מ-2 מלפפונים ועגבניה חתוכים 10 גרם גבינה בולגרית 5% כף שמן זית חצי גביע קוטג' 3% ----- חלבונים - 141 גר' שומן - 85 גר' פחמימות - 306 גר' קלוריות - 2550 גיל - 17.11 גובה - 1.75 משקל - 71.5 יש עוד מה לשפר? אני מתחיל ממחר עם התפריט ולכן אשמח לתגובה כמה שיותר מהירה כדי לדעת מה לתקן אם בכלל או להתחיל ממחר עם התפריט הזה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו? זה דיי דחוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() ציטוט:
אל תוותר על חלמוני הביצה, הם החלק החשוב יותר של הביצה. הכי חשוב - תוסיף בשר, וכמה שיותר.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וזאת לא פעם ראשונה שהוא עושה כזה דבר, חבל שילדים סתם יקשיבו לו ובסוף יצטערו. עצוב שיש בפורום הזה אנשים עם מוח של ילד בן 4 במקרה הטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() ציטוט:
חלמון ביצה? דבר מצוין. אני אוכל בדר"כ מינימום 4. בשר? הכי חשוב בתפריט.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
לא כל מי שמגיב מנסה לעשות נזק. בדיוק הפוך.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אז עוד פעם בניתי בהתאם להמלצות בבקשה תגידו לי שזה בסדר.
ארוחת בוקר: כוס קוואקר לפני בישול על בסיס 2 וחצי כוסות חלב תפוח עץ בינוני עם קליפה כף שמן זית ארוחת עשר: 2 פיתות מקמח מלא 30 גרם פסטרמה מלפפון עם קליפה ארוחת צהריים: 200 גרם פסטה לפני בישול + כף שמן זית 40 גרם חזה עוף + כף שמן זית ארוחה לפני אימון: תפוח עץ עם קליפה ארוחה אחרי אימון: 2 כפות סוכר ענבים קופסאת טונה משומרת במים ארוחת ערב: 2 חלבוני ביצים גביע קוטג' 3% 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה ארוחה לפני שינה: סלט ירקות עשוי מ-2 מלפפונים עגבנייה אחת בצל וחסה כף שמן זית ----- סה"כ: חלבונים - 147.5 גר' שומן - 89 גר' פחמימות - 370.5 גר' קלוריות - 2882 גיל - 17.11 גובה - 1.75 משקל - 71.5 מי שיכול להגיד כמה שיותר מהר אני מאוד אודה לו כי אני רוצה כבר לחזור לשגרה ממחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב יש לי עוד שאלה אני כבר לא יכול לראות יותר קוואקר באמת שזה גומר לי על החיים כבר חודש שכל בוקר אני מתענה זה מגעיל אותי ורציתי לבדוק אופציות אחרות.
ראיתי פה שגרנולה זאת גם אופציה קונים את זה פשוט מוכן בשקיות? איך מכינים את זה? זאת שאלה קצת דפוקה אבל באמת שאין לי מושג, תודה רבה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת לגבי אבקת חלבון +תפריט | aviav4 | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-10 18:52 |
חוות דעת לגבי תפריט מסה | hadash | תזונה ותוספים | 9 | 09-10-09 15:26 |
מבקש חוות דעת לגבי תפריט לעליה במסה | erez163 | תזונה ותוספים | 7 | 09-02-09 11:46 |
[בקשה]עזרה+חוות דעת לגבי תפריט חיטוב למישהו | FireFox | תזונה ותוספים | 8 | 20-10-07 20:04 |
חוות דעת על תפריט של דיאטנית + התייעצות לגבי תוספים | Scylla | תזונה ותוספים | 33 | 05-10-07 12:26 |