|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 85-86
אחוז שומן 8 bmr : 2400 ארוחה 1 : 100 גרם ש"ש 1 קופסאת טונה במים 2 מלפפונים 1 עגבניה 2 פרכיות אורז אימון ישר בתום האימון: 1 סקופ חלבון + 30 גרם סוכר ענבים ארוחה 2 , שעה אחרי האימון: 300 גרם פסטה חיטה מלאה 120 גרם חזה עוף מבושל 2 גרם אומגה 3 ארוחה 3 : 300 גרם קינואה 4 חלבון ביצה 12 שקדים 2 מלפפון 1 עגבניה ארוחה 4: 100 גרם ש"ש 4 לבן ביצה 4 אגוזי מלך 1 מלפפון 1 עגבניה 1 גמבה ארוחה 5: 300 גרם פסטה 2 כפות טחינה 120 גרם חזה עוף 1 מלפפון 1 עגבניה ארוחה 6 : 200 גרם בשר בקר 2 לחמניות מחיטה מלאה (150 גרם לחמניה סה"כ) סלט ירקות , שמכיל בתוכו גם חצי תפוח אדמה , חצי בטטה ארוחה 7 ,אוכל ונכנס ישר לישון: 1 לחמניה חיטה מלאה 1 וחצי פרוסות גבינה צהובה 5% 1 מלפפון 1 עגבניה 50 גר פייבר ואן 12 שקדים ערכים סופיים (בערך + - ): 4200 קלוריות מתוכם: 250 גרם חלבון 600 גרם פחמימה 90 גרם שומן יש המון סיבים וויטמנים וכל המסביב אני בתפריט הזה כבר קרוב לחודשיים ויש שבועות שאני אפילו יורד פתאום 2-4 קילו בשבוע מה לשנות? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי אחלה.ושהיה גם 25-40 גרם סיבים תזונתיים
ובקשר ללמה אתה יורד סביר להניח שזה נוזלים,פשוט תשאר על התפריט בלי לבלף ולאכול חצי. ותשמור על סדר אימונים קבוע פחות או יותר(דוגמא פעמיים בשבוע אז שיהיה פעמים ולא שבוע ככה ושבוע פעם אחת) ותנסה לצמצם בארוחות(בשעות לא בכמות)זה לא להיט לאכול וישר לישון)
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 09-10-09 בשעה 09:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל יום אני מבצע אימון אין כזה דבר אצלי לפספס אימון מה גם שהמגוון אימונים שאני מבצע מאד רחב אמממ למה לא להיט לאכול וישר לישון? אני כבר רגיל יש עם זה בעיה? ואני בדוק אוכל 100 אחוז מהתפריט כל יום פלוס דברים שאני דוחף מידי פעם גם באמצע במיוחד בסופש תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ע"פ מה שאתה אומר, שאתה יורד במשקל עם תפריט וערכים כאלו, אתה לא אמור להיות בנאדם שסופר קלוריות במיוחד לא ירקות וכל הקטנות האלה.. אלא רק צריך לדעת פחות או יותר שאתה אוכל מה שצריך.
הפתרון פשוט מאוד: לא עולה במשקל - תאכל עוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה פעיל מדי זה למה אתה יורד במשקל, אתה צריך יותר קלוריות.
במקום לאכול דברים כמו פרכיות תאכל לחם לא יקרה כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא שהבנתי מהרבה אנשים שהגוף לא יכול לקלוט יותר מ30 גרם חלבון ו80 גרם פחמימה בארוחה אז בכל ארוחה אני לא עובר את הכמות הזו הבנתי שזה סתם הופך לשומן
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התפריט בסדר, בקשר לזה שאתה יורד במשקל , כנראה בימים האלה אתה עושה פעילוות מוגברת מהימים האחרים או אוכל שונה, אין הסבר אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אויי אחי מיתוס אשש.. תאכל גבר תאכל אתה עושה פעילות אדירה ושורף מלא קלוריות ואתה צריך להשלים את זה אין מה לעשות גבר .. אתה רואה שאתה לא עולה ?? תאכל עוד גבר אח תתביש חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() שומןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
|
![]() |
![]() |