|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: לימודים ואימונים
חדר כושר: יש
|
![]() שלום ... אני בתקופת מסה כעת וקניתי לא מזמן אבקת חלבון שהיא Perfect WHEY, החלבון הטהור
ורציתי לדעת איך היא באה עם התפריט שלי והאם היא מתאימה למסה .. על הבוקר : חצי כוס קוואקר כף דבש (22 גרם) כוס חלב 1% ארוחת 10: סנדוויץ - 2 פרוסות + כפית חמאת בוטנים \ כף גבינה \ כף קוטג סנדוויץ - 2 פרוסות + חצי טונה \ 3 פסטרמה \ ביצה שלמה + 3 חתיכות עגבניה ארוחת אחרי ביתספר : 200 גרם עופות - חזה עוף , הודו , שווארמה , פסטרמה -דלי שומן 2 כוסות אורז ירק ארוחה שעה 9 : 2 חלבוני ביצה - חביתה או קשה + 2 פרוסות 2 ירקות כפית שמן זית 2 כפות גבינה \ קוטג ( לא חובה ) ארוחה לפני השינה : כוס שיבולת שועל כוס חלב 1% או טונה במים ארוחה לפני - ואחרי אימון : לפני : פרי אחרי : סקופ חלבון + חצי סקופ סוכר ענבים 2500 קלוריות 160 גרם חלבון 32 גרם שומן 350 גרם פחמימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() עודדד קלוריותתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ממה נובע הפחד שלך משומן? שומן מאוד מומלץ בתפריטים מכל הסוגים,גם במסה וגם בחיטוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה שומן ל 100 בערך.ותעלה חלבון ל 180-200 אם אתה יכול(זה לא אומר לשתות 5 שייקים ביום).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא עניתם לי על השאלה ? האם האבקת חלבון שלי מטעימה לתקופת המסה שלי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אגב אני שוקל 66 והגובה שלי הוא 169
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח "מטעימה", אין כבר דבר מתאימה או לא מתאימה, זה אבקה חלבון לא חולצה שאתה קונה אז אתה צריך לבדוק מידה, אבקת חלבון שה כולה אמצעי להשלמת חלבון כשאתה כבר לא מסוגל להשלים מדברים אחרים כי הצריכה שלך גבוהה מידי או מטעמי נוחות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תודה =] , אני לא ייפתח עוד אשכול אז אני יישאל כבר פה .. האם יש הבדל בין האבקת חלבון whey protein perfect ל- whey stack בעליית המסה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי זה כולה חלבון תבין
ותוסיף חלבון ושומן |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוות דעת לגבי תפריט מסה | hadash | תזונה ותוספים | 9 | 09-10-09 15:26 |
[תפריט] בניתי לעצמי תפריט מבקש חוות דעת(תודה מראש) | Concept | תזונה ותוספים | 10 | 19-02-09 15:09 |
מבקש חוות דעת לגבי תפריט לעליה במסה | erez163 | תזונה ותוספים | 7 | 09-02-09 11:46 |
[בקשה]עזרה+חוות דעת לגבי תפריט חיטוב למישהו | FireFox | תזונה ותוספים | 8 | 20-10-07 20:04 |
חוות דעת על תפריט של דיאטנית + התייעצות לגבי תוספים | Scylla | תזונה ותוספים | 33 | 05-10-07 12:26 |