ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פורום אימוני כוח

פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-11, 11:19   #1
איש העכביש
חבר פעיל

אפשר לגדול גם מפיצולים וגם מכוח צריך לדעת איך לעבוד
איש העכביש מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-11, 11:54   #2
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

חח אחי נו ברור שאני לא מדבר על תרגילים מפגרים כמו פמפומים למדד כוח..
פשוט איך שאני רואה את זה לא מספיק רק להתחזק כדי לגדול,והמזוואה יותר משקל-יותר מסה היא פשוט לא נכונה..
לא חסר דומאות של אנשים ששוקלים לא הרבה ומרימים הרבה מאוד משקל שלהם..לפי מה שאני יודע יש פה גם עניין של מערכת העצבים ,שבגללה אתה מתחזק ולא רק מסת שריר..
לגבי הנתקעים פשוט הרוב פשוט מרימים,לא תורחים ללמוד איך להרים נכון ומה לעשות עד שלב מסוים אתה עולה משקלים והכל אבל אז אתה נתקע כי אתה לא עובד נכון...אין הרבה מפצלים שתורחים ללמוד מה ואיך פשוט עובדים ואוכלים וזה עובד עד שלב מסויים...אחרי זה שאתה כבר רמה די גבוהה,הכל תמיד ניהיה יותר קשה...
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-11, 12:25   #3
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
חח אחי נו ברור שאני לא מדבר על תרגילים מפגרים כמו פמפומים למדד כוח..
פשוט איך שאני רואה את זה לא מספיק רק להתחזק כדי לגדול,והמזוואה יותר משקל-יותר מסה היא פשוט לא נכונה..
לא חסר דומאות של אנשים ששוקלים לא הרבה ומרימים הרבה מאוד משקל שלהם..לפי מה שאני יודע יש פה גם עניין של מערכת העצבים ,שבגללה אתה מתחזק ולא רק מסת שריר..
לגבי הנתקעים פשוט הרוב פשוט מרימים,לא תורחים ללמוד איך להרים נכון ומה לעשות עד שלב מסוים אתה עולה משקלים והכל אבל אז אתה נתקע כי אתה לא עובד נכון...אין הרבה מפצלים שתורחים ללמוד מה ואיך פשוט עובדים ואוכלים וזה עובד עד שלב מסויים...אחרי זה שאתה כבר רמה די גבוהה,הכל תמיד ניהיה יותר קשה...
אז תסביר לי איך עובדים נכון בפיצולים? (באמת שואל לא בקטע של ציניות)
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-11, 12:47   #4
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

למרות מה שרשמת בסוגריים ,לא ניראה לי שאתה שואל רציני...
אבל שיהיה,צריך לבנות תוכנית ביחס לרמה של המתאמן(ab,abc וכו).למרות שלדעתי לרוב abc לא תיהיה טובה לגמרי ,כלומר לעבוד על שריר פעם בשבוע,אני בזמן האחרון ,לפני שהתחלתי שוב חיטוב עכשיו,עשיתי abc עם שינוי קטן ,הייתי כל אימון עובד על שריר שעבדתי לפני 2 אימונים(אימון עם נפח גבוהה) ,2 סטים עצימים,כלומר לא עבר שבוע עד הפעם הבאה אלה 4 יום...וואלה תוך 3 שבועות עליתי משקל וגם משקלי עבודה ,למשל הפרס עלה לי ב5 קילו,המתח עם משקל גם עלה טיפה(צריך להחשיב פה גם תעליה במשקל הגוף)...
אני חושב שכל תוכנית צריכה להיות בנוייה על כמה שיותר תרגילים מורכבים,כמובן בפרופורציות, וטיפה פמפומים לידיים,שרירים כמו טרפזים וכתף אחורית אני בחיים לא מבודד ולדעתי מי שעושה את זה מבזבז זמן,הם מתפתחים יופי מתרגילים מורכבים נטו.פעם בשבוע שבועיים לעלות משקלים
אני לא הולך לכתוב כמה סטים וכל זה...
אני ממש ממש לא מומחה גדול באימונים,אבל זאת בגדול דעתי לאימון פיצול נכון

נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 30-07-11 בשעה 12:50.
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה