|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה של ab עובדים יד קידמית רגליים וחזה ואימון למחרת גב כתפיים ויד אחורית .
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() חחח וואלה אתה מזכיר לי את עצמי בול, שנה שעברה ירדתי ל11% שומן ככה והמטרה שלי הייתה 8% להיות חטוב משו מפחיד, ושהגעתי כמעט לסוף לתחילת הדאיטת דל פחמימה נשברתי כמו ילדה ואמרתי שאני יעשה מאסה נקייה.. ועוד כל מני שטויות.. בהתחלה עשיתי אירובי, אכלתי נקי כי עוד הייתי רגיל לחיטוב, ואז שראיתי שאני עולה לאט וגם קצת קשה לי החלטתי לאכול עוד שטויות מהצד [פיצות, המבורגרים, כל מני ארוחות במסעדות]
ועליתי במהלך ה7חודשי מאסה האלה 20קילו, עשיתי אותה מלוכלכת חבל על הזמן, ישלי סימני מתיחה כמעט בכל מקום.. קיצר משאני אומר אם אתה הולך לעשות תמאסה 'נקייה' תכך בחשבון שאתה לא תעלה הרבה כמו שהייתה רגיל במאסה שעברה.., ועל תתייאש מאסה נקייה הכי טובה אומנם אתה עולה לאט אבל אתה עולה מינימום שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() Skladnik89@gmail.com
מוזמן להוסיף למסנגר eyal_skladnik@walla.co.il אז מהי דעתכם ע"מ למנוע התנגשות? ABC - איך הייתם מתכננים את זה? היום עשיתי A - חזה יד אחורית מה מחר ומחרתיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() Abc 6 פעמים בשבוע זו דרך מעולה לא לגדול.
אתה טבעי אני מניח ואין שום סיבה שהגוף שלך ינצל בצורה יעילה כ"כ הרבה אימונים. אם אתה רוצה להשאר חטוב תעשה איזו קומבינה של ab עם אירובי 2-3 פעמים בשבוע עזוב אותך אינטרוולים וכאלה רק אירובי פשוט ואתה תשאר א"ש נמוך. תחשוב על חלוקה של פלג גוף עליון / תחתון או פוש / פול...
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() אמרתי בעמוד הקודם..
|
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() SS!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תשמע...אני יכול להבין אותך אני לפני כמה ימים היה לנו ברכה לפסח כזאת בעבודה ותשמע , לראות קורסונים , בורקסים עוגות חטיפים ואתה בדל ולא יכול לגעת בכלום , זה כמולהיות אימפוטנט ובר רפאלי רוקדת ערומה לידך
![]() חיטוב זה באסה , אבל לדעתי אל תשבר עוד טיפה , תחזיק ת זה לקיץ ואז מסה טובה, לדעתי ab עם תרגילים מורכבים בתוכה... אל תשבר אחרי זה שתוריד חולה ותיראה טוב ולא עם כרס אתה תרגיש שהכל היה שווה את זה תאמין לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() חחחחחחח
אתם באמת חושבים שאם תאכלו כמה קוראסונים ועוגות ילך לכם כל החיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() כן צודק לא שמתי לב, בכל אופן אפשר לארגן את הימים שלא יתנגש כלום וזה לא חייב להיות 3 ימים ברצף ואז יום מנוחה אנשים תקועים יותר מדי על תוכניות כמו abc והם חושבים שאי אפשר לשחק עם הימים איך שבא להם, צריכים להיות גמישים וכל אחד צריך להתאים משהו לעצמו נראה לי זה הכי טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני :o! פעם ראשונה תיהיו עדינים! | IsMe | גלריות הגולשים | 41 | 09-03-09 20:53 |
מוכנים לעזור לי בהצבעה? | bigwave1 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 01-04-08 17:23 |
פעם רישונה מעלה תמונות תיהיו עדינים | *DAVID* | גלריות הגולשים | 18 | 08-03-08 20:18 |
תיהיו חופשיים ממני ל4 ימים=) | sandrik | פיתוח גוף-כללי | 128 | 11-05-07 13:54 |