|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() חוץ מזה שהתחת יתחיל לגדול לך בקצב מסחרר בגלל 3 פעמים בשבוע סקוואט, וזה קצת יקשה על הלחימה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כבר שכחתי את כמות השטויות שכותבים פה...
כן אימוני MMA זה דבר מתיש אבל רק מבחינת סיבולת לב ריאה , על השכיבות שמיכה אני יכול לוותר. ואני לא מחפש להיות בודי בילדר כבר הסרט הזה עבר לי ממזמן וטוב שכך ![]() ומי אמר שאין לוחמי MMA שהם עם גוף רצחני? תריצו חיפוש על RAMPAGE JACKSON... או דוגמא יותר מהותית - BROCK LESNAR דרך אגב כל לוחם MMA ברמה גבוהה בכל קטגוריית משקל מתאמן גם בחדר כושר , אולי לא כבודיבילדר אבל עדיין בעל מסת שריר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חח מה זה לוותר ?סיבולת שריר זה לא חשוב לפייטר?
התאמנתי קרב מגע שנתיים , ואימונים אצלנו כללו לב ריאה , סיבולת שריר , עבודה על מהירות , רגבי על הברכיים לפעמים ועוד הרבה דברים טובים בנוסף לטכניקה , זה אימון ואף אחד בסביבה לא איגרוף לא איגרוף תאילנדי לא העזו לעשות איתנו מפגש ידידות אפילו אחרי שכמה חברה אצלנו ניצחו אלופי ישראל כמו כלום... לא אומר את זה כדי לעשות פוזות שהאימון שלי היה יותר טוב או משהו, פשוט אם הדברים האלה חסרים אצלך באימון אולי שווה להחליף אימון... ברוק לסנר קודם כל היה חיה ואז התחיל תאימוני mma , אני משאר שזה טיפה שונה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה קרב מגע? איזה אומנות לחימה זאת? זה כמו שאני יגיד אני לומד לריב מכות... זה קרטה איגרוף תאילנדי ג'יו ג'יטסו מה זה? חוץ מזה אלופי ישראל זה בדיחה גם בשביל הישראלים..אנחנו בתחרויות בינלאומיות הרמה פה בארץ לא פראייארים בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אני לא רשמתי כדי להשוות, אם אתה מרגיש שהאימן טוב סבבה לא אמרתי שלא, כולה אומר לטובתך ששווה לראות אם זה טוב או לא...שוב , אם אתה חושב שמה שאתה מתאמן טוב שיהיה רק לבריאות... אה וככה סתם כי שאלת מזה, תראה את זה: http://www.youtube.com/watch?v=VM7oG...D25652286D753C בנוסף, לומדים להתגונן נגד תפיסות, מקלות, סכינים(כמובן זה דורש יותר אימון וגם אם אתה שפיץמאוד קשה להתגונן על ידים נגד סכין) בקיצור , זה הדרך הכי טובה להתכונן למצבים של מקות רחוב, אבל כמובן אפשר להשתתף בתחרויות כמו איגרוף, סאמבו , גודו ועוד , מה שעשו אצלנו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שוקל להתחיל תוכנית hst... | SIMAO | אימונים | 29 | 11-01-10 15:54 |
מאיפה להתחיל בבנית תוכנית אימונים | mb512 | אימונים | 11 | 18-04-09 12:06 |
רוצה להתחיל להתאמן וזקוק לבניית תוכנית | chaotic | אימונים | 5 | 04-02-09 13:57 |
תוכנית ab שהולך להתחיל עזרה בבקשה | digidigi | אימונים | 15 | 21-11-08 19:09 |
רוצה להתחיל תוכנית Abcd - איך מחלקים ? | omer007 | אימונים | 24 | 01-03-08 17:03 |