![]() |
יש לי טעם להתחיל תוכנית כוח 5x5?
אהלן חברים מה שלומכם.
מי שזוכר ומכיר אותי יודע שיש לי רקע ארוך מאוד עם בודיבילדינג , אך בשלוש שנים האחרונות יצא לי דיי להזניח בגלל כל מיני סיבות שחלקנו כבר יודעים :d.. כרגע אני די שומר על קצת כושר עושה 2-3 אימונים בחדר כושר הנתונים דיי בסדר יש לי כוח. לא מזמן התחלתי לעשות אימוני mma מי שלא יודע זה לחימה משולבת. כ-3 אימונים בשבוע אני לא מגדיר אותם כאימוני כוח זה יותר אירובי בשבילי... יש לי טעם להתחיל תוכנית 5x5 של ביל סטאר? בשביל לעלות בכוח? וגם כי אין לי אפשרות ממש לבוא 4 פעמים בשבוע ולפצל את הקבוצות שרירים... עוד דבר אני כרגע די מנסה להתחטב ולהוריד קצת אחוזי שומן האם יש בעיה עם זה? קצת נתונים אם זה משנה : גובה 175 משקל 89-90 אחוז שומן כ15 יד 43 בערך |
אני אף פעם לא התנסית בלחימה משלובת אבל ההגיון שלי עושר שבמידה ותעשה 5x5 הרגליים שלך מדיי פעם יהיו נוקשות ברמה שיכאב לך להזיז אותן ובטח לא להגן או להתקיף. אני זוכר שהעלת תמונות בעבר ואתה די בהמה . התכנית הזאת תהיה יחסית טעות כי היא מאוד מוגדרת אי אפשר לשחק איתה יותר מדי. לא חושב שתהיה לך בעיה בגלל התכנית להתחטב אבל זה קצת יהיה מנוגד לעלייה במשקלי עבודה שזו מטרתהתכנית. סביר להניח זתתחזק בלי קשר אם 3 שנים הזנחת..
|
יהיה לך מאוד קשה להתחזק תוך כדי אימונים של ספורט אחר. בהתחלה אולי תצליח להתקדם קצת אבל זה ללא ספק יפריע לך באימונים של הלחימה משולבת.
או שתקח זמן מוקצב להתאמן כוח ואז תחזור ללחימה משולבת או שתחליט שאחרי 3-4 חודשים של לחימה משולבת אתה עושה הפסקה כדי להתחזק. |
אין קשר באימוני מכות אני עובד טכניקה ובאימוני חדר כושר אני עובד כוח וכדומה זה לא מפריע אחד לשני...
על התוכנית הזו חשבתי כי נראהלי שעדיף לי לעשות סוג של fbw שלוש פעמים בשבוע מאשר כל דבר אחד...לא? |
זה לא אתה שקרעת את הבייספס?
לגבי תשובה,תקשיב לקפטן. |
mma זה האימונים הכי מתישים בעולם, במיוחד גראפלינג. אני לא מאמין שאתה תצליח להתאושש מ-3 אימוני MMA בשבוע (שזה לא פשוט כשלעצמו) בנוסף ל5X5... תנסה לעשות פעמיים בשבוע FBW (ואם כבר אז ישר אחריי האימוני MMA) לא מאמין שתוכל לעשות יותר מזה...
|
אם האימונים שם זה רק טכניכה בלי הרבה כושר וסיבולת שכוללים המון שכיבות סמיכה וכאלה , זה חרא אימון...
יהיה לך מאוד קשה כמו שאמרו , לא חושב שתצליח |
אני מחזק את מה שכתבו לפני החברים
זה או זה או זה... |
חוץ מזה שהתחת יתחיל לגדול לך בקצב מסחרר בגלל 3 פעמים בשבוע סקוואט, וזה קצת יקשה על הלחימה :mushy:
|
חחח כבר שכחתי את כמות השטויות שכותבים פה...
כן אימוני MMA זה דבר מתיש אבל רק מבחינת סיבולת לב ריאה , על השכיבות שמיכה אני יכול לוותר. ואני לא מחפש להיות בודי בילדר כבר הסרט הזה עבר לי ממזמן וטוב שכך :clap:תאמינו לי... ומי אמר שאין לוחמי MMA שהם עם גוף רצחני? תריצו חיפוש על RAMPAGE JACKSON... או דוגמא יותר מהותית - BROCK LESNAR דרך אגב כל לוחם MMA ברמה גבוהה בכל קטגוריית משקל מתאמן גם בחדר כושר , אולי לא כבודיבילדר אבל עדיין בעל מסת שריר |
חח מה זה לוותר ?סיבולת שריר זה לא חשוב לפייטר?
התאמנתי קרב מגע שנתיים , ואימונים אצלנו כללו לב ריאה , סיבולת שריר , עבודה על מהירות , רגבי על הברכיים לפעמים ועוד הרבה דברים טובים בנוסף לטכניקה , זה אימון ואף אחד בסביבה לא איגרוף לא איגרוף תאילנדי לא העזו לעשות איתנו מפגש ידידות אפילו אחרי שכמה חברה אצלנו ניצחו אלופי ישראל כמו כלום... לא אומר את זה כדי לעשות פוזות שהאימון שלי היה יותר טוב או משהו, פשוט אם הדברים האלה חסרים אצלך באימון אולי שווה להחליף אימון... ברוק לסנר קודם כל היה חיה ואז התחיל תאימוני mma , אני משאר שזה טיפה שונה ... |
ציטוט:
מה זה קרב מגע? איזה אומנות לחימה זאת? זה כמו שאני יגיד אני לומד לריב מכות... זה קרטה איגרוף תאילנדי ג'יו ג'יטסו מה זה? חוץ מזה אלופי ישראל זה בדיחה גם בשביל הישראלים..אנחנו בתחרויות בינלאומיות הרמה פה בארץ לא פראייארים בכלל. |
ציטוט:
אני לא רשמתי כדי להשוות, אם אתה מרגיש שהאימן טוב סבבה לא אמרתי שלא, כולה אומר לטובתך ששווה לראות אם זה טוב או לא...שוב , אם אתה חושב שמה שאתה מתאמן טוב שיהיה רק לבריאות... אה וככה סתם כי שאלת מזה, תראה את זה: http://www.youtube.com/watch?v=VM7oG...D25652286D753C בנוסף, לומדים להתגונן נגד תפיסות, מקלות, סכינים(כמובן זה דורש יותר אימון וגם אם אתה שפיץמאוד קשה להתגונן על ידים נגד סכין) בקיצור , זה הדרך הכי טובה להתכונן למצבים של מקות רחוב, אבל כמובן אפשר להשתתף בתחרויות כמו איגרוף, סאמבו , גודו ועוד , מה שעשו אצלנו |
ברוק לסנר היה מתאבק כל החיים שלו גם אלוף האול אמריקה שזה הטופ של ההיאבקות ככה שהוא גם בא מתחום האומניות לחימה והצליח להיות כזה סוס..אבל לליאב פותח הפוסט אני גם בא מרקע של mma כרגע לא מתאמן ובתוכנית ss ..בגלל האופי של התוכניות האלה עם הרבה עבודה כבדה על הרגליים עליה לינארית במשקלים ושבירת שיאים.. הגוף שלך לא יצליח להתאושש מהאימונים וזה יפגע באחד מהתחומים בוודאות...וכל הלוחמי mma שאתה רואה סטייל רמפייג' וכאלה לא עושים אימונים כבדים אלא יותר עובדים במשקלים קלים טווחי חזרות גבוהים וסטים מהירים..אתה יכול לחפש אימון שלם של ג'ורג' סנט פייר ביוטיוב ותבין איזה בדיחה האימון משקולות שלו לעומת הרמה שלו בספורט..הייתי מציע לך לבחור בינהם
ודימון לגבי הסרטון ששלחת ההטלות שלכם ממש טובות בעיטות נחמדות אבל כל השאר לא משהו הסטרייקינג על הפנים שלא נדבר על קלינצ'ים כשנלחמים קרוב,אפס שליטה על הקרקע הקרב ניראה יותר כמו מכות רחוב והשתוללות מאשר לוחם שיודע בדיוק מה הוא עושה..כל היופי בMMA זה שיש לך ארגז כלים לבחור מתוכו סטרייקינג מטורף בעמידה או איגרוף תאילנדי כשנצמדים..הטלות של היאבקות כשרוצים לקחת לקרקע וגראפלינג וג'יוג'יטסו על הרצפה ...אתה לומד לזהות איזה מהתחומים חזק יותר אצלך וחלש אצל היריב ומנצל את החולשות שלו שם. |
זה סגנון לחימה משולב שלקח מכל אומנות לחימה קיימת את התרגילים הכי טובים , כדי להיות מסוגל לענות ליריב בכל מצב קיים ולא רק בזירה, אז אתה אומר "השתוללות ולא יודעים כלום"?
מה שראית בסרטון זה ממש לא מה שאמרת , תשווה תחרות איגרוף שבא 80 אחוז מהזמן עומדים וסתםמחזיקים אגרופים לפנים לזה שפה ישר התקפה והכרעה... ועוד קטע, זה לא נועד לזירה בכלל, לומדים את זה או יחידות מובחרות בצבא ,שאחרי זה לא צריך לספר לך מה עושים, כמעט בכל צבא גם אנשים מארה"ב באים ללמוד מרוסיה או ישראל, אז לא הייתי אומר שזה חרטא, או חברה כמונו רגילים, כדי לתת מענה לכל מצב שאתה עלול תהיכלא אליו ברחוב :בין עם זה נגד אחד או 3 ,ואם המישהו הזה מצויד במשהו... כמובן כמובן לא כל אחד יכול וזה תלוי במליון דברים אבל "רוקאפאשניי בויי" (זה לא בדיוק קרב מגע אבל כמעט זהה) זה דבר יותר טובה להתכונן לזה מאשר איגרוף תאילנדי שהזכרת...שוב, תלוי במאמן ובמתאמן כמובן. שוב , לא מזלזל בmma חס וחלילה , סתם רציתי לייעץ לו לבדוק עד כמה האימון טוב , כי יש מקרים שגם באומנויות הלחימה הטובות ביותר המאמן טמבל ולא יודע ממש ללמד ולכן לא ישנה מה אתה מתאמן, אבל אם זה לא המקרה שלו אז מצויין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ