|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בהתחלה משום מה היה נראה לך שאני טוען שאני סוס עכשיו מאיפהשהו משתמע לך שאני חושב שאני יותר טוב מאחרים את האף בניגוד אליך אני לא דוחף לשום מקום, התמרמרת מהפוסט של השלד וזה בדיוק מה שאתה עושה כאן. אני יותר חזק ממך מהסיבה הברורה שיש לך סקבט של 20 קילו, בנץ' של 30, ודדליפט אתה לא עושה כי זה מסוכןןןןןןןןןן הבעיה בדיונים עם אנשים כמוך שאין לך חצי מושג על מה אתה מדבר, תקרא באחת ההודעות הקודמות פה שכתבתי לאיגור לגבי מתאגרף שלוחץ מה שהוא כתב שם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
נפיחון
|
![]() CUBA:ו ss זו הדרך היחידה להתחזק מהר? כל אחד מתקדם בדרך שלו.זה שאתה או אני התקדמנו במשקלים מאימון לאימון לא אומר שבחור אחר יתקדם ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מתקדם מאכילת חצץ, אתה מתקדם מאכילת עגבניות ומתאמן אחר מתקדם מלהרים תמשקלים שלו. כל אחד ומה שעובד עליו. אגב, איפה יש גיבוי לחרטה הזאת של "מה שעובד עליך לא עובד עליי?" אני בכלל נושם חנקן ושותה חומצה, מוזרים כל האנשים האלה שנושמים חמצן ושותים מים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
אז התוכנית דפוקה.חשבת על זה שהבעיה היא בך ולא בתוכנית? מי שלא גודל ולא משנה עם איזה תוכנית כנראה שהוא לא עושה משהו נכון ולא התוכנית עצמה לא בסדר, אני גדלתי עם כל תוכנית שעשיתי ומהר ולא בגלל שאני מיוחד אלא בגלל שאני יודע להתאמן ולהשקיע באוכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הדבר היחיד שאומרים כאן, שאם תיקח אותו בן אדם ותתן לו להתאמן בss או בabcd אתה תראה יותר תוצאות איפה שהוא יעלה יותר משקל, והתשובה לזה די ברורה. אתה לא צריך להסכים כי אין פה שאלה בכלל, זה לא אני קבעתי ולא אתה קבעת. אם אנשים היו מתאמנים ובכלל חושבים בגישה שלך העולם היה מאוד לא מפותח "לי זה עבד, איזה כיף, לא מעניין אותי יותר" ואם בא לך ילד שחיף 50 קילו על 180 שרוצה לגדול? גם תתן לו 19 אלף תרגילים מבודדים לאמות ולאוזניים? לא כל אחד מתחיל להתאמן בתנאים נורמליים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב אני באמת ליצן לחיצות ככה שזה לא בטוח נכון מה שאמרת. בעצם אני ליצן בכללי. בכל מקרה כל השאר בוודאות עוקפים אותו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
140 בנצ' ל5 חזרות, מה אתה אומר על זה זה נחמד לא?אתה בטח בחודשיים הגעת ל200 קילו, דדליפט הגעתי ל150 ל5 חזרות ואני מודה שהפלג גוף תחתון שלי זה החלק החלש שלי לא מתבייש אבל מה שכן זה מה שעשיתי בחודשיים מה שאנשים מגיעים בשנים שלא לדבר על החזה שלא מגיעים בכלל, אני מאמין אני נותן 160 לחיצה בול כמו בתקופה היפה שלי, אה וכן אני עובד פיצולים. לפני שבכלל כולכם מתחילים לעוף פה שוב המשקלים האלה באו בחודשיים, יש לי יתרון שהייתי מתאמן לפני אבל הייתי בהפסקה של חצי שנה והכוח לא חוזר ביום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
|
![]() ציטוט:
ושוב לא הבאתי את עצמי לדוגמא נגדך אני מתאמן פחות משנה שעשיתי תקופת מאסה אחת וחיטוב אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יודע שאני חושב על זה למה באמת אתם תמיד מביאים פלג גוף תחתון נגד עליון ותמיד צוחקים שהתחתון
חלש לעומת העליון, ושהעליון חלש זה בסדר? מי קבע שהרגליים צריכות להיות יותר חזקות מהחזה או מהגב? אני מתכוון באימונים לא מבחינת אנטומיה או משהו ששרירי רגליים יותר חזקים.אין לי בעיה שאני ילחץ יותר ממה שאני מושך נראה לי לגיטימי לגמרי.נהיו פה חוקים כאלה באתר שכל דבר צריך להיות לפי משהו שמישהו אומר או קבע וזה ממש לא צריך להיות ככה לפי דעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה רוצה להגיד בזה? מישהו פה השווה את עצמו למישהו אחר? לא, אבל אתה ניסית. אני רק יכול להגיד לך ש90 אחוז מהאנשים פה היו שחיפים מתים לפני האימונים אני שקלתי 55 לפני הגיוס השלד 60 איש הקקה 65 וכן הלאה. ההמלצות הגורפות לעבוד בתכניות שאנחנו ממליצים הן כדי לקצר תהליכים. יפה לקחת בן אדם כמו ארבל שהיה בחור לא קטן כשהתחיל להתאמן, או לא יודע מישהו אחר, והפך למפלצת. לא כאן החוכמה. החוכמה לקחת שלד מת ולבנות עליו מאסה. לא חסרים פה ליצנים שקוראים וכותבים בפורום פה כבר 300 שנה ועדיין לא התקדמו לשלב שמעבר להבין שהאפקות לא יעזרו להם, ומאז שהתחילו להתאמן עלו 5.2 ק"ג. בדיוק לאנשים האלה אנחנו פונים. אף אחד לא בא בהודעה שלך וכתב לך "תתחיל ss ליצן מפגר", כי אנשים יודעים מה מתאים למי ומה לא. ותפסיק לקחת כל דבר פה אישי ולהעלב מכל פוסט שפותחים. אם לבן אדם בא להטריל לכבוד פורים אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר. בא לך תזרום, לא בא לך? אתה לא חייב להרוס ולהגרר לריבים. ואיגור, תעשה לעצמך טובה ותקרא את ss כי אתה שואל פה שאלות שכתובות שם בעמודים הראשונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |