![]() |
ניפוח חזה - עזרה דחופה!
שלום לכולם,
אני מתאמן כבר חודשיים וחצי בצורה מסודרת בחדר כושר בשיטת ab. אני אוכל נכון, לוקח אבקת גיינר ורואה תוצאות בהתאם. יש רק דבר אחד שמפריע לי וזה החזה. אני מרגיש שהוא פשוט לא גדל ונשאר מאחור. התרגילים שאני מבצע על החזה הם: 1. לחיצת חזה בשכיבה עם מוט - 5 סטים - 5-7 חזרות (משקל: 27.5 קילו כל צד + מוט 20 קילו) 2. דאבל קרוס 3 סטים - 8 חזרות 3. לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם מוט - 4 סטים - 6-8 חזרות (משקל 20 קילו כל צד + מוט 20 קילו). 4. לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע שלילי - 3 סטים - 10 חזרות (משקל 17.5 כל משקולת). לפעמים אני משלב מקבילים עם משקל. האם אני מבצע משהו לא נכון? תודה רבה לעונים! |
כי אתה ילד בייספס-חזה..תן לי לנחש גב אתה בקושי עובד ורגליים בכלל לא נכוןם?
אפילו אני לא עושה כל כך הרבה סטים לחזה פעמיים בשבוע ויש לי ממש קצת יותר ניסייון וותק ממך... נראה לך הגיוני לעשות כל כך הרבה סטים לזריר ושהוא יגדל מזה?! |
שחכתי לציין שאני משלב את כל התרגילים שרשמתי למעלה. בכל אימון חזה אני מבצע 3 תרגילים.
אני עובד על גב ורגליים באופן קבוע. ומה זה בייספס? מה אתה ממליץ לעשות? |
מה שהוא מתכוון זה שאתה לא עובד נכון
אתה בab אז מספיק 3 תרגילים ותעלה את מס' החזרות בבץ'. תעשה בנץ' פרס 3x8 צ'סט פרס שיפוע חיובי 3x8 פרפר/ מקבילים (+משקל) 3x8 אגב, בייספס= יד קדמית :s |
אוקי...
לעלות את החזרות בבנץ' פרס גם אם זה אומר להוריד משקל? ואיך התוכנית שלי? A - חזה + יד קידמית + רגליים b - גב + יד אחורית + כתפיים תודה! |
זה פשוט התעסקות בשטויות..חודשיים זה לא אינדיקציה לכלום, זה דבר ראשון, דבר שני ,ואני לא מזלזל חלילה ולא מדבר אישית עליך, אבל אני נפגש עם מלא חבר'ה שלא מבינים שלבנות מסה ולהיראות כמו ההוא מהתמונה כרוכה בהמון עבודה קשה בטח שלא חודשיים, אותי זה מעצבן, אז כל זה בהקשר אליך ,תבין שזה תהליך, כל הסטים האלה לא יעשו את העבודה כמו זה שתעלה משקל על המוט, יש שיגידו תעשה ss אני אומר תמצא את התוכנית שתעלה אותך במשקלים ותתאים לך.
ולגביי ההודעה האחרונה שלך, אל תוריד משקל, תנסה 3 סטים בנץ תוריד חזרות ותעלה משקל, כמו שאמרתי המטרה להרים כבד ולא להוריד מקשל כל עוד המטרה שלך זה לגדול. |
גבר, להגיע לחזה יפה לוקח בין שנה וחצי לשנתיים של אימונים קשים ומי שאומר הפוך, או שהוא שקרן או שהוא לוקח סטרואידים
|
ציטוט:
ונדב,אל תזיין במוח. |
איגור,לך תישן ואל תשכח לקחת עוד קצת סמים לגוף לפני השינה
|
נדב מי שלוקח סטרואידים[ביגדיל] יושב בבית ומאונן??לא מתאמן????
וחזה יש להרבה בעיה,אני לא יגיד לך הכל גנטי אבל אפשר לשפר בהחלט..אתה תשמע על הרבה שיטות כמו להתחיל עם עליון לפני או fst7 אבל בישביל מתחילים הכי טוב לא להתעסק בחרטות ולהרים כבד בתרגיל המרכזי,ובשאר לגוון ולמצוא תרגיל טוב,עליון,פלייס,דאמבלים,האמר.. לא חסר.. בכל מקרה אתה מעמיס יותר מדי על החזה ובגלל זה הוא לא מתאושש מספיק-לא גדל. בab יש לך 2 אימוני חזה בשבוע ככה שאין שום סיבה לתת חתיכת הגזמה בכל אימון..כל המוסיף גורע..סבלנות,בהצלחה |
ציטוט:
|
אין מה יותר מדי לשבור את הראש חודשיים אימונים זה בדיחה, תתחיל לאכול יותר, תעלה משקלים באימונים ואל
תגזים עם הכמות תרגילים וסטים, 3 תרגילים 4 סטים המלצה שלי זה מספיק במיוחד ב-ab. |
ציטוט:
|
3 סטים- 2 אימונים בשבוע דיי ויותר
|
ציטוט:
בגלל שראית אותו בחולצת פוטבול ? |
ציטוט:
|
תודה לכולם!
נראה לי שאני אוריד קצת במשקל ואגיע בבנץ ל 4 סטים 8 חזרות. |
זה בסדר, בישביל אחד שמתאמן חודשיים וחצי כל תכנית תעבוד בישבילך טוב רק תהיה סבלני ותלמד לאכול ולהתאמן חזק..
|
אני אומר תנסה ככה להתחלה ואח"כ תוסיף כשתתקדם
a1- בנץ' פרס בשכיבה עם מוט, 1 חימום 3-4 עבודה, 5-8 חזרות [תוסיך משקל כל סט] בנץ' עליון דאמבלים\מוט [תחליף בניהם] 3 סטים של עבודה 8-12 חזרות. A2- בנץ' פרס עם מוט בשכיבה [התקדמות שבועית בכוח אז חייב שיהיה תרגיל מרכזי] חזרות סטים כמו מקודם בדיוק. לאחר מכן פלייס 10-15 חזרות 3 סטים\האמר 10-15 חזרות 3 סטים . ככה יש לך סוגי גירוי שונים ובמיוחד גירוי כוח מרכזי שתרגיל הכי טוב שזה הכי חשוב. לאט לאט תוסיף. |
אז באימון אחד של a לבצע רק 2 תרגילים לחזה?
וד"א מה זה האמר? :/ תודה אחי! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ