|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() [quote=subzero1122;1065397]נראה לך שביום ראשון הוא עושה סקבט ואחר כך בשני הוא עושה דדליפט ועושה אותו כמו בן אדם?
וממתי בכלל דדליפט הוא תרגיל לגב?[/quote] שאלה טובה... גם אני התחבטתי רבות בפתרון לבעיה הזאת, איזה עוד תרגיל מפעיל יחדיו את כל שרירי הגב בצורה כמעט אופטימלית?! כולם אומרים שדדליפט... אני חושב שזה --- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה יותר כוח ואטלטיות תוכניות כוח יהיו עדיפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שואל יותר איך לעשות את הab, אם יש איזה תוכנית מוכנה שאפשר להעזר בה. ואם לא אז איך לפצל את השרירם וכמה תרגילים לשריר ואיזה תדירות ועצימות. כי אני לא רוצה סתם להמציא תוכנית כמו איזה טמבל. מבחינת אתלטיות אני מתכוון שיהיה יותר קל להתאושש מהריצות עם פחות סקאווטים. אני לא מדבר להיות ספרוטאי , אני מדבר על לשמור על שריר הלב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוכנית עצמה אין לי כוח לרשום תנסה לראות פה בפורום ,מה גם אני לא עושה רגליים אז אם אתה כן תעשה זה פחות רלוונטי לך(למרות שהשבוע עברתי לabc) נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 01-03-11 בשעה 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת איזה המלצה
לא הינדוס רק עקרונות. ורגע אז אם אני עובד על רגליים אתה ממליץ גם abc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() xני יכול לתת לך תכנית ABC טובה.
A 1)דדליפט 3X6-8 2)מתח 3X8 3)מקבילים\לחיצה צרה 3X8 בטן B 1)לחיצת חזה רגיל 3X8 2)לחיצת חזה בשיפוע 3X8 3)הרמת מוט יד קדמית 3X8 C 1)סקווט 3X6-12 (כפי רצונך ומטרתך) 2)לחיצת כתפיים 3X8 3)המרת מוט לסנטר בעמידה באחיזה צרה 3X8 בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
נפיחון
|
![]() לא מספיק אתה נותן לו בטן ב a ועוד באותו אימון עם דדליפט,אתה גם נותן לו לעשות פעמיים בשבוע? תוריד תבטן מ a ותעשה רק ב-C
קיצר תוכנית חרא.. נערך לאחרונה על ידי IGOR, 02-03-11 בשעה 15:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Fat bastard
|
![]() אני באמת חושב שלמתאמן שעכשיו דרך במכון כושר עדיף לעשות ss למצות אותה לגמרי, להמשיך להתקדם הלאה בתוכנית המשך כמו טקסס או הלינארית ואחרי זה לעבור לתוכנית עם יותר נפח.
לתת לאיזה שחיף ששוקל 50 תוכנית פיצולים לא תעזור לו, עדיף לו לחזק את הבסיס של הכל. אחרי זה הירידה בנפח והמעבר ללינארית ייתן לו לעלות עוד במשקלי עבודה, אחרי זה הוא יפתח בסיס טוב ואפשר יהיה להוסיף נפח וחזרות גבוהות יותר אם זה מה שהוא עדיין רוצה. כמובן שגם בפיצולים הוא עדיין יצטרך לשמור על הגיון בתוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מי אמר שפותח הפוסט הוא שחיף ששוקל 50? למה ללכת כל כך רחוק עד אחרי סיום תכנית טקסס..? למה דווקא ss עם דגש על רגליים יותר מארש על כל דבר אחר? לא חושב שעדיף תכנית יותר פרופורציונאלית?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בן אדם ששוקל 50 קילו צריך להעלות בבהילות 20 קילו במינימום בלי קשר למה הוא עושה ולמה, ואת זה הוא עושה בss הכי מהר, כי את המאסה מוסיפים הכי מהר ברגליים ובגב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מממממממ לא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() מי החליט שבss יש דגש על הרגליים? אולי בגוף שלנו באופן כללי יש "דגש" על הרגליים? ואת רוב הפעולות שאנחנו מבצעים אנחנו מבצעים בעזרת הרגליים?
סקוואט מבוצע 3 פעמים בשבוע כי אפשר לחוות אדפטציה 3 פעמים בשבוע, מה שלא יכול לקרות בשאר התרגילים. אם אתה רוצה בכוח "לתת דגש" לחלקים אחרים בגוף זה אפשרי להוריד את התדירות של הסקוואט ולהעלות תדירות/נפח של תרגילים אחרים, אבל בפועל הדבר היחידי שיקרה זה שהתוצאות (כוח וגם מאסה) יפגעו. SS היא התוכנית הכי פרופורציונלית שיש. זה שבילדרים רגילים שהידיים שלהם יותר גדולות מהרגל זאת כבר בעיה אחרת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]() אתה טועה
האצבעות בידיים צריכות להיות גדולות לפחות כמו הירך |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ריפ לא מתעסק בהיפרטרופיה סקפטומלית והוא אמר את זה זו תוכנית בסיסת טובה, זה הכל רוב האנשים לא יסכימו איתך לגבי רגליים ותחת גדולים לפי הפרופורציות של ss (אני כן מעדיף יחס כזה כי זה תורם לי בספורט ובכוח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() היא לא מתיימרת להיות יותר מתוכנית בסיסית, ככה שאני לא רואה על מה הויכוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
להגיד שיש בה דגש מטורף לרגליים, אז אפשר להגיד שיש בה יותר מדי דגש ליד אחורית, כל אימון לחיצה. ואיש הלילה צודק בעיקר במשפט האחרון, רוב הבילדרים (בעיקר בארץ) לוחצים יותר מהסקוואט שלהם (שאגב הוא גם חצי בדרך כלל) moo, רגליים ותחת גדול? אם אתה יכול להביא לכאן דוגמה של אחד כזה אני אשמח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי למסה | shlomi1994 | אימונים | 1 | 03-03-11 22:54 |
בניית תוכנית אימונים למסה | MassDv | אימונים | 20 | 18-11-10 15:45 |
תוכנית אימונים למסה | shlomi1994 | אימונים | 3 | 17-10-10 18:38 |