|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
להתנשאות הייתי חייב פשוט לענות בחזרה.ודבר שני לא הבנתם את הנקודה שלי מההתחלה הוא אמר לו להגיע ל180 סקוואט ואחרי זה להתחיל לעבוד abc.....וכו' ואני אמרתי שאין טעם להגיע למשקלים כאלה ועוד לאנשים שרק מתחילים את האימונים שלהם ומה לעשות שיש לי יותר נסיון ואני עובד כבר שנתיים וחצי עם אנשים אז אני לא בא ומדבר סתם כי קראתי שתיים וחצי מאמרים ואני חושב שאני יודע הכל. ועם כל הכבוד לתוכנית ss זה לא תרגילים שאנשים צריכים לעשות כל כך מהר אפשר להגיע לכל התוצאות גם בלי.מנסיון של עצמי ומנסיון שלי עם אנשים אחרים הכל בהדרגה.ודרך אגב קובה שלח לי סרטונים שלך עובד עם 180 דד ליפט וסקאוטים ב4 סטים של 12 חזרות אחי.אני מחכה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
בתוכניות כוח אתה מעלה משקל כל תקופה מסויים עם דגש על עצימות , תדירות , נפח , התאוששות כאשר התקופה שבה אתה מעלה משקל משתנה בהתאם לרמת המתאמן בabc אין שום דגש כזה אתה פשוט בא מפמפם והולך הסיבה שלהתאמן "כוח" יותר טוב כי שם יש לך מטרות כלשיהם יש לך מדד להתקדמות עוד משקל על המוט הגוף צריך עוד שריר בשביל להזיז את המוט עוד שריר = עוד מאסה באמת אני ממליץ לך להשאיר את האגו בצד ולקרוא את הספר או לפחות את המאמר שרן כתב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מתאמן 13 שנה.לא ברצף מן הסתם כי בצבא הפסקתי.ועכשיו אני חזור אחרי תקופה
של חצי שנה בקושי שהתאמנתי.נראה לך שאני חושב על זה<?זה הכל מנסיון עליה של משקל ודברים כאלה הכל לפי הרגשה לפי אימונים זה דברים שבאים עם הזמן שאתה מתאמן אני לא כמו רובוט מעלה 2.5 קילו כל שבוע ודברים כאלה סתם דוגמא.הכל לפי הרגשה ולפי התקדמות של הגוף.וסתם לידע כללי מתי שהתחלתי עם המאסה עבדתי abc מן הסתם התחלתי ב80 קילו ובחודש וחצי עליתי 10 קילו בכיף.נשמע מופרך אבל אמיתי. אני הכי דוגל ב-abc וכמה שיותר סטים שריר גדול ושריר קטן 6 עד 12 חזרות בקיצור התוכנית הקלאסית מאז ומעולם בחיים לא משנה.לא קרה לי שנתקעתי ולא כלום.מ80 הגעתי ל105 בזמן קצר יחסית.אני לא שולל את כל מה שאתה אומר על ה-ss אבל אני חושב שאנשים קצת מגזימים בנוגע לתוכנית הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
להעלות בחודש מ 160 ל 170 ... זה סיפור אחר לגמרי
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל