|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה, עדיף שלא נכנס לויכוח פה, זה נושא שכנראה לא תיהיה לו תשובה לעולם מפני שגם מפתחי גוף מתחרים (אולימפיה) גם הם משתמשים בחומרים, ואם הם היו עובדים בתוכניות כאלו (אפילו בתחילת דרכם), היינו יודעים זאת. כמובן שמה שכן ידוע לנו זה שהם עובדים בפיצול אפילו קיצוניים. מה שכן, אני כנראה אנסה את התוכנית הזאת לחודש וניראה איך מתקמדים המשקלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככל שהרמה של המתאמן עולה הוא צריך תוכנית יותר מסובכת מה גם שהם חייבים לעבוד על פרופורציות מטורפות בייחד עם מאסת שריר מטורפת ככה שאם אתה תתאמן ss אתה תקבל מאסה ופרופורציה ורק שתגיע לרמות מתקדמות יותר יהיה צורך לשנות ו/או להוסיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איך לדעת אם לעשות מדאקו או SS? (עד היום מתאמן בפיצול) אתה עשית SS לפני מדאקו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אבל זה בגלל שהדדליפט שלי היה 190 ק"ג על משקל גוף 75 ק"ג
מה הגיל/משקל/גובה/א.ש שלך מה משקלי העבודה שלך בסקווט/דדליפט/בנצ'/פרס (כמובן עבודה נקיה, סקווט חופשי שובר מקביל, דדליפט כל חזרה מהרצפה ללא רצועות...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
משקל 102 גובה 195 אחוז שומן לא יודע ניראה לי 14-15 סקוואט 140 rm5 דדליפט, התכניקה שלי לא בסדר בגלל שאני גובה (ראית כבר את הנושא שלי) בגלל זה 140 rm5 בנץ' חלש ![]() מיליטרי 60 rm4 בחזרה החמישית אני תמיד סוגר פוש פרס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך משקלים יפים,
יחסית למשקל גוף אתה עוד יכול להתקדם הרבה לדעתי תתאמן ss תוכל למשוך אותה עד למשקל גוף 110-120 ק"ג תוכל לשפר משקלי עבודה יותר מהר מ 5x5 אחר כך תעבוד ל 5x5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() טוב
את ss ריפטו כבר כתב תעתיק ותדביק |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
ככה שצריך קצת עזרה עם הידיים ומה שלא צריך אם אתה עושה היי באר שזה יושב על הטרפזים, אם אני טועה תתקן אותי בבקשה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין לי בעיה עם תכניות שמבוססות על קונספט ששונה ממה שאני מכיר, כמו נניח Westside לעומת פנדליי בנפח האימון ותרגילי העזר והדגש על העבודה הפוליאומטרית. יש לי בעיה עם תכניות שחושבת ש"שוק" זה עקרון פיזיולוגי שמתכננים סביבו אימונים
![]() |
#73 |
|
![]() חנה, אתה בחור טוב, אבל לכל אורך הדיון הזה אתה אומר סתם שטויות, באמת. אני לא נותן לך להסתתר מאחורי האינדיבידואליות שלך כמו כל הליצנים, גם אם לא תעשה לפחות תדע איך מתכננים אימונים ומה כן עובד ומה לא ולמה. יש הרבה אנשים שבאו מהמקום שלך כמו רן שהיה ילד פיצולים ונהיה בנאדם, גלעד שעשה שינויים גם בחשיבה ובידע וגם בתכנית אימונים שלו ורואה תוצאות מעולות וגם כן בא מתחום פיתוח הגוף ורוצה להתחרות.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 27-10-09 בשעה 14:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לסיכום ?
![]() |
#76 |
|
![]() אני אומר שפיצול זה בדיוק ההפך מתכנון אימונים
![]() |
#77 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אימון 1 שלישי : רגליים+בטן
סקוואט 4x6 לחיצת רגליים 4x8 פרונט סקוואט 3x12 פשיטת רגליים 4x12 אימון 2 רביע : חזה +תאומים לחיצת חזה מוט 2x12+4x6 לחיצת חזה דאמבלים בשיפוע עליון 4x6-8 פלייס 4x10 קרוס הובר 4x10-12 תאומיים 3x20-25 סוליאוס 2X20-25 אימון 3 חמישי : גב + יד קדמית יותר מדי סטים תוריד לך קצת...תחליט אתה ממה להוריד בנטאובר 2x10+3x8 דדילפט 4x6-8 כפיפת מרפקים במוט 4x6-10 פולי עליון רחב 4x10-8 פטישים 4x6-10 חתירה (מסור ) עם משקולות יד 4x6-10 כפיפת מרפקים דאמבלים/פולי תחתון 4x6-8 אימון 4 שישי : רגליים+בטן+ יד אחורית כפיפת ברכיים 4x10-12 סקוואט 4x6 לחיצת רגליים 4x8 פרונט סקוואט 3x12 תאומיים 20-25 3x לחיצה צרפתית/צמודה 4X10-6 פשיטת מרפקים פולי עליון חבל 4X8-10 פשיטת מרפקים דאמבלים מאחורי הראש 3X6-8 אימון 5 : גב + כתפיים דדליפט 4x4-6 חזרות פולי עליון רחב 3x6-8 לחיצת כתפיים 4x6-8 tbar 3x6 כתף אחורית (תרגיל כל פעם משהו אחר ) 3x10-8 פולי עליון אחיזה הפוכה צרה 3x6-8 הרחקה לצדדים 4x10-12 טרפזים 3x10 אימונים קשים עשית לעצמך... אני גם אוהב נפח גבוה ומשתדל לשמור על עצימות ככל שניתן ובינתיים זה עובד ולטובה. ועכשיו שאלה:אתה עובד חזק מאוד על 4 ראשי אבל על האמסטרינג לא כל כך חוץ מכפיפה תרגילים אחרים למיניהם שהוא עובד כמייצב שם. אני מציע לך להוריד תרגיל ל4 ראשי ולהוסף סטיף לג דדליפט או שתעשה כפיפה בסופר סט עם פשיטה גם עוזר אבל עדיין לא מספיק. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שאתה טועה זה שלא תמיד אני מסכים איתך..
:פ
![]() |
#79 |
|
![]() אם אתה יכול להתעושש מדבר כזה (wtf?), אז לבריאות
אני לא הייתי עושה תכנית כזאת גם על מיץ תפוזים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() בוא נראה יש לי 16 סטים של חזה בשבוע שמהם רק 8 עבודה מה קשה כל כך להתאושש מזה
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|