|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כי אלה תרגילים מורכבים. אני מניח שאני לא צריך להסביר לך למה דדליפט וסקוואט עדיפים על כפיפה ופשיטה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני לא רואה צורך באמת להוסיף עוד סטים לסקוואט ולדדליפט. לגבי הלחיצת כתפיים, באמת תעבור לעמידה, לא ראיתי את זה. בגלל העומס על הגב התחתון הייתי ממליץ לך להחליף את הבנט אובר למסור.
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תראה בנוגע לאיומן רגלים שאמרו לי שהוא מעט סטים 6סטים סקוואט ודדליפט לדעתךי ואלי אני יוסףי 2סטים פשיטה וזהו.. בנוגע לגב התחתון אני ישאר עם התוכנית הרגילה למרו תשיש דדליפט סקוואט בנט אובר שזה עומס גדול אבל נראה איך מסתדרים עם זה ? מה אתה חושב? אגב למה אתה חושב שכל כך עדיף מילטרי פרס בעמידה ולא בישיבה? אגב יש לי בעיה במילטרי פרס בעמידה זה למה אני עושה בישיבה הבעיה שאני פשוט לא יציב אני הולך אחורה שאני מרים תמוט אן לי תיציבות שיש לי בישיבה אז אני מעדיף לעשות בישיבה יותר נוח. מה דעתך?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
במקום הבנט אובר אתה גם יכול לשים חתירה בפולי. תעשה מילטרי בעמידה.
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יש לי תשובה לכל מה שאתה צריך כרגע : ss.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תרגילים מורכבים נכון זה תרגילים חשובים
אבל אתה אומר כאילו ההוספת סט אחד הזה באמת יזעור לי איכשהו זה עוד סט אחד יותר אחד פחות לא נרה לי רלוונטי רק יעמיס עלי באימון ויגרום לקח שיהיה התאוששות איטית יותר שזה הדבר האחרון שאינ רוצה תראה.. אפשר להוסףי 2סטים של פשיטה אבל לעשות 4-4 נראה מוגזם. נראה כבר מה נעשה אני יחכה להצעות של the animal או משו אני יודע שאתה חושב שאתה צודק אבל עדיין הוא אמר שזה לא עדיף בכלל ככה לעשות 4סטים של סוקואט וישר אחרכך דדליפט 4סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צח תעשה מה שאתה חושב לנכון. אני הצעתי לך הצעה, נימקתי, והכל למענך בלבד. אם אתה רוצה לחכות לתגובה על התגובה אז בהצלחה. תמשיך להתאמן כמו כוסית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
... עם כבר אני רוצה לבודד עבודה על ה 4 ראשי שההדליפט בכלל עובד על הארסרינג אפשר להוסיף פשיטה כמו שאמרתי לא מבין תעיקרון שלך תוסיף סט לדדליפט אתה שוכח איפה הוא עובד על איזה חלק ברגל .. וסקוואט אפשר להוסיף סט אחד שיהיה 4סקוואט 3דדליפט זה יותר הגיוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעניין- אתה כוסית כי אתה מפחד מלהוסיף סט לסקוואט וסט לדדליפט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא חושב ולא מתשב בגב התחתון. בנט אובר סקוואט דדליפט איך אפשר לתהאושש מהאימון כזה? ובמיוחד הגב התחתון באמת שאני לא מבין איך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() :\
123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() קורן אתה גם לא מחבב אותי אבל נמאס לי שכל פוסט שלי אתה מוצא סיבה לצאת עלי או לרדת עלי.
בסדר על תעזור על תגיב על תעשה שו םדבר אבל חלאס לעצבן בכוח ולהספאים נמאס . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() פנה למנהל^...
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() הבעיה שלך זה שאתה לא יציב - תמשיך לתרגל ואתה כן תהיה יציב.
למה לברוח? תלמד להתמודד, אתה רק תרוויח מזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שניהם עובדים על התכפיים... ..אני לא מבין כל כך תהבדל באמת שלא. בנוגע לגב התחתון מה אתה חושב שאני אמור לעשות באימון b?.. שזה הבעיה היחידה בתוכנית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() בסדר יקסמום אני יוסיף איזה סט לסקוואט ואז יהיה 4סקוואט 3דדליפט נשרוד עם זה מה נעשה...
אני יעשה גם בנט אובר ותלוי איך אני ירגיש עם זה עם אני ירגיש בסדר אני ימשיך עם יהיה עומס אני פשוט יעיף תבנט אובר ואז יעשה איימון אחד מתח ואימון שני בנט אובר מה דעתך?... בנוגע למילטרי עדיין אני לא מבין למה עדיף בעמידה אבל אני יעשה בעמידה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להעיף מעכשיו את הבנט אובר, או לשים רק איזה 2 סטים של מסור. לא הייתי ממליץ לשחוט את הגב תחתון כמו שאתה עושה לו באימון b.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי של 30 דק' אחרי האימון הזה - אפשרי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|