|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אחד ההיתרונות של אנשים שמנים שלא התאמנו לפניכן הוא שעצם זה שהם מבצעים אימוני משקולות עצימים הגוף שלהם מפאת חוסר הכושר עובד על דופק מאוד גבוה בדומה לפעילות אירובית,מה גם שככל שמסת השריר קטנה יותר כך יש יותר פוטנציאל לעלות מסת שריר בפחות זמן מה שיתן לו יתרון ולא הוא לא יעלה באחוזי שומן אם הוא יעשה מסה נקייה ואין על זה ויכוח בכלל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() אסף קח עוד 2 כמו שבקשתי
1 http://www.siz.co.il/my.php?i=ny0kfidzzzmm.jpg 2 http://www.siz.co.il/my.php?i=mnxjnqlmmvty.jpg
![]() |
#43 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא משנה כמה פוטנציאל יש לו לצבור שריר הוא לא יצבור אותו נקי ובאמת על זה אין ויכוח הוא יעלה גם באחוזי שומן וזה הדבר שהוא הכי לא צריך כרגע... ואין שום הבדל גם שהוא ייסים את החיטוב ויתחיל מאסה גם יהיה לו פוש חזק והוא יעלה מאסת שריר בפחות זמן... וברצינות הבחור על 18 אחוז שומן אתה באמת חושב שמתאים במצב כזה לעשות מאסה נקייה ? :| הבן אדם צריך פה חיטוב דחוף של חודשיים שלושה להגיע לחורף קצת שחיף ואז להתחיל מאסה חזקה איפה הוויכוח פה בכלל ? איפה ההגיון לעשות מאסה על 18 אחוז שומן ועוד בקיץ אני לא מבין מה הולך פה ><
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אי אפשר בדיוק לראות ככה משהו... תצלם שוב בלי חולצה שתי תמונות אחת רגילה פרונט רפוי בלי לעשות שום שריר (כמו שעשית עם החולצה רק בלי. ) והשנייה אותו דבר רק כן לעשות שריר.. פרונט מכווץ.
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() ראשונה :
http://www.siz.co.il/my.php?i=zz2tmaumou0w.jpg שנייה: http://www.siz.co.il/my.php?i=d2z1nzmbijqk.jpg
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() ושוב אפשר את האיסיקיו שלך אני צריך להתיעעץ איתך
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא ישמין יותר ממה שהוא ישמין אם הוא יחטב ואז יעלה מאסה, זה שהוא יעלה מאסה זה יגרום לכך שיהיה לו פחות אחוז שומן בגוף !! (לא יוריד לו את הכמות שומן, אלא בגלל שהתווסף שריר אז יחס השומן לגוף ירד וזה למעשה מה שנימדד כאחוז שומן) כרגע אין לו מה לחטב, מחטבים מאסת שריר ולא עור ועצמות !!
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
מה שהדגשתי מסביר כבר למה אני לא אענה. תמיר 238886567 הבאתי כבר...
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]() הקיצר תמיר תקשיב לאסף הוא זה שמבין פה בזה הרבה..
וגם ראיתי אותך אתמול במכון ראיתי שיש לךאחוז שוןמ מכובד ובטן קצת........ צריך חיטוב קטן וזהו ואז תתחיל מאסה נקייה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אני תומך בדאונוס למה, תעשה חיטוב, תבנה את השרירים שלך כמו שצריך. אתה תהיה שחיף, אבל בנוי, תיכנס למאסה ואז תעלה בשריר ולא בשומן. שזה הדבר הכי נכון לעשות במקרה שלך. כרגע אני רואה שאין עליך הרבה שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() להתחיל מסה מאחוז שומן גבוה, זה צעד קדימה ושניים אחורה !
אני עם denous |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה: נגיד שהוא שוקל 50 קילו. 15% שומן זה 7.5 קילו. עכשיו הוא נכנס למאסה נקיה, נגיד עוד שנה-שנה וחצי של אימונים רציניים ועליה יחסית נקיה הוא עלה 9 קילו שריר שזה ריאלי ביותר ונוסף לו עוד קילו שומן שזה בהגזמה זה אומר שעכשיו יש עליו 8.5 קילו שומן והוא שוקל 60 קילו, חישוב מהיר הוא 14.1% שומן הבנת ? אם אתה מוסיף שריר למאסה ירדת באחוז שומן לא בכמות וזה הטעות הראשונית של אלו שאין להם שריר ואחוז שומן גבוהה וניראים שחיפים. תחשוב אם הוא יעלה יותר שריר ואפילו מאסה יותר נקיה שזה עוד יותר ריאלי הוא יהיה עם פחות אחוז שומן באיזור ה 12%.
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() תודה רבה, לא היה לי כוח לכתוב הסבר כזה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
|
![]() ציטוט:
אתה לא אומר לי פה משהו חדש אחי... ויכולת את כל מה שכתבת במשפט אחד... הקטע נשמה שהבחור הזה לא כמוך הוא לא עומד על איזה 12 אחוז שומן או משהו מדובר כאן ב18 אחוז שומן וגם אם פחות לא פחות מ-16... זה אחוז שומן שבו מתחילים כבר לחטב ובכלל עליו אין שריר נגיד אם הוא יצבור עוד שריר במשך כל השנה וחצי הזאת (כמובן אם ה' העניק לו גנטיקה טובה כמו שהנחת למעלה הוא יעלה 9 קילו כלומר חיצ קילו שריר כל חודש) אתה מצפה מהבחור הזה לעלות במשקל כאילו הוא באמת יעלה 9 קילו נקיים (אתה חי בסרט פורנו :] ) ורק אז שנה הבאה אתה מצפה ממנו אחרי שהוא יהיה שמן ויהיה עליו שרירים או יותר נכון משהו כמו pl לחטב וחיטוב ארוך של משהו כמו 4 חודשים רק בשביל ה '9' קילו הנקיים ביותר האלו. אם אתה חושב שאיך שהוא נראה כרגע הוא רק יוסיף שריר נקי ויתחטב אז אתה חי בסרט :] אם היו דברים כאלו אף שמן לא היה עושה דיאטה הוא פשוט היה עולה 20 קילו נקיים אתה לא חושב ? הרי יותר קל לאכול מאשר לא לאכול. ואחי אתה מדבר פה על הנחות... אני כאחד שעבר את זה וניסה את מה שאמרת אומר לך שזה חרטא אחת גדולה ואם אתה באמת חושב שלכל אחד יש אפשרות לעלות נקי ולעלות חצי קילו שריר בחודש שוב... אתה חי בסרט פורנו.
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() פעם הייתי בדיוק כמוהו עם אותו אחוז שומן +- (ושריר..)
הייתי 179, 59 קילו, אין גרם שריר ו "כרס בירה". תוך שנה ו 3 חודשים שמתוכם אפשר לאמר ששרפתי סתם איזה 3 חודשים כי לא הבנתי כלום בתזונה והאימונים לא משהו בהתחלה (אז נגיד שנה נטו) עליתי ל 74 קילו (הוספתי 15 קילו !!) וניראתי בעל מאסה ורזה משהו כמו 13%, בכלל שיניתי צורה לגמריי ! וזה מה שהוא צריך לעשות. מ-א-ס-ה ולהשתדל נקיה כי אם רוצים לשנות צורה צריך להשקיע לפחות שנה למרות שכבר בדרך רואים שינוי וזה רק מוסיף רצון להמשיך
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
ואני לא מדבר על השחיפים שבאים עם גוף שטוח ובטן תחתונה כרס קטנה הוא בכלל לא דומה להם... מתניים כאלו זה לא כרס קטנה.
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() חיטובון ומסה נקיה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
וקורן, אתה ממש גבר גבר. מזמן כבר אני לא מתייחס לתגובות שלך. ![]() דרך אגב, חברה, אין תשובה יותר טובה מניסיון. אני ואסי (אניי צודק נכון?) עברנו את זה. ויודעים במה מדובר. אתם עושים לו חיים קשים גם בתחום החברתי שחבריו יקראו לו שמן, אבל הוא יגיד להם שהוא עושה מסה כי זה מה שאמרו לו. לא עדיף שחודש או חודשיים הוא יעשה קצת ספורט ויאכל בריא, ולאחר מכן כשיפטר מהשומן, יהיה לו מוטיבציה לפתח שרירים שכן פתאום הוא יקבל מחמאות על הדיאטה היפה. לא ראש בקיר. תחשבו מעבר למסה ולחיטוב. נערך לאחרונה על ידי OmriF, 21-08-08 בשעה 23:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |