|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() כי קודם כל קוראים מאמרים ומשכילים קצת לפני שניגשים למטרה שבלתי ניתנת להשגה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תילחץ, אתה אולי תעלה בשומן, אבל גם בשריר, ואחרי שיהיה לך מסת שריר, תעשה חיטוב ותראה טוב! עכשיו אם תעשה חיטוב, תראה כמו שחיף! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() למה השומן שיש לי עכשיו לא מספיק?
הרי המטרה במאזן קלורי חיובי הוא להשמין ואני כבר שמן אז למה זה לא טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שקורה כאשר ה' נותן לחסר שיניים אגוזים חח
![]() |
#25 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() חחחחח אחי ראית אותי טוב יש מאחורי זה הרבה עבודהה
ואין דבר כזה לעלות רגיל בלי להשמין אתה חייב להיכנס למסהה חזקה ואז לחטב לאט לאט תגיד למטרה אני שמח מאוד שאני המטרה שלך ואף יעזור לך במה שצטרך אחי עכשיו רק תתחיל להתאמן ישלך חדר כושר בן ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא יבין מה אני עושה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() עם אתה עושה את זה בישביל אחרים אז מעכשיו על תתחיל עם זה אז מה אחי אתה רואה אותי בתמונות פה עם קוביות כבר אין כלום וגידלתי כרס מה אני יעשה אני במסה נשמה
נתחיל את החיטוב עוד חודשיים זה ככה בחיים
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אבל עלייך רואים מאסה אצלי לא רואים
וגם אני עושה את זה בשביל בנות ובשביל כוח אני ממש מבואס אין איזה שהיא דרך אחרת לגדול? אני ממש לא רוצה לחזור לבית הספר שמן דובון כזה ומזה שווה אם הגעתה לתוצאה יפה ועכשיו אתה הורס אותה ועושה עוד מסאה? לא נשארתה כמעט במצב מחוטב זה אין סופי מה כל הזמן מאסה ואז חיטוב כמה זמן בערך נשארתה מחוטב? ולמה חיטבתה את עצמך אם במילא אתה שוב מתחיל מאסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() ככה זה בחיים אתה חייב להיות או בתקופת מסה או בחיטוב אתה עושה מסה בישביל לגדול אחר כך מחטב לראות את את התוצאות שלך אחר כך שוב מסה ולאחר מכן שוב חיטוב
על תישכח גם אני הייתי כמוך עד לא מזמן תוכל תשקיע אני אומר את זה שוב עם אתה עושה את זה בישביל אחרים עדיף שעל תתחיל עם זה זה עסקה אכזרי שלא יתן לך כלום ולפעמים רק יקח מימך אין מה לעשות אתה רוצה לגדול תשקיע לפעמים גם תיראה כמו דובון אבל לפעמים גם אנשים יסתכלו עלייך ויגידו ככה אני רוצה להיות אבל צריך להתחיל ממשהו
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הבנתי ואני יכול לעשות תקופת מאסה קצרה ואז מהר חיטוב ואז עוד מאסה קצרה עד שאני יהיה עם קצת מאסה שריר ואז לעשות מאסה רצינית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() מזה מסה קצרה בישביל לעלות במסה אתה צריך מינימום חודשיים שלוש אין דבר כזה קצרה בקצרה אתה לא תקבל מסה תוכל במצב שלך תעשה מסה של שנה אחר כך חיטוב עם תהליך המסה אתה תתרחב תגדל זה אוטומטי אחי אתה לא תראה רק שמן
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי כמה אנשים כאלה במכון.. במיוחד איזה אחד באמת גדול וחטוב נראה באמת מעולה ..אבל, כן כן אבל אם הוא ישמים את הרגליים שלו ליד שלי הוא יתפדח.. פשוט ככה, וזה לא כי אני גדול אלא כי האיש לא עובד רגליים וזה כל כך מגעיל לראות פלג גוף עליון גדול ופשוט אין רגליים בגרוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אני יסתובב ככה? שנה להיות שמן כזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() אחי אתה אוכל תסביך של האכו שילינגג אבל לא סתם אתה לא הופך להיות שמןן יגוב
אתה פשוט תיהיה מלא אבל תקבל רוחב ידים הכל שתעשה חיטוב הכל ישתלם לך אני אומר לך אתה לא רוצה להקשיב על תקשיב אחי אני מדבר איתך כאן שעה וכאילו אני מדבר לקיר שיהיה בהצלחה במה שתעשה
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() בחור תשפר את הבטחון העצמי שלך
פיתוח גוף זה עסק לגברים ואם תכנס אליו חזק הדבר האחרון ביקום שיהיה אכפת לך זה אנשים אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() רגע כמה קילו אני צריך לעלות וכמה זמן זה יקח?
ואני יהיה משהו כזה? http://www.youtube.com/watch?v=JZG02XwgyWI |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() תשמע גבר, מה שאומרים לך פה זה הכל נכון ותשמע אחי אתה לא תיהיה שמן בקטע של כל המדלדלים האילו מלרדת בגדול... אתה תיהיה בחור עם אשכרה מאסה... ז"א שאתה תיראה שרירי אבל עבה כזה...
ודרך אגב אתה יכול לעשות מאסה יחסית נקייה ולהיות עם כ 300-500 קלוריות מעל התחזוקה שלך וככה אתה תעלה במאסה יחסית נקייה... אני אומר יחסית נקייה כי אין כזה דבר לעלות שריר ללא אחוז שומן כלשהו... שמע לי, אל תיבהל, זה שטויות ועכשיו זה הזמן למאסה. אני בכל אופו עושה מאסה עד בערך 1.1.10 - 1.2.10 ואז חיטוב... ובחורף גם ככה אתה מסתובב עם ארוך אז בקטנה... שמע למה שאומרים לך פה, אתה לא תפסיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נראה לי אני יעשה מאסה
אבל כמה קילו אני צריך לעלות? וכמה זמן זה יקח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
רוצה להיות שור מפלצתי שאנשים ברחוב יעברו צד כשאתה הולך ? תמשיך הרבה רוצה להיות כוסית ? תעשה מסות קצרות |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי, לפי הנתונים, אתה יכול לפחות עוד 10 קילו (לפחות..) ואז חיטוב קצר, ואז להרביץ עוד מסה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|