|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() קצת לא התייחסו לזה באשכול
אבל אתה בטוח שאתה נח טוב במהלך היום? אתה ישן טוב בלילות? אתה אוכל מספיק? פשוט תוריד מעצמך, באמת שאתה מעמיס יותר מידי.. ועצה - פשוט תשנה את הסדר של התרגילים תתחיל מסקוואט ואז תעבור לכפיפת \ פשיטת ברכים ואז דד-ליפט. זה סוג של "מנוחה" בין התרגילים הקשים. הדופק יורד קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
וגם בקשר לסדר התרגילים הוא די צודק, בכל מקרה תוריד קצת מהעומס יש יותר מדי תרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כן באמת העלו פה רעיון טוב - אל תעשה את הדדליפט מיד אחרי הסקאווט. ככה זה גם בתוכנית של ריפטו - קודם סקאווט, אחר-כך בנצ' ובסוף דדליפט בדיוק מהסיבה הזאת.
![]() |
#24 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אם אמרת לשלב אותו באימון גב כדי לתת עבודה של פעמיים בשבוע על הרגליים אז סבבה...לךמרות שלא נראה לי הגיוני שזה יסתדר בחלוקה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() יפה אמרת.....הבעיה היא שבתכנית של ריפטו אין עוד תרגילים לרגליים באמצע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() זה גם נכון. פשוט צריך לראות איך מסתדרים עם זה הכי טוב.
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי התזונה, אני אוכל 2000 קלוריות מעל התחזוקה, כ-500 גרם פחמימות ביום, יושן 9 שעות בלילה. להעביר את הדדליפט נשמע קצת מוזר כי אני צריך כמה שיותר כוח בשבילו. אבל 10 סטים לרגליים בתוכנית abcde זה כלום. ברור שרגליים זה שריר גדול, לכן אני נותן להם 20 סטים. ניראה לי שאני אעשה סקוואט-פשיטת ברכיים-דדליפט-לאנצ'ים-כפיפת ברכיים. כי אולי בגלל שהיה לי סקוואט-דדליפט הדופק שלי היה עולה במהירות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() למה 20 סטים לרגלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() והבעיה שלך היא הבעיה בתכניות כאלה :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() שריר גדול, אז בהתחשב בכך שמאמנים רגליים פעם בשבוע, זה לגיטימי לתת 20 סטים.
ציטוט:
ואם זה היה ABC והייתי עושה רק 6 סטים, אוקיי? אמרתי בנושא שהבעיה היא אחרי התרגיל השני, אז מה זה משנה? הגוף יודע באיזה תוכנית אני ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הפסקות יותר ארוכות
פחות סטים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אני חושב שזה אומר שabcde לא מתאימה לך. תעבור למשהו יותר לינארי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() אחת הפעמים הבודדות שאני מסכים איתך
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אבל 6 סטים עוד אפשר לסבול כי no pain no gain, אבל אחרי כל זה לעשות פשיטות ברכיים ושטווית כאלה? :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אתם לא עונים על הבעיה שלי...
מה זה משנה איזה תוכנית? גם ab אם אני אעשה סקוואט ואחר כך דדליפט עדין תיהיה הבעיה... לא התלוננתי על כמות הסטים באימון שלי, אלא הבחילות, עייפויות וכו'. טוב בכל מקרה הגעתי למסקנה לא לעשות דדליפט אחרי סקוואט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שעשית את הבחירה הנכונה שהחלפת את הדד ליפט אבל אתה צריך איזה 15-20 סטים לשריר גדול בabcde ככה שגם ככה אתה הורג לעצמך את הרגליים לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |