|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחודש וחצי הקרוב כנראה יחזור להתאמן בעזרת השם..אני עושה כמה הכנות קטנות כדי שאני אוכל ישר להתחיל ולא לבזבז זמן.
אני אתחיל בתכנית fbw לחודשיים ואז ab. אני כבר אומר לא להציע ss..אני יודע שהיא תכנית מעולה אבל אני לא יכול לעשות אותה.תודה! הפעם אני אתן 4 סטים לשריר גדול ו2 לקטן מכיוון שפעם הקודמת עבדתי עם 5 לגדול ואני חושב שנכנסתי לאימון יתר שהוביל לפציעה. חזה: בנץ' פרס 8*3 לחיצת חזה עם משקולות שיפוע עליון 10*1 (אני מתלבט לגבי השיפוע,מיותר או לא? או שבכלל כדי במקום זה לעשות פרפר חופשי?) גב: מתח 1*מקסימום (אני בקושי עולה 4,אני מתאמן על זה כדי להגיע לאימונים עם לפחות 8) פולי מאוחרי הגב 10*2 חתירה צמודה 10*2. (אני יתאר את זה כדי לוודא שאתם יודעים למה אני מתכוון,יושבים על המתקן, ומושכים כלפי החזה שתי מוטות צמודים) רגלים: 10*4 לחיצת רגלים (סוג של לג פרס) אני יודע שאין גיוון אבל אין לי ברירה,אאני סובל מבעיות ברכים ושאר התרגילים פשוט עושים לי עוול אחרי אימון. קדמית:10*2 כפיפות מרפקים עם דאמבלים בישיבה. אחורית: יד ורגל אחת על הספה,היד השניה 90 מעלות ופושטים.10*2 כתפיים:8 *2 מילטרי פרס. בטן: 3*12 כפיפות בטן עם משקל. זהו זה. אני יודע שהתכנית שלי לא כוללת יותר מידי מורכבים מהסיבה הפשוטה שאני מעדיף להמנע מהם,הם גרמו לי בעבר הרבה בעיות ואני מעדיף להתאמן ככה. תגובות בונות. תודה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית אימונים | mgdown | אימונים | 1 | 22-07-09 17:56 |
תכנית אימונים! | arad muallem | אימונים | 1 | 21-02-09 10:29 |
תכנית אימונים ab | Avi555 | אימונים | 20 | 15-02-09 16:16 |
תכנית אימונים | ISR | פיתוח גוף-כללי | 5 | 17-01-09 09:31 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |