|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() איפה לקרוא? בflex magazine?
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנט אובר ממש לא טוב - אתה כנראה לא יודע איך הוא אמור ליראות : 1. לא משנה אם זה פנדלי או לא - כל חזרה מהרצפה. 2.עם 10 קילו כל צד הוא לא אמור להיעזר עם הגב והרגליים -דברים כאלה קורים במשקלים ממש כבדים. הסקוואט היה די גרוע הוא לא ירד ל-90 מעלות, בטכניקה הזאת אם הוא ירד עוד קצת סביר להניח שהברכיים שלו ייפגעו בקיצור אתה זה שצריך לקרוא מאמרים ( רמז: לא כל אלה שקראת עד עכשיו) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() עזוב את הדברים האלה, לפחות שידע להחזיק את הגב כמו שצריך.
![]() |
#45 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אחי תקשיב רק הטכניקה שלך בלק פרס הייתה טובה
תנסה לשפר טכניקה בסקוואט ובמסור ולעלות משקלים כי אתה מעיף את המשקלים הנ"ל כאילו הם נוצות תנצל את זה שאתה בן 15 ותתאמן חזק ותקרע את עצמך,זה ישתלם כל הכבוד על המוטיבציה להתאמן בגיל כזה בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לכם פשוט נטייה מסריחה לשים לאנשים רגליים.
מדהים כמה אתם ממהרים לתת תגובות רעות. לעומת זאת אם הוא היה 20 קילו יותר, בקושי היו עכשיו תגובות. אתם שוכחים שאתם מדברים עם ילד בן 15, מה עשיתם ממנו? מתחרה באולימפיה? נכון. בהיצועים לא טובים, וגם המשקלי לא בשמיים. במקום להסביר לו את זה בצורה נורמלית, להביא לו סרטונים שמדגימים, לשים את האצבע על נקודה חלשה ספציפית, אתם פשוט מלכלכים. תתבגרו כבר. פותח האשכול, אתה צעיר אל תמהר לשום מקום. תתמקד בטכניקה נכונה תתאמן בצורה מבוקרת ומסודרת ותמנע נזקים לטווח הארוך. הלג פרס היה בסדר גמור, הייתי מבקש עזרה מאחד המאמנים בסקוואט ובבנט אובר. במידה ואין מאמן שאתה סומך עליו שיודע את העבודה, יש לך את יוטיוב. תרשום squat guide ואתה תמצא המון מדריכים. אני מאמין שזה יעיל יותר מהסבר מילולי. אחרי שבוע שתעבוד על טכניקה תעלה סרטון שלך עושה סקוואט ותבקש ביקורת על הביצוע, שם כבר יתקנו לך את כל הפינישים ואתה תיהיה מסודר. בהצלחה. ד"א, אתה אוכל עם תפריט מסודר?
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() מה תפריט מסודר יעזור לו ?
רק חלב וss יעזור |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מצאנו את הפתרון לשלום עולמי.
לגבי הבנט אובר - אני מכיר את 2 הוריאציות, אין נכון או לא נכון, אני מעדיף ונוח לי לעשות בצורה הזקופה יותר, לא מהרצפה (למרות שאני התחלתי להעזר בכלוב וכל חזרה להתחיל מגובה ברך מ0, זה עוזר לאחיזה והכל) דווקא טי באר אני מבצע בצורה יותר מכופפת ומקבילה לרצפה. אפשר לעשות את שני התרגילים בצורה הפוכה. לגבי הסקוואט - נכון סקוואט רחוק ממושלם, אבל בחייאת תעצרו ותחשבו שניה, איפה אנחנו חיים בגולד'ס ג'ים? באיזה מדינת פאוורליפטינג? מי בכלל יודע לעשות סקוואט? מי בכלל עושה כאן סקוואט חופשי? מעטים האנשים שעושים סקוואט בסמית'... ובכלל חצי מהמתאמנים לא עושים רגליים. אז ילד בן 15 שעושה חופשי, ויורד לרמה סבירה ולא באמת רבע סקוואט כמו שאני בעבר ועוד רבים ורוב הסקוואטרים החופשיים יורדים.. אז יוצאים עליו? הלוואי עלי להיות במצבו בגיל 15. לגבי עניין החגורה - אני יודע מה חגורה נותנת ולחץ תוך בטני וכו' וכו', מה שזה גורם בפועל זה לשמור את האזור דרוך ומכווץ, פשוט ניסוח אחר.
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() בנט אובר יש רק 1 והוא מהרצפה
סקווט שובר מקביל, כל דבר אחר זו ליצנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() נכון וחלב זה יותר טוב מסטארוידים, אז לך תשתה קצת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה מכוער תיחו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() את זה אתה קבעת.
כל מפתח גוף מתחרה שאני מכיר (קאטלר/קולמן וכו'), עושים בנט אובר בלי ה"נגיעה" הזאת בריצפה. אבל כמובן שעכשיו תגיד "אתה מדבר על אנשים שלוקחים סטרואידים!1 אתה מדבר על אנשים שמתאמנים שנים!!11" |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]() ננסה לעשות מזה בדיחה כמה שפחות
זה מאוד פלצני לעשות סרטון אימונים על עצמך עם כל הכבוד, אלא אם כן באמת יש מה להציג..
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חברים שלך קטלר/קולמן שתמשוך דדליפט כמו קולמן או תעשה כמוהו סקווט מלא אני אסתם ואתן לך להתאמן איך שבא לך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() חחח אהבתי תקטע שאתה הולך למכון
![]() |
#58 |
|
![]() הוא כנראה ליצן רציני:
http://www.youtube.com/watch?v=m6-tZCWqJTY
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() יאמר לזכותך:
הסרטון ערוך בצורה יפה לדעתי. הפוזינג מצוין ואתה בהחלט מדגיש טוב את האזורים המעניינים. ובאשר לעניין הביקורתי: נתנו לך כאן מספיק חומר למחשבה אני מאמין. סה"כ אתה בן 15, יש לך עוד זמן. תתאמן ותאכל כמו שצריך ואתה על הגל..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פעם ראשונה מעלה פה-8 חודשי אימונים! | גבריאל | גלריות הגולשים | 10 | 08-11-09 12:52 |
בקשה, סירטון פוזינג | אנדרוליזם | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 18-08-09 22:27 |
תכנית אימונים ראשונה שלי | Some1FromTheHell | אימונים | 2 | 22-05-09 18:21 |
סירטון פוזינג שלי | ahtung | גלריות הגולשים | 44 | 25-01-08 01:51 |