|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה בן 14 68 קילו... אפשר לחשוב..
מזה ABCD לא משפיע עלי , אתה עושה צחוק ![]() תלמד להתאמן קודם כל לפני שאתה מתחיל תכניות אימון של 7 אימונים בשבוע ו RM 3.. שזו מתכונת בטוחה לאימון יתר ופציעות, בטח ובטח בגיל שלך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עוד 40 יום. אז שאלתי לפני כדאי לדעת את הדעות שלכם.. ציטוט:
ציטוט:
חודשים ראשונים לא הבנתי כלום ואז התחלתי להבין
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Isme תעלה תמונות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין זמן ואין כוח.
לא שאני מתבייש אני יכול להגיד לך פרטים.. (משקלים) כשיהיה לי תמונות או זמן לעשות כמה אני יעלה 70 בחזה 4 rm הקף יד 36 מוט w עם 15 קילו כל צד 4-5 rm ו20 קילו כל יד כפיפת מרפקים בכיסא 90 מעלות יד אחורית יכול 20 מקבילים אבל אני מוסיף לי 5 \10 כדאי להצליח 10-8.. ומשיכה של מוט ^ מלמעלה למטה אני מצליח 77 קילו 3-4 rm.. רגלים 10 קילו כל צד סקוואט 8 חזרות - 30 קילו סקוואט פשיטת רגלים 100 קילו 8rm רגל אחרוית - 50 קילו 10 rm הרמת כתפים לפנים 12 קילו 8rm ידים לצדדים 12-15 קילו 8rm מוט w לכתפים צר עם 15 קילו כל צד 8rm בגב אני מושך 180 LBS עם משולש ועם מוט רחב 135 LBS מאחורי האש אני מצליח מתח רחב מלפני הראש איזה 10 או 12 זה בערך מה שאני יכול..
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 40 ק"ג כפיפות מרפקים
ו30 ק"ג סקוואט ...
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב שזה מצחיק לא לאמן רגלים במשך חצי שנה?
הפסקתי לאמן כי הם גדלו וזרקתי ג'ינסים יקרים אז נמאס לי ואז הבנתי שאני יקנה יותר במידה פעם הבעה - ובכלל בקיץ אני מסתובב עם מכנס קצר..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|