|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סרטים מצויירים במקום ללכת לחדר כושר כתגובה לזה אני רק יגיד בשביל למנוע תגובות חזרה על השם פיטר פן הכוונה ישאר צעיר לנצח, ולא ילד משועמם שמעריץ דמויות מצויירות ולענייננו הרבה ילדים פה (דגש על ילדים) משחקים אותה חכמים ישר לוקחים לצד של מריבה במקום לנסות להסביר אז בו נקח צעד אחד קדימה ואני יתחיל עם הסבר מפורט יותר למרות שאני יודע שאתם מקובעים על דעות ולא פתוחים להקשיב. (אני לא בא להתחרות עם הידע שלי באף אחד פה כי אותי לפחות הוא מספק ומספיק לי בשביל הצרכים שלי ומה שאני מרגיש שאני חלש בו אני הולך וקורא בגלל זה אפשר לראות מתיי נרשמתי וכמה קצת הודעות יש לי ובניגוד ל90% פה אני גם מקשיב ובגלל זה צובר ידע מניסיון) אז נתחיל ב abcd יוצא שאתה מאמן בשבוע לא רק פעם 1 קבוצת שרירים אם אתה משקיע אני יראה איך זה נראה אצלי בשביל שיהיה ענייני ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת אימון | אימון| אימון | אימון | מנוחה | אימון | אימון וככה ממשיך 4 אימונים רצוף יום מנוחה. ז"א שאתה עובד פעם וחצי בשבוע על כל קבוצת השרירי בab שאתה עושה פעמיים בשבוע לא יוצא לך הרבה יותר והתחשב בזה שזה עצימות הרבה יותר נמוכה ומעבר לזה בזמן שאתה מתאמן abcd לא אומר שהשרירים האחרים שלך נחים שבוע ולא קורה איתם כלום כי בכל תרגיל כל השרירים מופעלים ברמה מזערית (להזכיר שיחסית גם בab הם מופעלים יחסית ברמה מזערית) עכשיו מעבר לכל היתרונות עד פה השריר נח מספיק זמן שבאימון הבא שלך הוא כבר נבנה בצורה הרבה יותר חזקה כי גם לך יהיה הרבה יותר כוח ואל תעשו לי השאוות עם תוכניות כוח כי בהם אני לא מבין ולא מעניין אותי, אני מתעניין בבודיבילדינג ואת הידע שלי צברתי בתחום הזה אההה ועוד משהו שאמרתי אחוז שומן נמוך התכוונתי לזה אתם מוזמנים לראות את ההודעה שלי בגלריית גולשים ולהגיד אם זה נקי או לא ואם זה עם אחוזי שומן /נוזלים גובהים או לא http://israelbody.com/showthread.php?t=65559 ותפסיקו להכניס חומרים לכל פוסט סביר להניח שאתם בכלל לא יודעים עליהם כלום יום טוב.
. נערך לאחרונה על ידי פיטר פן, 24-06-10 בשעה 12:57. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון רגליים פעמיים בשבוע | מדוזה | אימונים | 10 | 07-03-09 14:04 |