|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ערב טוב לכולם!
יום ראשון הייתי במכון (עובד ss) עשיתי סקוואט 120 הכל טוב ויפה השלמתי את כל החזרות והכל ואת כל האימון והלכתי הבית לאכול ולישון. בבוקר אני קם עם כאבים חזקייייים בגב התחתון לא יכולתי להתרומם לבד ולא כלום. כולי בכאבים הלכתי לרופא היום ועשיתי צילום ואני מתת מדאגות רק שזה לא פריצת דיסק ובסוף התברר שכנראה עשיתי תנועה לא נכונה עם הגב ואני צריך לנוח 10 ימים ולדאוג לחמם את המקום והוא נתן לי גם כדורים שאני צריך לקחת 3 פעמים ביום. עכשיו בקשר לאימון:אני לא רוצה להעיף את הסקוואט ולא את הדליפט אבל אני מפחד שיקרה לי עוד פעם דבר כזה או שחוליה תזוז או הדבר הנורא מכל-פריצת דיסק. אזזז אני יוריד את המשקלים דראסטי ממש למשקלים התחלתיים שאני עושה איתם rm20 ואני יעלה סירטונים כל פעם שאני מעלה משקל כדי לדאוג לטכניקה ולגב (מקווה שלא יפריע לכם^^) אז מה שנשאר זה להיות בבית 10 ימים (בלי מכון ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התברר לי שלחמנייה מסויימת שאני צורך כבר | Monosodium Glutamat | תזונה ותוספים | 11 | 06-09-09 13:05 |
סרטון מהסט צילום של פלקס לואיס | zed | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 15-01-09 14:37 |
צילום ספונטני של היד האחורית | Ilan-V | גלריות הגולשים | 27 | 26-12-07 11:50 |
צילום מסך | Ori-Silver | פיתוח גוף-כללי | 3 | 03-08-07 21:58 |