![]() |
אחרי צילום התברר ש...
ערב טוב לכולם!
יום ראשון הייתי במכון (עובד ss) עשיתי סקוואט 120 הכל טוב ויפה השלמתי את כל החזרות והכל ואת כל האימון והלכתי הבית לאכול ולישון. בבוקר אני קם עם כאבים חזקייייים בגב התחתון לא יכולתי להתרומם לבד ולא כלום. כולי בכאבים הלכתי לרופא היום ועשיתי צילום ואני מתת מדאגות רק שזה לא פריצת דיסק ובסוף התברר שכנראה עשיתי תנועה לא נכונה עם הגב ואני צריך לנוח 10 ימים ולדאוג לחמם את המקום והוא נתן לי גם כדורים שאני צריך לקחת 3 פעמים ביום. עכשיו בקשר לאימון:אני לא רוצה להעיף את הסקוואט ולא את הדליפט אבל אני מפחד שיקרה לי עוד פעם דבר כזה או שחוליה תזוז או הדבר הנורא מכל-פריצת דיסק. אזזז אני יוריד את המשקלים דראסטי ממש למשקלים התחלתיים שאני עושה איתם rm20 ואני יעלה סירטונים כל פעם שאני מעלה משקל כדי לדאוג לטכניקה ולגב (מקווה שלא יפריע לכם^^) אז מה שנשאר זה להיות בבית 10 ימים (בלי מכון :(:(:(). |
תרגיש טוב גבר..
ונשמח לעזור לך |
אל תדאג, עכשיו אתה יכול להתגאות שאתה כבר לא בתול פציעות. בכל מקרה מה שעליך לעשות עכשיו זה לנוח ולדאוג להעלות לפה סרטון בפעם הבאה שתעשה סקוואט. אם הגעת למצב הזה זה מעיד על כך שהיה ליקוי בטכניקה! אחרת לא היית נפצע כל כך קשה. תחזור בצעדים קטנים, תתחיל עם 60 קילו ותקרא את פרוטוקול הפציעות של ריפטו אם אתה רוצה אני אביא לך לינק
|
ציטוט:
תודה גבר. |
ציטוט:
|
פריצת דיסק זה חוליות בכלל, מה בדיוק הוא אמר לך על מה שעשית?
כי נראה לי שזה בכלל מתיחה של שריר או משהו ואתה סתם אוכל סרטים... |
ציטוט:
בצילום ראו שאין כלום וכנראה עשיתי תנועה לא נכונה עם הגב ושאני צריך לקחת כדורים, ולדאוג לחמם את המקום. |
החלמה מהירה!
|
ציטוט:
וכן, גם לי הסקוואט הזה דפק את הגוף:thumbdown: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תצלם סרטון
|
רגע, רגע
נתפס לך השריר? אם כן, אתה לא אמור להפסיק להתאמן בגלל זה, להפך... לא כל דבר הוא פציע (בהנחה שעבדת בטכניקה נכונה) . חוץ מזה, לפי מה שידוע לי אמורים לקרר את המקום, לא לחמם אותו.. |
ציטוט:
אני לוקח 3 כדורים ביום שהוא נתן לי + לדאוג לחמם את המקום. |
פריצת דיסק זה לא הדבר הכי גרוע שאפשר לקבל בגב
יש מקרים הרבה יותר חמורים |
ציטוט:
אבל הדבר הבאמת באמת באמת הכי מבאס זה שאני לא יוכל ללכת להתאמן יותר!!! |
למה בדיוק שלא תוכל ללכת להתאמן עם פריצת דיסק?
וזה ממש לא מתרפא רק מניתוח, רוב המקרים לא צריך לנתח וזה יכול להשתפר עם השנים |
ציטוט:
|
אתה צודק עדיף לשבת מול הטלווזיה עם תפוצ'יפס
ככה הגב יחלים |
יאללה איזה ילדים הטכניקה שלו גרועה ואל תיקח תכדורים שהוא הביא לך כניראה אטופן תנוח קצת בבבית תחזור ותלמד להיתאמן כמו שצריך כל תרגיל מסוכן אם לא יודעים לבצע אותו!!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ