ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-10-09, 20:20   #11
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
אני מרגיש כמו תקליט שבור, תקרא את הנעוצים פה על פיצולים, גל עשה עבודה מעולה מבחינת הסברים מגובים ואני מרגיש שכל ניסיון שלי לעשות את אותו דבר סתם יתגמד ליד זה.

תכנית טובה צריכה להתייחס לרמת המתאמן, רמת ההתאוששות שלו ולסדר את הפרמטרים של האימון סביב זה בשביל ההתקדמות לאורך תקופה. כל תכנית שלא מווסתת, היא חסרת הגיון וככזו לא טובה (ביחס לאלטרנטיבות).

וסלח לי, אני לא הולך להתייחס לפסקה הממש שטותית שרשמת על הדומס, זה באמת נשמע כמו משהו מערוץ הקניות
כבר קראתי הכל, אני עדין לא אבוא כמו אידיוט ואצהיר "עם תוכנית x אתה תגדל הכי מהר בעולם".
ומה שאתה כתבת עכשיו על דומס נשמע לי כמו אחד שאין לו מושג אז הוא מנסה להגיד משהו דבילי.

ציטוט:
דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. תוכניות כמו ss מאפשרות לך להגיע לרמה של מתאמן מתקדם בזמן הקצר ביותר, ואחר כך כבר אפשר להוסיף נפח או לשנות תוכנית בהתאם למטרה. הויכוח הזה אף פעם לא יגמר ויופיע בכל מקום ופורום. גם בפיצולים שתוכננו היטב יש הרבה היגיון, אבל כמעט שאין כאלה שיענו על הצרכים של המתאמן המתחיל. המטלה של המתאמן היא לדעת איפה הוא עומד בדרך למטרה שלו ואיזו תוכנית תקדם בצורה היעילה ביותר.
האם תתן 5*5 למתקדמים לילד בן 16 שזה עתה נכנס למכון? אני מניח שלא. אז די עם הדוגמאות הדיבליות של abcd, במיוחד שכבר רשמתי שזאת תוכנית גרועה גם למתאמן מתקדם.
אף אחד לא דיבר פה על מתאמן מתחיל. הילד סוכר הצהיר ש5*5 היא התוכנית האולטימטיבית, אם ככה אין פה בכלל שאלות. כולם צריכים לעשות ss ואז 5*5 ישר, עם סטרואידים או בלי סטרואידים, מפתחי גוף מקצוענים וגם סתם אנשים פשוטים מהרחוב.
אם זה כל כך מדע מדוייק, איפה ההוכחות?

נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 10-10-09 בשעה 20:28.
Dark_Muse מנותק