ציטוט:
פורסם במקור על ידי arschgesicht
מלא מלא סוכר, סוכר בחלב, סירופ, גלידה, בגיינר
אני הייתי משאיר את החלב, במקום הסריוס מס מעביר לחלבון שוקולד רגיל, הכף חמאת בוטנים אפשר להשאיר אבל זה כבר מתחיל להיות שומני מדי, ואת הגלידה ל-0 אחוז למרות שהרבה מהסוכר ישאר, ולוותר על הסירופ שוקולד (או להמיס כבר שוקולד, אבל שיהיה שוקולד טוב)
ושוב.. לא הייתי שותה שייק כזה, זה סתם נשמע 
הכל פה ג'אנק
|
צודק. יש לי צ'יטינג אחר
למסה:
100 גרם חזה עוף דל שומן ללא תבלינים בכלל
1 פירכית אורז
חצי ליטר חלב מינוס 3 אחוז שומן
מכניסים את כל המצרכים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם דליל מאוד. אפשר להחליף את החלב במים מינרליים (רצוי שיהיו דלי קלוריות) אם החלב משמין מדי למסה.
כתוספת, אפשר לקבוע תור לשאיבת שומן באחת ממרפאות האסתטיקה הקרובות אליך.
השייק שהמלצתי עליו הוא לעלייה במסה והוא לא על בסיס יום יומי אלא סתם שייק נחמד שאפשר לשתות פעם בשבוע - אם אתה מהליצנים שדוגלים בעליה במסה שהיא כמעט כמו חיטוב רק עם מעט יותר קלוריות ופחמימות, אני מרחם עליך.