|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*וואי,ואני הרסתי לעצמי כמעט ת'תפריט שנזהרתי לא לעקוף את הגרמים של השומן... אבל רשמו שמומלץ 1 גרם שומן לכל קילו בגוף... צריך יותר? בכל מקרה,יש לך מאמר בנושא שתוכל לתת לי לקרוא? *אממ או.קיי. ובמקום ה100 קילו להציב את המשקל שאני אמור,ולמשל רשום 20 קילו אז אני אשים חמישית. ולפי מה שהבנתי לעשות חלוקה כזאתי לכל התרגילים. לעשות חלוקה כזאתי של חימום גם לבנט-אובר ומתח או שזה מיותר? אני מניח שאפילו שעד עכשיו נחתי רק דקה צריך לנוח 2 דקות... כי הבנתי שהתאוששות וניצול מקסימלי של הכוח נורא חשובים בתוכנית הזאתי... *או.קיי אז קראתי את הדיון. הוא השתמש שמה בהרבה מונחים לא מובנים לי,אבל הבנתי בעיקרון שכן צריך לנעול מרפקים,ברכיים. אבל לא לנעול אותם במכה אחת אלא לאט לאט נכון? או שכן לנעול אותם בבת אחת? (כאילו לדחוף אותם פנימה אחרי שאני עולה בסקוואט או לקחת אותם לאמצע לאט?) ושאלה נוספת: בקשר לפרס. לא כל כך הבנתי את ביצוע התרגיל. כאילו מהחזה (הנקודה שבה עצרתי בפאוורקלין) להרים את המוט למעלה שהמרפקים לצדדים,לקחת את הראש קדימה ולהרים לקצת מאחורי הגב... זה הכל? אם לא,אתה יכול בבקשה לרשום לי איך בעיקרון אמורים לעשות את התרגיל? אם תוכל לענות לי על השאלות אני אשמח מאוד. תודה רבה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לתוכנית הss ממדריך שקראתי חשוב שתענו לפני שאני אתחיל בה | digidigi | אימונים | 4 | 15-03-10 07:41 |
כמה שאלות לגבי המאמר לחיטוב | Barbell Man | תזונה ותוספים | 7 | 11-01-10 16:20 |
המאמר של שאלות נפוצות מבלבל | shahar761 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-07 18:13 |
קראתי עכשיו את המדריך לחיטוב של גיל גרנות ויש לי שאלות | ISR | תזונה ותוספים | 6 | 05-01-07 23:45 |
קראתי המאמר אך לא הבנתי..עזרה | shay | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-06 21:14 |