|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Scylla אני יודע איך השכבות פועלות, בין השאר בבטן, ושאחת הסיבות לשומן בחלק התחתון ביותר של הבטן [מקרה 4 ריבועים] זה עקב נטייה גנטית ובגלל שיותר גידים עוברים שם, אז לא יודע מה המטרה לתקן כי לא אמרתי טעות.. הסיבה לכתפיים שמוטות היא שכמות חלשות ולא זוקפי גו חלשים. ואני יודע את זה כי זאת הייתה בעיה שהייתה גם לי, אחרי חתירות זה הסתדר, לא אחרי דדליפטים. ונעזוב שאורטופד הסביר בצורה יפה מאוד כיצד זה קשור לשכמות[ולטרפזים]. אבל בלי קשר עם כל הספר שכתבת על בעיות יציבה וכנראה שיצא לך לעבוד עם די הרבה אנשים כאלה, הגב התחתון הרבה יותר חזק מהבטן, ואני לא מדבר על ליצנים שעובדים על בטן, אני מדבר איתך על אנשים שעובדים ולא מתאמנים, הם לא מבצעים שום תנועה של כפיפת הבטן בחיי היום יום מלבד עבודה כמייצב ברמה נמוכה מאוד, הגב התחתון תמיד עובד. אתה יכול גם לראות הבדל בכמות השרירים והגודל שלהם בין הגב התחתון לבטן בבנאדם מאומן וגם בבנאדם לא מאומן, גם מי שמתאמן רק בטן הגב התחתון הרבה הרבה יותר חזק. אם תלך לניתוח של גופה או משהו אולי תראה את זה. ואנשים בדרך כלל כן הולכים זקוף, אם אתה תלך ברחוב רוב האנשים הולכים זקוף, האוכלוסיות שאתה מדבר עליהן זה אנשים שעובדים במחשב כל היום או זקנים, בנאדם נורמלי ובריא לא הולך עקום וזה לא "רוב האוכלוסיה" טיפה הגזמת. כן ואתה לטענתך עלית 60 קילו בשנה נכון? ליצן טיפש. נערך לאחרונה על ידי נעל, 01-10-09 בשעה 16:24. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|