|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממולץ ללמוד PC במקביל אתה יכול לעשות BOR או מתח עם משקל PC הוא תרגיל מסובך יחסית, אבל ניתן ללמוד אותו בהדר יוסף אצל המשקולנים, או במקום שמתאמנים שם קבוצה של הרמת משקולות או כמו הרבה אחרים לבד, להעלות סרטונים לשיפור הטכניקה לקרוא את הפרק של PC בSS ולראות את הDVD ניתן גם להכנס לפורום של ריפ לQ&A הוא דם מתקן שם טכניקה של מתאמנים http://www.startingstrength.com/reso...orum/index.php |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() http://thepiratebay.org/torrent/4776...ook_and_DVDrip
זה גם הספר וגם הסרט, הספר שוקל כ20 MB.. תלחץ על "DOWNLOAD THIS TORRENT NOW"
![]() |
#25 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגו אקטיב יש לי חבר שהוא מאמן שמה. ישלך מושג מה השם של המאמן שמכיר את ss?
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
moo הבנתי תודה רבה
![]() |
![]() |
#27 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משתמע מההודעות שלכם כאילו צריכת שומן תגרום לכם להשמין, כשפחות או יותר ההפך הוא הנכון. בכל מקרה, תתחיל מקטן. תתעניין קצת בבלוג של מארק שנותן מידע טוב על תזונה ומפריך מיתוסים
![]() |
#28 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() אמממ או.קיי,אני מקווה לא לפדח את עצמי בפורום עם האנגלית שלי. אני לא חושב ששומן ישמין אותי,אבל לפי מה שהבנתי עדיף קלוריות מפחמימות אבל סבבה,אני אקרא שם ואסתכל. תודה.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי היטב את המאמר. המאמר אומר (תקן אותי שוב אם אני טועה). 3 סטים של 5 חזרות במקסימום משקל? אבל לפני זה לעשות 4 סטים שהם חימום בין 10 ל 90 אחוז מהמשקל. זה נראה כבר שזה לא בדיוק 3 סטים של 5 חזרות. אני חושב שאם אני אתחיל לעשות כך, אני אתעייף ואין מצב בעולם שאני אסיים את המקסימום שאני דוחק 5 חזרות לאחר חימום כזה של 4 סטים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא תתעיף
תנוח בין הסטים אל תשכח שיש לך רק תרגיל אחד לכל תנועה (לחיצה/משיכה/סקוואט) בנוסף אם החימום ארוך לך מדי נניח אתה הולך ללחוץ פרס 60 קילו אין צורך בחימום ארוך אלא רק מוט ריק *5 30*3 45*1-2 ואז לעבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא קרא את החומר והוא יודע לסדר טוב סקוואט, דדליפט, פאוורקלין הוא גם עשה את התוכנית בעצמו ככה שהוא מנוסה ככה שהוא יכול לעזור מעבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() קצת בעייתי כי אני בנתניה... נחשוב מה לעשות כבר. מקסימום אפשר להעלות לפה סירטון ויתקנו אותי לא?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תהיה לי בעיה עם הפרס דווקא. את השיטה של הבנט אובר הבנתי בצורה מושלמת (וזה גם ניראה תרגיל די כיפי). את הבנץ' פרס אין לזה אפילו שיטה,אני מכיר אותה. סקוואט זה די פשוט. דדליפט לא ניראה קשה. אבל הפרס כן. לדעתי הפרס אפילו יותר קשה מהפאוורקלין. בכל מיקרה יש לי חודש וחצי עד שאני אתחיל. ותגיד,צריך לעשות חימום גם לבנט-אובר?
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כנראה שלא עשיתה אף פעם פרס שאתה כל כך מפחד ממנו, תנועה פשוטה שצריך לשים לב לכמה כללים כמו אחיזה, גב, ולהזיז את הראש קדימה בעט ההנפה (הסרט מסביר טוב למה בדיוק אני מתכוון) אם אף פעם לא עשית דדליפט, תהיה לך בעיה קלה, לדעתי אחד התרגילים היותר מוזרים שתתקל בהם. התנועה הייתה לי יותר מדי מוזרה והיה קשה להיזכר לשמור על חזה מורם, תחת, רגליים ולאחוז ממש ממש חזק סקוואט אפשר בקלות לזייף בלי לשים לב לבנץ יש שיטה, והמוןן עושים אותו לא נכון (וגם בגלל זה מרימים הרבה פחות)
נערך לאחרונה על ידי pala, 03-04-10 בשעה 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב האוכלוסיה לא יודעת ללחוץ פרס דווקא יחסית התרגיל הכי קל, תראה את הסרטון של ריפ שבמאמר (תלחץ על המילה פרס בתחילת המאמר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פרס זה דווקא פשוט יחסית, קצת יותר מסובך מבנץ' אבל לא משהו רציני.
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לתוכנית הss ממדריך שקראתי חשוב שתענו לפני שאני אתחיל בה | digidigi | אימונים | 4 | 15-03-10 07:41 |
כמה שאלות לגבי המאמר לחיטוב | Barbell Man | תזונה ותוספים | 7 | 11-01-10 16:20 |
המאמר של שאלות נפוצות מבלבל | shahar761 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-07 18:13 |
קראתי עכשיו את המדריך לחיטוב של גיל גרנות ויש לי שאלות | ISR | תזונה ותוספים | 6 | 05-01-07 23:45 |
קראתי המאמר אך לא הבנתי..עזרה | shay | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-06 21:14 |