|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
דארק מיוס אתה טועה, אני מתקדם יפה בסקוואט בSS ויש לי כבר סקוואט של 140. חוץ מזה לא משנה מה המשקלים שלו לדעתי בכל מקרה צריך בסיס של לפחות 3 חודשים SS לפני תחילת עבודה ב5X5 כדי להתרגל לעצימות של התוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התוכנית אמורה להמשך עד שלא תוכל יותר לעלות לינארית מאימון לאימון. (בשלב מסויים עוברים לסקוואט כבד פעמיים בשבוע וקל באמצע השבוע/ דדליפט פעם בשבוע וכו', יש הרבה שינויים שאפשר לעשות) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התחלתי לפני חודש וחצי ככה מ-80 ואני כבר על 110 קילו ובאימונים האחרונים הורדתי ל-2.5 אבל עדיין ממשיך לעלות.. עכשיו זה לא מה שממש חשוב לי ב-ss אני מעוניין לשפר את שאר הדברים. ומה אתם אומרים.. לעשות את SS 3 חודש ולעבור לתוכנית אחרת ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
WS4SB זאת תוכנית בסגנון, אבל היא לא תוכנית PL קלאסית, היא מותאמת לספורטאים שרוצים להתחזק ולגדול. התוכנית של סולומוב: http://stronglifts.com/how-to-add-10...-squat-smolov/
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
Ss = התקדמות מהירה 5*5 = התקדמות פחות מהירה האינטרס שלך הוא להתקדם כמה שיותר מהר, ככה שאין מה למהר לעבור תוכנית. כשלא תוכל להתקדם יותר, אז תעבור ל5*5... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ב-ss אני עובד על כל הגוף נכון ?
כי זה מאוד חשוב לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה חלש בכל התרגילים שציינת אז כן. בעקרון הסקוואט שלך חזק, אבל אני מניח שתתחזק עוד אם תעשה ss, במידה והסקוואט שלך לא מלא נניח ואתה תעלה גם במסת גוף בעקבות שאר ההתחזקות בתרגילים האחרים.
קשה לי להעריך עד כמה, אבל בכל מקרה זה לא משנה. תתחיל ממשקלים נמוכים יחסית גם בסקוואט, תבנה בהדרגה שזה יתן לך לשפר שיאים. ב SS כל הגוף עובד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי...
תודה רבה רבה לכולם, מעריך את כל מי שעזר לי פה ובכלל בכל האשכולות שאני פותח. תודה לכולם ![]() מבטיח לעדכן בתוצאות עוד איזה 3-4 חודש כשאני אגדל קצת.. או קצת הרבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() Darkmuse חבל שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך..
מה שיקבע עם המתאמן יכול לעשות SS זה לא המשקלים,זה ההתקדמות,הוא כרגע רשם לך שהוא מתקדם מאימון לאימון כמו מים.אז מה הקטע?ללכת על תכונית של מתקדמים?כשאתה מתחיל - תעשה תוכנית של מתחילים וכשאתה מתקדם - תעשה תוכנית של מתקדם,עם תחליף בין מה שאתה צריך אתה לא תתקדם.להפך.אתה גם תיתקע. וhummer מתחיל והוא כרגע רשם את זה. עצה שלי אל תוסיף כלום,כמו שגל אמר מיקודם ..כל המוסיף גורע..אני אישית מוסיף סט ליד קדמית לפעמים עם משקל נמוך בשביל הפאמפ אבל זה רק בשביל לא להשתעמם..מתח ומקבילים תרגילים יחסית עצימים בין עם אתה עובד במשקל גוף ובין עם תוספת משקל זה לא משנה.למה?כי הם לא מבודדים.הם תרגילים מורכבים ועובדים על מספר קבוצות שריר(חזה,יד אחורית,כתפיים),(גב,יד קדמית,אמות) ועוד כמה שרירים ששניהם עובדים עליהם, בפשיטת מרפקים אתה עובד עובד על יד אחורית בלבד,ובכפיפה על יד קדמית,ברגע שאתה עובד על משקל נמוך על 10-12 חזרות 2-3 בשבוע לא יקרה כלום וכנראה שלא תהיה פגיעה ממשית בהתקדמות.אבל ברגע שאתה מפציץ בתרגילים האלה אתה סתם תיפגע בעצמך. וחוץ מי זה עם אתה עושה פאוור קלין(שאני די בטוח שאתה לא תעשה)תוסיף 1-2 סטים של מתח ואל תוסיף שום כפיפה או פשיטה או מקבילים.עם אתה לא עושה פאוור קלין תעשה 3 סטים של מתח,ברגע שאתה מסוגל לבצע 15 חזרות משקל גוף תרד לעט לעט ל10 ואז ל5 תוך כדי תוספת משקל הדרגתית.ועם כן אז אתה יכול להוסיף 1-2 סטים של כפיפה ו1-2 של פשיטה בשבוע עם משקל קל ו10-12 חזרות. מקווה שעזרתי כן? אגב:אני שם לך פה את המתכון להצליח בתוכנית: שינה(9 שעות לפחות) אוכל(3500 קק"ל לפחות שלא תחשוב אל פחות כי אתה לא תתקדם עם פחות) טכניקה(תקרא את הספר ותראה את הDVD של ריפ ואת הסרטונים שלו בyoutube. אל תפחד להעמיס משקל על המוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() Lol אני מציע לך ללכת ללמוד להתאמן לפני שאתה מעביר על הידע שלי ביקורת, ילד חצוף קטן ומרדן.
ולאוביזיון, תקרא קצת PP ואז תדע על מה אני מדבר במקום להיות בור. בהנחה שלא ידעתי איך הוא מתאמן, ואתה גם לא יודע איך הוא מבצע את הסקוואט, זה לא בהכרח אומר שעושים עד שנתקעים. 110 קילו על 75 משקל גוף זה סקוואט שמתקרב ליכולת של מתאמן בינוני כשמבוצע בצורה נכונה. הוא יכול למשוך עוד כמה ק"ג עד שיתקע, ואם הוא היה חזק בשאר התרגילים אז לא היתה סיבה שיעשה SS לדעתי. מאחר והוא לא עשה שום תרגיל זה לא רלוונטי.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 23-09-09 בשעה 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() והוא גם כתב את קצב ההתקדמות שלו אחרי שכתבתי לו את זה, ככה עוד נקודה להראות כמה אתה סתום.
וקשה לי להאמין שיש מישהו ששוקל 75 קילו ועושה 110 ומתקדם בקצב מאימון לאימון. זה כבר שלב שבסקוואט מלא יש ריסטים ומתחילים לחשוב איך מכניסים עוד חלב בתפריט. קיצר אוביזיון, תקרא קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() קראתי pp , אל תדאג לי.
ברמה העקרונית, כל עוד אפשר למצות התקדמות לינארית מאימון לאימון (כלומר - מתאמן מתחיל), אין סיבה 'לקפוץ' לתוכניות יותר מתקדמות. בטח כשהוא מפגין חוסר ידע בנושאי האימונים ("מה זה היי באר?" וכו') שמעיד בד"כ על ביצוע פחות ממושלם במילים עדינות. חוץ מזה, אתה אמור לדעת שמשקלי עבודה לאו דווקא קשורים לרמה של מתאמן. ואחרון חביב, בתור 'משמיץ 5*5' אולי תפסיק לזיין תשכל על התוכנית הזאת ותן לאנשים שבאמת עשו אותה (ולא תקועים שנתיים בss) ויש להם ניסיון בשטח להמליץ לאחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() כמה עצות
1. אם בהתחלה אתה רואה שיש ירידה קלה במאסה אל תיבהל ותחזור ישר לתכנית נפח, עם הזמן כשהעצימות תעלה אתה תראה עלייה במאסה 2.תאכל ה-ר-ב-ה 3.לפני שאתה מתחיל לתפוס קצב של עלייה במשקלים תלמד טוב טוב את הטכניקה של הלואו באר - והכי כדאי שתצלם ותעלה סרטונים לפה 4.אל תמדוד זמן מראש לתכנית 5.מציע לך לפתוח לוג כדי שיוכלו לעזור לך מאימון לאימון 6.תן בראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה המשקלים בשאר התרגילים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני בסה"כ שואל אנשים עם מסה גדולה אם הם עשו אותה, לא צריך להגזים. אני לא שונא אף תוכנית אימונים, אני פשוט לא מאמין באמירות חסרות ביסוס כמו שאנשים כמוך מציגים פה. בכל מקרה, משקלי עבודה קשורים בהחלט לרמה של מתאמן, או יותר נכון יכולים לתת אינדיקציה לרמתו. תקרא בסוף את הטבלאות, הן לא רשומות שם סתם, ואני מסכים איתך שהן מוצגות באופן כללי. בכל אופן לבן אדם במשקל 75 קילו, להרים 110 קילו סקוואט מלא, זה לא משהו של מה בכך אם הוא אכן מתאמן נכון (וזה לא משנה עם זה HIGH BAR, הסבירות היא שהוא ירים יותר אפילו עם LOW BAR). מאחר והבחור לא עושה את רוב התרגילים שבתוכנית SS, אז תיקנתי ואמרתי שיעשה SS, שהוא יצליח להוסיף עוד משקל על עצמו ועל המוט בסופו של דבר גם בסקוואט. זה אגב מבלי לקרוא את מה שרשמת למעלה ![]() אף אחד לא שונא ומשמיץ תוכניות, בסה"כ צוחקים אתכם קצת בציניות, לא צריך להעלב, זה לא שמשלמים לך כסף להפיץ 5*5 נכון? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה תוכנית פיצולים אחי הכי טוב , אל תתחבר עם אנשי הריפיטו.
![]() |
#40 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נצל"ש. מה ההשלכות של לואו בר / היי באר? אני יודע מה ההבדל השאלה מה כל אחד נותן או מה הסיבה לעשות היי / לואו. הבנתי שבלואו אפשר להעמיס יותר...
|
![]() |
![]() |