|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם השאלה אם כדאי לי להכניס טרפזים לאימון ? כי עד עכשיו לא אימנתי כי אמרו לי שזה גדל לבד מתרגילי גב וכו'
אבל הנה התוכנית שלי a- חזה יד קידמית רגליים b גב יד אחורית כתפיים אני חושב לדעתי שככדאי להכניס את זה לאימון b נכון <? וכמה תרגילים לעשות לו?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא
לי יש טפרזים ממש מפותחים ביחס לגוף כי הייתי מבודד והעצמות של השכמות שלי בגב ממש בולטות קראתי שאם המקרבי שכמות חלשים ביחס לטרפזים זה גורם לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() אני מכניס אותם בסופר סט עם הכתפיים. עובד בשבילי מצוין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תתמקד בלהביא את הדדליפט שלך למספרים גבוהים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מיותר מאוד לבודד טרפזים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא נכון, שראגס כבדים זה תרגיל עזר טובים למתקדמים ששולטים בתנועה, מכמה סיבות
א. בשראגס המשקל שתחזיק יהיה בסופו של דבר גבוה בעשרות קילוגרמים מהדדליפט, מה שייתרגם לדדליפט יותר כבד. ב. העבודה בשראגס יכולה להתרגם לשיפור בPower clean (אם יש לך יותר כוח, אז יש לך יכולת לנצל יותר ממנו בעשירית שניה) שוב פעם, התנועה הזו מתאימה רק למתקדמים שמיצו את ההתקדמות הליניארית שלהם. בכל מקרה אחר השראגס מיותרים ורק יפריעו להתקדמות.
And most importantly: Everytime you squat above parallel, Rip drowns a kitten in milk Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive) ![]() נערך לאחרונה על ידי Sugarzaza, 14-08-09 בשעה 04:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כלומר אם תבודד טרפזים זה לא יעזור לדדליפט שלך ... כמו שכפיפות ברכיים לא יעזרו לסקוואט שלך ?
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() שראגס זה לא תרגיל מבודד. זה גם יכול לשפר לך את האחיזה בגלל שבראגס אתה מעמיס יותר משקל מבדדליפט.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ברמה הזאת, אם אתה עובד על הגב באופן כולל, אתה לא צריך לעבוד על טרפזים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז למה כמעט ואין לי טרפזים ?
![]() |
#11 |
מנהל הפורום
|
![]() שראגס לא תרגיל מבודד לטרפזים ?
![]() |
#12 |
|
![]() אולי הוא תרגיל מבודד מבחינת הגדרה (מערב מפרק אחד בלבד), אבל הוא כן יעזור לדדליפט ולפאוור קלין (ריפטו כותב עליו גם בספר שלו).
![]() |
#13 |
מנהל הפורום
|
![]() מוזר ביותר
![]() |
#14 |
|
![]() משום שטרפזים זה אחד השרירים הקשים ביותר לגידול..
ואני לא מדבר על כל החמולוגים שיגידו לי כאן שיש להם טרפזים ענקיים..כן שהם מאמצים אותם במוסט מאסקיולר כשהם רפויים הם לא ענקיים..וזה כי הם גודלים עם השנים ולא תוך חצי שנה. שוב זה אינדבידואלי..אבל ברוב המקרים אתה לא תראה אנשים שמתאמנים ויש להם טרפזים מפוצצים..רק המתחרים למיניהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מאיזו בחינה הוא יעזור לדדליפט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
![]() |
#17 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם פשיטת מרפקים וגוד-מורנינג הם תרגילים פשוטים שאפשר להעזר בהם לחזק נקודות חלשות. פשוט זה התחבר לו יפה למה שהוא ציטט מריפטו על רוכבי אופניים אז הוא משנה פאזה מתי שצריך. Galsh: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תבורך עיוני
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נו? ו....?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |