![]() |
האם כדאי לי להכניס לאימון טרפזים ולאיפה בדיוק?
קודם השאלה אם כדאי לי להכניס טרפזים לאימון ? כי עד עכשיו לא אימנתי כי אמרו לי שזה גדל לבד מתרגילי גב וכו'
אבל הנה התוכנית שלי a- חזה יד קידמית רגליים b גב יד אחורית כתפיים אני חושב לדעתי שככדאי להכניס את זה לאימון b נכון <? וכמה תרגילים לעשות לו? |
לדעתי לא
לי יש טפרזים ממש מפותחים ביחס לגוף כי הייתי מבודד והעצמות של השכמות שלי בגב ממש בולטות קראתי שאם המקרבי שכמות חלשים ביחס לטרפזים זה גורם לזה |
אני מכניס אותם בסופר סט עם הכתפיים. עובד בשבילי מצוין..
|
תתמקד בלהביא את הדדליפט שלך למספרים גבוהים
|
מיותר מאוד לבודד טרפזים...
|
ציטוט:
א. בשראגס המשקל שתחזיק יהיה בסופו של דבר גבוה בעשרות קילוגרמים מהדדליפט, מה שייתרגם לדדליפט יותר כבד. ב. העבודה בשראגס יכולה להתרגם לשיפור בPower clean (אם יש לך יותר כוח, אז יש לך יכולת לנצל יותר ממנו בעשירית שניה) שוב פעם, התנועה הזו מתאימה רק למתקדמים שמיצו את ההתקדמות הליניארית שלהם. בכל מקרה אחר השראגס מיותרים ורק יפריעו להתקדמות. |
ציטוט:
כלומר אם תבודד טרפזים זה לא יעזור לדדליפט שלך ... כמו שכפיפות ברכיים לא יעזרו לסקוואט שלך ? |
ציטוט:
|
ברמה הזאת, אם אתה עובד על הגב באופן כולל, אתה לא צריך לעבוד על טרפזים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני לא מדבר על כל החמולוגים שיגידו לי כאן שיש להם טרפזים ענקיים..כן שהם מאמצים אותם במוסט מאסקיולר כשהם רפויים הם לא ענקיים..וזה כי הם גודלים עם השנים ולא תוך חצי שנה. שוב זה אינדבידואלי..אבל ברוב המקרים אתה לא תראה אנשים שמתאמנים ויש להם טרפזים מפוצצים..רק המתחרים למיניהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם פשיטת מרפקים וגוד-מורנינג הם תרגילים פשוטים שאפשר להעזר בהם לחזק נקודות חלשות. פשוט זה התחבר לו יפה למה שהוא ציטט מריפטו על רוכבי אופניים אז הוא משנה פאזה מתי שצריך. Galsh: ציטוט:
|
ציטוט:
תבורך עיוני |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ