ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-09-08, 17:16   #81
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי coldfire צפה בהודעה
לא נמאס לך כבר להציק עם המאמר הזה? זה שאתה לא יודע אנגלית לא אומר שמאמרים באנגלית הם מטומטמים. ולא, אני לא מבסס את הידע שלי על מאמרים באינטרנט.

מה שכתבת הוא כל כך מטומטם שזה לא שווה את התשובה שלי אפילו. וכרגיל מראה על זה שאתה לא יודע לקרוא.

או שזה פשוט VISE-VERSA
Dark_Muse מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 17:34   #82
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

הוא התכוון למי שיש רגליים יחסית ארוכות הן לא מותאמות לסקוואט לכן התועלת מסקוואט יותר נמוכה,
ובלי קשר למשקלים שהשניים מרימים
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 18:01   #83
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cookie צפה בהודעה
הוא התכוון למי שיש רגליים יחסית ארוכות הן לא מותאמות לסקוואט לכן התועלת מסקוואט יותר נמוכה,
ובלי קשר למשקלים שהשניים מרימים
מה הכוונה ללא מותאמות, ולמה אתה מסיק מכך שהתועלת יותר נמוכה?
ישן 17-09-08, 19:35   #84
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
או שזה פשוט vise-versa
:d
המשפט שלך "ההמלצה היא להגיע חזרה אחת או שתיים לפני כשל, או שלא תתקדם" מראה על ההבנה שלך לגבי אימונים או יותר נכון על החוסר שלה.

כן, ואתה צודק. לרוב האנשים בפורום, אין באמת תוכניות אימונים שמבוססות על התקדמות כלשהי, הם פשוט באים למכון ועושים איזשהי חלוקה מטומטמת בלי שום קשר למה שהם עשו פעם שעברה. כנראה שאתה אחד מהם.

בקיצור, לך תציק למתאמנים שלך. להם זה מגיע על זה שהם היו מספיק מטומטמים להתאמן אצלך.
coldfire מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 20:33   #85
itaiprz1
חבר פעיל

הסמל האישי שלitaiprz1

עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
שלח הודעה דרך ICQ אל itaiprz1 שלח הודעה דרך MSN אל itaiprz1

אני לא יוצא מהמכון בלי הגעה לכשל.
itaiprz1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 20:34   #86
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי itaiprz1 צפה בהודעה
אתה גבר!!!!!111
ישן 17-09-08, 20:36   #87
Deus ex machina
חבר פעיל

הסמל האישי שלDeus ex machina

כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה

ציטוט:
ומה יש לך להראות מזה ?
Deus ex machina מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-09-08, 21:54   #88
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי deus ex machina צפה בהודעה
http://www.t-nation.com/article/most...best_exercises
למי שאין כח לקרוא הכל מספיק רק הטבלה .
אחלה מאמר. יש רק דבר אחד שאני לא מסכים איתו. אני לא חושב שהרמות אולימפיות משפיעות על מערכת העצבים המרכזית יותר מדדליפט. הן אולי דורשות יותר יעילות ממנה, אבל זה לא אומר שהיא עובדת יותר קשה מבסט כבד של דדליפט.
לרוב האנשים אין בעיה לאמן הרמות אולימפיות 3-4 פעמים בשבוע. לעומת זאת בדדליפט זה כמעט בלתי אפשרי.
ישן 17-09-08, 22:15   #89
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

מה ההכשרה שלך אם אפשר לשאול?
ישן 17-09-08, 22:20   #90
coldfire
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
מה ההכשרה שלך אם אפשר לשאול?
לא ברור לי עם מי אתה מדבר, אבל אם אתה שואל אותי, אז אין לי הכשרה רשמית בנושא.
ישן 17-09-08, 22:31   #91
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

דיברתי אליך ותודה
ישן 17-09-08, 22:40   #92
Cookie
חבר פעיל

חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
שלח הודעה דרך ICQ אל Cookie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomera צפה בהודעה
מה הכוונה ללא מותאמות, ולמה אתה מסיק מכך שהתועלת יותר נמוכה?
זה מה שרשום שם,לא אני מסיק את זה
פשוט הבנתם את זה קצת לא נכון כנראה
Cookie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 01:21   #93
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
הארדקור בייבי

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 01:33   #94
reshos123
Banned

ציטוט:
+ בלי שאתה ובראנץ' ווראן הקאתם אחד על השני אחרי סט הארדקורי אימתי של סקוואט כשעשיתם 30 חזרות
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 02:01   #95
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

הבעיה הכי גדולה בפורום הזה הוא חוסר היכולת להבין שלא כל מתאמן הוא כמוכם
חלק פה מתאמנים בהרמת משקולות ,חלק פה בפאוורליפטינג ,וחלק באדיבילדרים או מנסים להיות ,ונראה לכם שאתם גם תסכימו על שיטות אימונים ?

כל אחד מתמקצע ולומד את התחום שלו ,ולכל תחום קיימות עשרות שיטות ,שחלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות אבל כולם עובדות באותו תחום ספציפי,תפסיקו לזלזל אחד בשני ,תפסיקו לשפוט אחד את השני כל כך מהר ,ותפסיקו להתנשא כאילו כל אחד פה מינימום מאמן כוח עם תארים בקינזיולוגיה ,ביומכניקה ,ופיסיולוגיה.
כולנו כאן חובבים עם השכלה בינונית וקצת מעבר לזה בתחום ולכולנו יש עוד הרבה ללמוד ,חבר'ה בני 18-17 פה מדברים כאילו יש להם ניסיון של שנים בתחום וזה כל כך מוטעה ומטעה שזה בלתי יאמן ,אני מתאמן מאז שאני בן 14 וחצי ,אני כמעט 6 שנים בתחום הזה ,ולומד מהיום הראשון ,ועד היום אני לומד דברים חדשים מאימון לאימון ושבוע לשבוע ,המאמרים באינטרנט זה לא הכל ,כמו שגם ההשכלה האקדמית זה לא הכל ..כמו שיאיר להב התותח אמר בסמינר של בראנץ' וורן "יש את המגרש התאורטי, ויש את המגרש הפרקטי " הם לא נפגשים בעמק השווה אף פעם אבל שניהם מנפקים תוצאות

החבר'ה שמזלזלים באימונים לכשל על בסיס קבוע :מן הסתם להגיע לכשל בכל סט וסט זה מיותר והגוף לא מסוגל להתאושש מזה ,אבל בסט אחרון לתרגיל להגיע לכשל זה מצויין ,מהניסיון הזעום שיש לי בפיתוח גוף למדתי שאין דרך להמנע מאימונים לכשל אם אתה מחפש להוסיף כמות קיצונית של מסת שריר ,הגוף לא רוצה להיות 100+ קילו של מסת שריר ,צריך להכריח אותו ,והכלים שעומדים לרשותנו זה אימונים קשים (וחכמים) ותזונה נכונה (וזה מבלי להכנס לאלמנט הפרמקולוגי ) ,השיטה של אימונים לכשל בסט האחרון עובדת ומוכיחה את עצמה שנים על גבי שנים על מאות ואלפי מתאמנים בכל העולם ,זה לא תופס לגבי הרמת משקולות קלאסית אבל בפיתוח גוף זה תופס ובענק ,אתם לא קשורים לתחום ומרשים לעצמכם להתנשא מעל חבר'ה שמתעסקים בתחום שנים ומכירים את הגוף שלהם יותר טוב ממה שאתם חושבים (לא מעט אני מקבל חום ורואה צבעים מלראות ילד בן 14 מעביר ביקורת על איזה שדוריאן מתאמן וכמה שזה לא חכם ) כמו שלירון "מגנזיום " אמר ,תפסיקו לנסות לדפוק את המערכת ולהיות מיוחדים ,יש שיטות אימונים ששורדות את מבחן הזמן לא בגלל בורות של אנשים ,אלא בגלל שהן מספקות תוצאות ,וזה המדד היחידי שחשוב

לחבר'ה שמזלזלים במרימי המשקולות פה ,על אותו משקל אני אגיד לכם ,אתם לא קשורים לתחום שלהם ,וכמו שלכם יש מטרות שונות מהם בחדר הכושר גם להם יש מטרות שונות משלכם ולכן שיטות האימונים ותפיסות העולם לגבי אימונים יהיו שונות בתכלית ,תכבדו אחד את השני ,תפתחו קצת את הראש ואולי תלמדו איזה משהו על הדרך ,וזה תופס לגבי כולם פה

קצת יותר כבוד הדדי ובגרות תעזור פה לכולם...

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 02:08   #96
עלוש
Don Ali

הסמל האישי שלעלוש

עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .

ארבל צודק בכל מילה ומילה!!!
תקשיבו לו !
ישן 18-09-08, 02:16   #97
HardCor3
מפקח ראשי

הסמל האישי שלHardCor3

כללי:: ירדן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
הבעיה הכי גדולה בפורום הזה הוא חוסר היכולת להבין שלא כל מתאמן הוא כמוכם
חלק פה מתאמנים בהרמת משקולות ,חלק פה בפאוורליפטינג ,וחלק באדיבילדרים או מנסים להיות ,ונראה לכם שאתם גם תסכימו על שיטות אימונים ?

כל אחד מתמקצע ולומד את התחום שלו ,ולכל תחום קיימות עשרות שיטות ,שחלקן טובות יותר וחלקן טובות פחות אבל כולם עובדות באותו תחום ספציפי,תפסיקו לזלזל אחד בשני ,תפסיקו לשפוט אחד את השני כל כך מהר ,ותפסיקו להתנשא כאילו כל אחד פה מינימום מאמן כוח עם תארים בקינזיולוגיה ,ביומכניקה ,ופיסיולוגיה.
כולנו כאן חובבים עם השכלה בינונית וקצת מעבר לזה בתחום ולכולנו יש עוד הרבה ללמוד ,חבר'ה בני 18-17 פה מדברים כאילו יש להם ניסיון של שנים בתחום וזה כל כך מוטעה ומטעה שזה בלתי יאמן ,אני מתאמן מאז שאני בן 14 וחצי ,אני כמעט 6 שנים בתחום הזה ,ולומד מהיום הראשון ,ועד היום אני לומד דברים חדשים מאימון לאימון ושבוע לשבוע ,המאמרים באינטרנט זה לא הכל ,כמו שגם ההשכלה האקדמית זה לא הכל ..כמו שיאיר להב התותח אמר בסמינר של בראנץ' וורן "יש את המגרש התאורטי, ויש את המגרש הפרקטי " הם לא נפגשים בעמק השווה אף פעם אבל שניהם מנפקים תוצאות

החבר'ה שמזלזלים באימונים לכשל על בסיס קבוע :מן הסתם להגיע לכשל בכל סט וסט זה מיותר והגוף לא מסוגל להתאושש מזה ,אבל בסט אחרון לתרגיל להגיע לכשל זה מצויין ,מהניסיון הזעום שיש לי בפיתוח גוף למדתי שאין דרך להמנע מאימונים לכשל אם אתה מחפש להוסיף כמות קיצונית של מסת שריר ,הגוף לא רוצה להיות 100+ קילו של מסת שריר ,צריך להכריח אותו ,והכלים שעומדים לרשותנו זה אימונים קשים (וחכמים) ותזונה נכונה (וזה מבלי להכנס לאלמנט הפרמקולוגי ) ,השיטה של אימונים לכשל בסט האחרון עובדת ומוכיחה את עצמה שנים על גבי שנים על מאות ואלפי מתאמנים בכל העולם ,זה לא תופס לגבי הרמת משקולות קלאסית אבל בפיתוח גוף זה תופס ובענק ,אתם לא קשורים לתחום ומרשים לעצמכם להתנשא מעל חבר'ה שמתעסקים בתחום שנים ומכירים את הגוף שלהם יותר טוב ממה שאתם חושבים (לא מעט אני מקבל חום ורואה צבעים מלראות ילד בן 14 מעביר ביקורת על איזה שדוריאן מתאמן וכמה שזה לא חכם ) כמו שלירון "מגנזיום " אמר ,תפסיקו לנסות לדפוק את המערכת ולהיות מיוחדים ,יש שיטות אימונים ששורדות את מבחן הזמן לא בגלל בורות של אנשים ,אלא בגלל שהן מספקות תוצאות ,וזה המדד היחידי שחשוב

לחבר'ה שמזלזלים במרימי המשקולות פה ,על אותו משקל אני אגיד לכם ,אתם לא קשורים לתחום שלהם ,וכמו שלכם יש מטרות שונות מהם בחדר הכושר גם להם יש מטרות שונות משלכם ולכן שיטות האימונים ותפיסות העולם לגבי אימונים יהיו שונות בתכלית ,תכבדו אחד את השני ,תפתחו קצת את הראש ואולי תלמדו איזה משהו על הדרך ,וזה תופס לגבי כולם פה

קצת יותר כבוד הדדי ובגרות תעזור פה לכולם...
HardCor3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 02:23   #98
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ארבל, אתה כאילו צודק במסגרת הצרה של הטיעון אבל כשאתה מסתכל על התמונה הגדולה זה לא נכון.. הפורום הזה מלא באנשים שבאים למכון חודש כן חצי שנה לא, כשבחודש הזה הם כביכול "מפציצים" ומתאמנים בצורה מגוחכת, ואחר כך מתפלאים שהגוף שלהם מאותת להם להתרחק מהמשקולות עד הודעה חדשה. תופעה קשה גוררת תגובה קשה, כמו צוציק שמתעסק עם שקע חשמלי וההורה מטיס אותו מהרדיוס של הקילומטר משם בערך, וסביר להניח שהוא לא ייתן לו להתקרב לשם בקרוב. אותו סיפור. עדיף להתרחק מהכשל מאשר לשחק איתו אם אתה לא מנוסה מספיק בשביל זה.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 02:29   #99
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
ארבל, אתה כאילו צודק במסגרת הצרה של הטיעון אבל כשאתה מסתכל על התמונה הגדולה זה לא נכון.. הפורום הזה מלא באנשים שבאים למכון חודש כן חצי שנה לא, כשבחודש הזה הם כביכול "מפציצים" ומתאמנים בצורה מגוחכת, ואחר כך מתפלאים שהגוף שלהם מאותת להם להתרחק מהמשקולות עד הודעה חדשה. תופעה קשה גוררת תגובה קשה, כמו צוציק שמתעסק עם שקע חשמלי וההורה מטיס אותו מהרדיוס של הקילומטר משם בערך, וסביר להניח שהוא לא ייתן לו להתקרב לשם בקרוב. אותו סיפור. עדיף להתרחק מהכשל מאשר לשחק איתו אם אתה לא מנוסה מספיק בשביל זה.
נכון ,אבל בשום מקום בדיון הזה לא ציינו שאנחנו עושים הבדלה בין מתאמן מתחיל למתאמן מתקדם ,אני בהסברים שלי על אימונים לעיתים נדירות פונה למתאמנים מתחילים ,זה לא הקהל שלי וזאת לא ההתמחות שלי ...

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-09-08, 02:46   #100
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

הבעיה בפורומים היא אנשים שחושבים שהתוכנית והשקפת העולם שלהם מתאימה לכל אחד ו\או שהיא הכי טובה שקיימת, והם יגבו את הטענות שלהם בטענה שאחרים "לא יודעים" על מה הם מדברים, רק בגלל שהם קראו מאמר כזה או אחר או ספר של איזה אחד שכל חייו עבד על אימונים ספציפים.

בסופו של דבר, יש את "עקרונות האימון", ואיך אמר לי מישהו פעם, מספיק שכל אידיוט ימציא תוכנית או שיטה שעובדת על אותם עקרונות אימון אלו ונראה תוצאות. הבעיה היא שאנשים אוטמים לוקחים את השיטות והתוכניות האלו וקוברים את הראש לאחר מכן באדמה.
אני לא בעד abc נניח, אבל להרבה אנשים זה עובד והרבה אנשים רואים תוצאות יותר טובות כאשר הם פונים לסוג זה של אימון. להגיד להם שהם עושים טעות ולא מבינים דבר, זה טימטום ולכן אני אף פעם לא פוסל. כנ"ל לגבי כשל. כפי שכתבת, כדי להגיע לתוצאות רצוי להגיע לרמה של עד כשל. חשוב להגיד שהרבה אנשים חושבים שכשל זה עוד 2-3 חזרות אחרי שכבר לא מסוגלים, ופה הבעיה.
להגיע לכשל זה להגיע לחזרה הקונצנטרית האחרונה שאתם מסוגלים לעשות בעצמכם. מעבר לכך אתם נכנסים לשיטת אימון חזרות מאולצות שהיא אינטנסיבית יותר ויכולה לגרום לפציעות בטווח ארוך עם חוסר מנוחה (רמז: בנץ' פרס וכתפיים). שמבינים שזה כשל, אז בסט האחרון בתרגיל ספציפי, זה לא אמור לעמיס יותר מדי וכמובן שרק לתרום. אם נתאמן 10 חזרות במשקל של rm12 אז לא עשינו פה יותר מדי.

רק טיפ קטן לכל הלוחצי חזה למינהם: לספוטר יש תפקיד אחד בלבד - להשגיח. הוא אמור לעזור לכם להוציא את המוט מהסטאנד בגלל שמנח הכתפיים הוא בעייתי בהרמת המוט. אחרי זה הוא פשוט צריך להסתכל. את כל ה4 סטים אתם אמורים לגמור לבד. אם אתם נתקעים באמצע והספוטר שלכם צריך לעזור לכם בעוד 2 חזרות - אתם עובדים ב rm גבוה מדי, תורידו משקל.
כן, זה קצת מבאס, אבל שתחשבו על זה, עדיף לעשות את ה 10 חזרות מלאות לבד כשאתם נותנים את הכל מאשר לגמור את הכוח ב7 ולהעזר בעוד מישהו (סתם דוגמא לחזרות).
תגובה