|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך שתגידו מה דעתכם על התוכנית אימונים הזאת
קיבלתי אותה מאיזה מאמן במכון ואני מתלבט אם לעבוד לפי התוכנית הזאת או לפני השיטה של לעבוד כבד בחיטוב כי כל אחד עושה משהו אחר ואני לא ידוע מה באמת כדי אגב אני בתקופת חיטוב ככה שהתוכנית היא לחיטוב [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רעה, אבל יפה שיש דדליפט וסקוואט ואפילו מיליטרי פרס [רק מה זה הטווח חזרות הזה?!?!]
ולמה אין מתח? בכל מקרה מה המשקלים שלך [ולאיזה טווח חזרות]? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מיקרה המישקלים שלי במסה זאת אומרת עד לפני שבוע היו סקוואט: 110 דדליפט:105 בנצ' פרס: 85 כל אחד מהם טווח חזרות של 8-10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדיי לחיטוב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שהבנתי כדי לעבוד כבד בחיטוב בשביל לשמור על המסת שריר
אתם תומכים בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אין במה אנחנו תומכים יש במה המדע תומך.
טווח חזרות גבוה בזמן חיטוב יגרום לזה שתאבד מאסת שריר, אם זה מה שאתה רוצה אז זה לא חיטוב זה סתם לרדת במשקל ולאבד שריר וכוח. תשים לו כאפה עם הצד המשפיל של היד, ותחפש בפורום את המילה חיטוב, יש איזה 23286989 תוכניות שונות שאני ואחרים פירסמנו פה, בנוסף כל תוכנית כוח תיהיה טובה, מקס' להוסיף בסוף כל תרגיל בסיס 2 סטים עם 80% משקל ל10-12 חזרות וטיפה אירובי.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כדי לעשות בתרגילים כמו פרפר 12-15 חזרות כבדות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 12-15 לא יכול להיות כבד, כבד זה יחסי ואם זה משקל שאתה יכול לבצע איתו כל כך הרבה חזרות זה לא כבד..
תכלס לתרגיל הזה לא הייתי מיחס חשיבות יותר מדי, תעשה 5-12 חזרות לא באמת משנה
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דעה שלכם על התוכנית שלי | barda272 | אימונים | 0 | 21-02-11 00:29 |
כל כמה זמן אתם משנים את התוכנית שלכם?? | EranA | אימונים | 9 | 06-07-09 17:19 |
התוכנית שלכם | BlackJack` | פיתוח גוף-כללי | 14 | 16-09-08 20:56 |
סקר|התוכנית אימונים שלכם בניתם עם המאמן או לבד? במכון | The-One | אימונים | 9 | 31-05-08 16:09 |
נו חברה ,מה התוכנית שלכם? | הזברה | אימונים | 24 | 08-03-07 16:33 |