|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המוח שלך קולט שהגוף שהוא נמצא מעליו שוקל 48 קילו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד מזו הארוחת בוקר עם ה 100-200 קלוריות הזו כל התפריט שלך זה לחם ודברים שהם 0-1 אחוז - ממש גרוע מזה הגבינה צהובה 5 אחוז מה אתה נמושה גם אוכל לי ביצה בלי החלמון - אתה פשוט עושה צחוק! תכניס לך שם עוד ארוחה של אורז\פסטה או משו דומה ותגדיל את הארוחת בוקר עם איזו לחמניה וריבה100%פרי או משהו (אפילו חמאת בוטנים או ממרח דומה) פשוט תפריט גרוע! חנה - מה הבעיה עם השומן הרווי שיש בחמאת בוטנים - מתוך 60% רק 10 הם רווי שזה כלום בשמן זית זה 14% שומן רווי שזו כמעת כמות דומה
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() עם 1600 קלוריות לא עולים במסה, גם לא 2000, תאכל 2400 מינימום
תעלה שומן לאזור ה- 50-60 גרם חלבון סבבה עוד פחמימה |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שתמיד אומרים לו...השאלה מה הוא יעשה אם זה, כי לרוב אומרים לו שהוא חייב (לא צריך, חייב!) לעלות קלוריות, פחממות, שומנים, והוא לא עושה אם זה כלום ותמיד נשאר על 2000 קלוריות, שזה לא נקרא מסה לפי הנתונים שלך. חודש אחד תעשה מה שאומרים לך, תאכל עוד 500 קלוריות לפחות, ותראה שאתה תרגיש הרבה יותר ותעלה יותר במשקל. זה פשוט כלום מסה עם 2000 קלוריות. ועוד בתת משקל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר חברה
ובקשר לסנטה בבוקר זה ממש לא 200 קלוריות זה יותר בכיוון של 250-300 תלוי בסוג הקורנפלקס ובכמות החלב שאני שם.. עכשיו השאלה שלי היא 50 גרם שומן זה לא הרבה מדי? כמה עוד פחמימות לעלות? לפי זה אני יבנה תפריט חדש אבל תגידו מה אני עוד צריך לעלות מבחינת שומן\פחמימה\חלבון ואני יעלה בכיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון לדעתי מספיק לך 100-110 גרם, אתה רזה, אתה יכול גם יותר, אבל אין למה לדעתי..
שומן 50 גרםזה בסדר. ופחממות כל השאר! הרבה הרבה פחממות! וכמובן שיהיה סיבים תזונתיים סביב ה20-30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() סיבים אני בדרך כלל מגיע ל 48-50
ודרך אגב שכחתי להוסיף אני גם אוכל תמרים פשוט פירסמתי מה שאני אוכל ביום ללא אימון ואני תמיד אוכל ביצה עם הצהוב בטעות כתבתי בלי אבל אני אוכל ביצה שלמה בתור חביתה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תבנה פשוט תפריט חדש שיכלול מה שאמרנו, ותעלה לפה, ונראה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() וואי תודה אתה לא יודע כמה אנו נעריך את זה
![]()
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה לך =]
אחרי הארוחת ערב שלי אני ישב טוב טוב יבנה תפריט ויעלה לפה(אני אוכל ב-5 אני רעב חחח ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי, מחכים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() סתום תפה כוס עמקקק תאמין לי שאני אוכל בא לי לחשב מלפפון כואב לך הלב?
אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי קיצר שונא ילדים כאלה כל השאר אני עוד מעט מעלה תפריט |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אחי אבל תחשוב שאתה יושב עכשיו מאחורי המחשב ו-24 שעות יורדים עלייך זה משגע אותי כבר
אני מנסה לעשות הכל כדי להשתלב פה כמו שצריך ולהתחיל דרך חדשה אפשר להסביר גם בצורה לא בוטה.. לפחות כמוך בתור אחד שכיף לקרוא תגובות שלו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיד לך משהו זה רציני, אם לא תקשיב לזה לא תצליח להגיע ליעד שלך.
אני לפני 5 שנים שקלתי 95 ק"ג עם הרבה אחוזי שומן (הייתי ממש שמן). אחרי חיטוב הגעתי ל-74 ק"ג (גובה 196 ס"מ) והייתי שחיף מגעיל. לא ממש הבנתי איך להמשיך מה ומי. בסופו של דבר הבנתי משהו: הייתי שמן כי הייתי אוכל דברים משמינים כמו פיצות, בורקסים וכל הדברים האלה אבל רק את אלה. (לא חזה עוף לא חלבונים בקיצור) וגם לא הייתי מתאמן (מה שאני כן עושה היום). מאז התחלתי לאכול וכשאני אומר לאכול, זה סירים שלמים של אורז (4.5 ק"ג אורז מבושל ביום), 500 גרם חזה עוף ביום, 2 טונות ביום. והתאמנתי כמובן. תוך השנה (השנה האחרונה) הגעתי ל-100 ק"ג ותאמין או לא, לא עליתי הרבה במסת השומן. בקיצור אתה חייב להתחיל לאכול! בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אנשים פשוט מנסים לעזור לך כבר מלא זמן, וכל פעם זה איכשהו מגיע למצב שאתה אוכל כולה 2000 קלוריות במצב שלך, ולאנשים אולי יש פחות סבלנות מלי xd ואז הם עונים אחרת, אבל אל תתרגש פשוט קח את הדברים הטובים שהוא אמר, שאתה צריך לא פחות מ2500 קלוריות. בהצלחה גבר, תבנה תפריט, תפתח פוסט חדש ותעלה לנו במסודר את התפריט עם הנתונים! P: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהחלט מצב דומה מאוד לשלי וגם אני חשבתי על הדבר שהזכרת בקשר למה שאכלת שהיית שמן ממש אתמול חשבתי על זה ואמרתי לעצמי שבאמת אני צריך להתחיל לאכול אוכל בריא ואיכותי כי פעם באמת הייתי אוכל הרבה חרא על בסיס יומי כמו פיצות המבורגרים שווארמות פלאפל ממתקים חטיפים ועוד.. הבנתי שאני גם צריך להתמקד באימונים וזה מה שאני עושה אני יוצא לדרך חדשה ומקווה לטוב ובקשר לטל תודה גבר ואני עוד כמה דקות פותח פוסט על התפריט החדש =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף ארוחה לדעתי.
משהו כמו 200-300 גרם בשר ו 300 גרם פחמימה. וצריך להיות לך קשה לאכול כזאת כמות נוספת אבל זה אמור לתקן תמצב הנוכחי. וגם אם תדפוק ארוחות מלוכלכות לא תעלה הרבה בשומן בהתחלה, אחרי שתעבור ת60 קילו אז אתה יכול לחשוב על נקייה, לדעתי. אבל שיהיה בהצלחה אולי תראה ככה תוצאות בטווח של 2- 3 שנים אני חושב. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|