|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל חבר'ס אני שמח לבשר לכם שעליתי סוף סוף קילו חח =] אני שוקל עכשיו 48 וגם גבהתי עוד..
אני במעקב אצל תזונאית וגם אצל המאמן כושר שלי.. אבל יש לי בעיה קטנטנה... קודם כל שוב נתונים: גיל: 14 וחצי משקל: 48 גובה: 168 עכשיו בתפריט של היום יצא לי ככה: 1685 קלוריות חלבון: 110 גרם שומן: 33.2 גרם פחמימות: 231 גרם כולסטרול: 86.9 גרם סיבים תזונתיים: 36.7 גרם עכשיו אני צריך להגיע ל-2000 קלוריות.. ואני לא יודע מה להוסיף הכוונה האם להוסיף חלבון\שומן\פחמימה.. מה להוסיף? נערך לאחרונה על ידי Melamed, 20-06-09 בשעה 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 130חלבון לא יזיק..שומן אתה יכול להוסיף עוד 10-15גרם ועם עדיין לא הגעת ל 2000 אז תוסיף פחמימות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תוסיף עוד 20-30 גרם שומן וכל השאר פחמימה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אמ... הבעיה שאני לא יודע עוד איזה שומן בריא וטוב לגוף להוסיף..
יש לי כבר טחינה וחמאת בוטנים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() למה דווקא בריא? תוסיף צ'יטים, אגוזים ושטויות. אתה ממש מעצבן אותי אתה יודע? אתה פאקינג שחיף מת אתה אמור ללעוס את הרגליים של השולחן ואת האנטנה של הטלוויזיה ואתה שואל אותי על שומן בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לכל מה שאתה אוכל ביום תוסיף 100 גרם אגוזים ,איזה סוג שאתה רוצה ו200 גרם פסטה/אורז לפני בישול |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל 200 גרם פסטה\אורז\פירה לאחר בישול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תעלה בקלוריות זה קצת בחיטוב אני אוכל יותר ואל תדאג אתה לא תשמין או משו גם אני הייתי ככה אל תדאג פשוט תאכל ותראה שתעלה כמו גדול
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז כמה גרם פחמימה לאחר בישול לאכול בצהריים?(כמה אתה אכלת?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שיותר אחי :d אם עדיין לא הבנת אתה אמור לבלוס בכמויות בלי לספור במיוחד כשאתה במסה תגיע לכמות החלבון שאתה צריך ותבלוס כמה שיותר =]
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() האמת היא שעברתי את כמות החלבון שאני צריך חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך מה להוסיף עוד חלבון!
תוסיף עוד איזה 25 גרם שומן איכותי וכל השאר פחממות! ואחי, לפי הנתונים שלך, אתה לא חושב שאתה צריך עוד איזה 300-400 קלוריות?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מתי תלמד לקרוא טל?
כתבתי שאני מנסה להגיע ל-2000 קלוריות ואני יכול כי אני עדיין רעב אז בכיף אבל פשוט לא ידעתי לאן להוסיף את הקלוריות שומן\פחמימה\חלבון איזה עוד מקורות שומן איכותי יש? כי יש לי כבר טחינה וחמאת בוטנים ואגוזים אני שונא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() דיברתי על זה שתוסיף עוד 300-400-500 קלוריות אחרי ה2000 שיש לך כבר (הבנתי את זה שיצא לך מעט ואתה משלים את זה ל2000..חח), אתה צריך מסה יותר גדולה. אבל מה שבא לך גבר. בכל אופן, מקורות שומן: טחינה,אגוזים (חמניה,שקדים,מלך),שמן זית/שמן קנולה,אבוקדו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה שלא תרשום מה אתה כן אוכל במקום שכל אחד ירשום לך תאכל ככה וככה ואתה תרשום שאתה כבר אוכל את זה
ד'א עם 2000 קלוריות אתה לא תגדל במאסת שריר אתה לא מבין שהגוף חייב פלוס קלורי כדי לגדול ולא פלוס של 100 או 200 ונדיר שזה עובד עם 300 ו 400 לרוב אלו שמוסיפים 500 גם לא מתקדמים בשריר במיוחד אחד עם מבנה כמו שלך - אני חותם ש 500 קלוריות מעל לא יזיזו אותך מהמקום בהצלחה בהליכה במקום - כי ככה אתה לא תתקדם ואת הקילו הזה שהעלת בחודש זה רבע ממה שאתה אמור להעלות בחודש הראשון
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראלי שהעלתי אותו בשבועיים וחצי..
ואני יכול להגיד לך מה אני אוכל אני פשוט לא מוצא עוד מאכלים הנה בוקר: קורנפלקס קראנצ'ים(זה עם ה-90 קלוריות למנה) 60 גרם + חלב 1% 100 גרם עשר: 3 סנוויצ'ים מלחם מחיטה מלאה + 30 גרם קוטג' 1% צהריים: 100 גרם חזה עוף + 200 גרם פירה + 80 גרן מלפפון בננה ללא קליפה 70 גרם ארוחת ארבע כזאת: מעדן 0% + 90 גרם ענבים + 40 גרם טונה ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה קל + גבינה צהובה 5% 20 גרם פרוסה לחם מחיטה מלאה + 50 גרם טחינה + חלבון ביצה + 80 גרם מלפפון + 50 גרם קוטג' 3% פרוסה לחם מחיטה מלאה + 15 גרם חמאת בוטנים מעדן 3% מה אתה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ואי לך תעשה בדיקת דם
מה זה משנה אני מגיע לאיזה 350-400 גרם חלבון ביום
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר שאתה חייב עוד קלוריות, אל תגע בלחם קל, אתה צריך את הפחממות והקלוריות, אין לך מה לעשות אם קל.
תוסיף לתפריט קצת אגוזים, שמן זית (שומן איכותי) ואולי עוד ירקות! בכל אופן, פשוט תאכל יותר, זה לא מספיק קלוריות לך אחי, אתה לא תתקדם ככה בצורה טובה. חבל לא?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() hanna666
אחי אין לי בעיה עם עוד חלבון אבל הבנתי שיותר מדי חלבון לא יעזור במשהו ולהפך יכול להפוך לשומן חוץ מזה אתה שוקל גם פי 2 ממני בגלל זה אתה אוכל כל כך הרבה והאמת שאני כן אוהב חלבון חחח פשוט חשבתי שלא צריך יותר מדי הבנת? בקשר לטל אחי אני יודע שאני חייב עוד קלוריות ואני מכוון לשם אבל אמרתי אני לא הכי אוהב אגוזים שמן קנולה אני שם לפעמים בחביתה איזה כפית ירקות אני מנסה כמה שיותר מהירוקים פחות עגבניה ואני אוכל יותר אבל שוב אני שואל ראית את התפריט שלי מה עוד אני אמור להוסיף? עוד שומנים? אני ממש חייב להגיע ל-2000 קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי, עוד שומנים ועוד פחממות! חובה..ולדעתי אתה באמת יכול להיות רגוע ולהוסיף עוד קלוריות ל-300...עוד איזה כוס קוואקר עוד 2 כפיות דבש יסגרו עניין! אתה רזה אחי, מתי תבין שאתה לא תשמין?! ככה מתקדמים!
בהצלחה גבר, אני חושב שכולם פה לטובתך, וכולם אומרים לך שאתה חייב עוד קלוריות! לפחות ל2300 אם לא ל2500-2600..אבל זה רק אתה תחליט. |
![]() |
![]() |